Csipke minta

2014. május 12., hétfő


Még hónap elején mutattam, hogy rendeltem Petrától egy új nyomdalemezt. Itt az ideje, hogy kicsit írjak is róla, és mutassak egy vele készült manikűrt.

(milyen mééély a minta)

Ahj lányok, ha a nyomdázásaim fele olyan jól sikerülnének, mint a képek, vagy csak tized annyira jól, mint a lemezek, már tökéletes lenne minden és teljesen elégedett lennék :D
10 mintát tartalmaz a lemez, ahogy a lemez neve (Wishes) mutatja, kívánságokból lett összeállítva. Hát kérem, szupereket kívántatok!


A kedvencem a csipke minta (pl. utolsó előtti kép, balról a második minta), és vele is készítettem a manikűrt. Viszont, mivel nem megy (nagyon nem) a teljes körmös dolog (béna vagyok, nem tagadom, eszközök a régiek...), így részlegesen nyomdáztam. Mindjárt láthatjátok is :)
Az az elszomorító, hogy még ez sem tökéletes. :D Mindenesetre szerettem hordani, szerintem egész elegánsra sikeredett a maga módján. Gondolkodtam még azon, hogy rakok bele egy-két helyen kaviárgyöngyöt, de végül nem tetszett, így sztornóztam az ötletet. :)

Nektek hogy tetszik? :)

6 megjegyzés

 1. Csodás ez a lemez! Mindenképpen szeretném majd beszerezni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :) Csak ajánlani tudom :)

   Törlés
 2. Nekem így francia manival nem tetszik, talán fehér színnel egy pasztell lakk fölött.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kipróbálom majd úgy is :), de arra is gondoltam, hogy esetleg valamilyen átmeneten jobban mutatna :)

   Törlés
 3. Szép lett! (-: Szerintem a nyomda könnyebben használható a matricáknál, és szebb is az eredmény. Bár nekem az egész körmösek a kedvenceim. Ezen a lemezen nagyon szép minták vannak. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Szívesebben alkotnék egész körmöset, de sajnos túl kemény ahhoz a nyomdázó párnája, hogy az egész körmömön végig tudjam görgetni, inkább csak elkeni (folyton) pedig próbálkozom :)

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)