Egy (végre) jól sikerült nyomdázás...

Szerda délután közölte párom, hogy a barátja, akinek eddig ebay-ügyben a segítségét kértem, szólt neki, hogy megérkezett a nyomdázóm, és bizony este már a birtokomban volt. Este csak próbálgattam, hogy biztos működni fog-e, de jelentem működik :) Viszont tegnap strandoltunk (bár csak két órát :D), de én 6-kor úgy kidőltem, mint egy kisgyerek, és reggel 7-ig nem is nagyon akartam kikelni az ágyból, de aztán belevetettem magam a nyomdázásba, és most az első kreálmányt mutatnám meg. :)
Jelenleg 3 Pet'la lemez van a birtokomban (név szerint Dandelion 1, Wishes 1 és Texty text), de én úgy gondoltam, hogy bizony az elsővel kezdem a nyomdázást, megérdemli, amilyen régóta vár arra, hogy alkossak vele. Így a legelső igazán tuti a Dandelion alsó sorának harmadik, hullámos (?) mintájával készült. :)




Nagyon odavagyok, meg vissza, annyira tetszik :)
A manikűrhöz alapnak az Essence Love me, cupcake! és a Moyra Gel look 932 Justine került fel, a mintát pedig a Nails inc. Motcomb street nevű lakkjával készítettem :)

Ha annyira nem is, mint nekem, de remélem, azért tetszik nektek is :)

11 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.