BPS water decals... | Lace print

A mai bejegyzésben a Bornprettystore-tól kapott második ív vizes matricákkal készítettem egy manikűrt, azon belül is a sárga színű csipkékből, ezt szeretném megmutatni :)
Ugye sárga mintákkal készült a manikűr. Először úgy gondoltam, hogy felteszem a kékre, biztos remekül fog rajta mutatni, de mint kiderült, a sárga elég haloványra sikeredett, így színes alapra ragasztva megváltozik a színe, tehát kéken zöldnek nézett ki. Ezért úgy gondoltam, hogy maradok a fehér alapnál, viszont a kékről sem akartam lemondani a manikűrben, ezért maradt az is :)

Először csak egyetlen mintát ragasztottam két körmömre:



Elegáns volt, de nekem túl üres.
Ezért jött a következő matrica:



 Igen, itt pedig az alja volt már túl üres, ha a teteje tele volt...
Jöhetett a harmadik minta is:



Annak ellenére, hogy sikerült szabálytalanul felragasztani az utolsó mintát, nekem nagyon tetszett, hogy szinte az egész körmön matricák vannak, nagyon jól mutat szerintem így.

Amit nem ajánlok, bár a használati útmutatóban benne van, az a fedőlakkal lefedés. Bár most még nem próbáltam vele dolgozni, de fedőlakkot kentem már az első csipkés próbálkozásra... És mit ne mondjak, elkente, kiszedte a mintát, és csúnya lett. Nem tudom, hogy ez minden fedőlakkal így van-e, de a CG gyorsszárítója ezt művelte, így el is ment a kedvem a fedőlakkos dologtól.

Mindenesetre szerintem nagyon jópofa dolgok ezek a vizes matricák, amint lesz rá lehetőségem, rendelni is fogok párat :)

Ezen a linken megtekinthetitek az újonnan érkezett vizes matricákat:
http://www.bornprettystore.com/show.php?filter=new_arrivals&cid=157
Érdemes szerintem néha feltekinteni, nagyon szuper dolgok szoktak érkezni.

Végül az elmaradhatatlan kuponkód, amivel 10% kedvezményt kaphattok:

11 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.