Csipke minta


Még hónap elején mutattam, hogy rendeltem Petrától egy új nyomdalemezt. Itt az ideje, hogy kicsit írjak is róla, és mutassak egy vele készült manikűrt.





(milyen mééély a minta)

Ahj lányok, ha a nyomdázásaim fele olyan jól sikerülnének, mint a képek, vagy csak tized annyira jól, mint a lemezek, már tökéletes lenne minden és teljesen elégedett lennék :D
10 mintát tartalmaz a lemez, ahogy a lemez neve (Wishes) mutatja, kívánságokból lett összeállítva. Hát kérem, szupereket kívántatok!


A kedvencem a csipke minta (pl. utolsó előtti kép, balról a második minta), és vele is készítettem a manikűrt. Viszont, mivel nem megy (nagyon nem) a teljes körmös dolog (béna vagyok, nem tagadom, eszközök a régiek...), így részlegesen nyomdáztam. Mindjárt láthatjátok is :)




Az az elszomorító, hogy még ez sem tökéletes. :D Mindenesetre szerettem hordani, szerintem egész elegánsra sikeredett a maga módján. Gondolkodtam még azon, hogy rakok bele egy-két helyen kaviárgyöngyöt, de végül nem tetszett, így sztornóztam az ötletet. :)

Nektek hogy tetszik? :)

6 megjegyzés

  1. Csodás ez a lemez! Mindenképpen szeretném majd beszerezni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Csak ajánlani tudom :)

      Törlés
  2. Nekem így francia manival nem tetszik, talán fehér színnel egy pasztell lakk fölött.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kipróbálom majd úgy is :), de arra is gondoltam, hogy esetleg valamilyen átmeneten jobban mutatna :)

      Törlés
  3. Szép lett! (-: Szerintem a nyomda könnyebben használható a matricáknál, és szebb is az eredmény. Bár nekem az egész körmösek a kedvenceim. Ezen a lemezen nagyon szép minták vannak. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Szívesebben alkotnék egész körmöset, de sajnos túl kemény ahhoz a nyomdázó párnája, hogy az egész körmömön végig tudjam görgetni, inkább csak elkeni (folyton) pedig próbálkozom :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.