"Vintage" manikűr

Enikővel mostanában elég sok pöttyös manit nézegetünk, szerintem kijelenthetem, hogy meg vagyunk érte bolondulva, legalábbis a csodásan elkészített, vagy épp a bájosan kislányos darabokért. Úgyhogy úgy döntöttem, ideje egy újabb pöttyös maninak, nem mintha nem látnátok itt nálam annyi pöttyöset :D

A rózsáért is odavagyok (na nem a virágért, engem azzal hagyjanak, kérem), hanem a mintáért, de leginkább mások körmein, a sajátomon sosem tudom elkészíteni olyanra, ami kiváltaná az aaaahw*-* érzést :D

Szóval ennyi az egész, nem egy hűde manikűr, de nekem tetszik nagyon :)
És nem ő az utolsó pöttyös, ami mostanában kikerül ;) Imádom a pöttyökeeet :D

Na de nektek hogy tetszik? Elvégreez is fontos(sőt talán az egyik legfontosabb a bloggal kapcsolatban) számomra, a kezdetekben úgy gondoltam, hogy igazából ez egy "fejlődési napló" lesz számomra, de ahogy telt az idő, egyre inkább érdekelt, hogy ugyan azok az emberek mit gondolhatnak, akik valamilyen úton-módon idetévednek... Ígérem, egyszer meghálálom azt a sok kedvességet (és őszinte kommentet, mert az is érdekel, ha épp nem tetszik, hiszen olyan úgysem lesz, hogy egy manikűr mindenkinek tetszeni fog), amit tőletek kapok :)

13 megjegyzés

  1. tetszik, olyan kis bájos lett :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól sikerült! Nekem sosem jönne össze ilyen szép rózsa, csak nyomdával. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hát ennél sokkal szebbek szoktak mások készíteni, de örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. Nagyon szép, engem a sütibabákra emlékeztet :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lett nagyon! Visszafogott, de mégis figyelemfelkeltő. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Mostanában nem tetszenek a feltűnő színek és manikűrök magamon,ezért inkább a visszafogott manikűrök kerülnek előtérbe :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.