Májusi kedvencek


Ebben a hónapban is került pár új lakk a birtokomba, de hónap végén nem sokat érzek kedvencnek sosem. Azt hiszem, ez nem is gond, vannak időszakok, amikor a kevésbé kedvencek kerülnek előtérbe, és fordítva. :) Nem igazán tudnék sok kedvencet felmutatni most sem, de jöjjenek, amiknek viszont itt a helye.

 Balról jobbra:
*Manhattan Base coat
Számomra mostanában ő a Nagy Ő alaplakkok terén. Nagyon szép fényes réteget képez a körmön, simán hordható bármilyen más lakk nélkül is. Sajnos egyéb tulajdonságáról nem tudok nyilatkozni, mert a naponta lakkozás miatt esélye sincs bizonyítani, de nekem bőven megéri :)

*China Glaze Grass is lime greener
Az egyetlen élénk lakk, amit mostanában el tudok viselni a körmeimen. Két rétegben teljesen jól fed, és félmattra szárad, amit nagyon szívesen nézegetnék, ha képes lennék elviselni bármekkora száradási időt. (amióta van gyorsszárító fedőlakkom, egyedül sand-re nem kentem, minden más azzal szárad)

*Moyra Holographic no. 254
I M Á D O M. Már szerettem volna korábban is a magaménak tudni, de sajnos csak most, május végén nyílt erre lehetőségem. És hát egész nap a körmeimet bámultam a viselésekor. Készült róla rengeteg kép (önszórakoztatás), de posztot nem írnék, épp elég bloggerinánál található róla teszt :)

*piCture pOlish hope
Töretlen a mi szerelmünk, és azt hiszem, ez így is marad, amíg világ a világ. Ha épp nem viselem, akkor csak az üvegben szoktam nézegetni, csodaszép lakk.
ez pedig egy kis képmutatás (haha).

A ti kedvenceitek ők voltak:
A harmadik legolvasottabb bejegyzés a HOPE-ról szólt. Igazából csodálkoztam volna rendesen, ha nem kerül be, hiszen gyönyörű :)
A második a Colorful nail art challenge cukorkás része volt. Tehát a legelső :)
Végül pedig a legolvasottabb a (már megszokott) hó eleji haul :D 


Köszönöm, hogy ebben a hónapban is velem tartottatok :) 

10 megjegyzés

  1. A Hope és a Moyra holo nagyon szép. Nekem is Moyra a havi kedvenc, mégpedig a 904 Virginie. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utánanéztem, és nem csodálom, hogy ő a kedvenced :D

      Törlés
  2. A hope olyan csodálatooos *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik :D Egyszerűen odavagyok érte :D

      Törlés
  3. Már csak a Hope hiányzik a PP-gyűjteményemből, alig várom, hogy lecsaphassak rá, mert egyszerűen mesés ez a lakk! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép kis gyűjtemény :D De hát ha egyszer csodásak, akkor csodásak, nincs mit tenni :D

      Törlés
  4. jól mutatnak így együtt (is), csak üvegben "pózolva". :D
    ez a kékes holo? rajtam még nem volt, mert a pinki nagyon gyengén teljesített tartósság terén, így mellőztem a társait, nagyrészüket el is ajándékoztam frissiben barátnőknek (pedig mindegyikből vettem egyet és a kékből meg a pinkből kettőt is, azt már élből barátnőknek is szántam). meg zavart, h felszedte picit az első réteget, ha nem vártam eleget a másodikkal. de örülök, h neked bevált, kétségtelenül csodás! ^^

    nekem új kedvencem lett május utolsóelőtti napján, az addig mumusként utált barry m matt homok (vakolata :D), végre felkentem az összes ujjamra és egyrészt nem is volt nehéz felpingálni az amúgy nem kedvelt vékony barry m ecsettel, másrészt pedig jól mutat, egész jól szárad és a bónusz hatalmas piros pont: péntek hajnal óta van a körmeimen, vagy 5x mosogattam ma és csak ott kellett korrigálnom, ahol ma lenyestem picit belőle, gombaaprítás közben. oda vagyok és persze haragszom magamra, h miért csak a kisujjamra kentem fel anno!? :D
    de legalább most úgy láttam, h akciós is a naillandben, holnap beszaladok megvenni a razsát meg szerintem a kékesebbet is (ez a zöldesebb menta) és még a sárgára is vetek pár pillantást, hátha... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, ő a kék, nekem nincs gondom a tartóssággal, mindig kerül rá fedőlakk, a rétegekkel pedig trükközni kell, másképp nekem sem megy, de ha odafigyelek, mindig szuper a végeredmény :)
      nekem még egyáltalán nincs tapasztalatom Barry M terén (remélhetőleg ez hamar megváltozik), de örülök, hogy neked végülis bevált a "vakolat" :D én mondjuk naponta lakkozok, így nem hátrány nálam, ha egy lakk a második napon megkopik, de az, h már napok óta rajtad van, egész jó hír. :) remélem, a többi is ilyen eredményt nyújt :)

      Törlés
  5. Hűűű, a piCture pOlish hope-ja csodaszép. Nálam májusban a Lovely Snow Dust fehér homoklakkja kerül elő a legtöbbször. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő is szépséges, bár nálam inkább ünnepi, mint hétköznapi lakk, túlságosan is színesen csillog, akárhányszor felkenem, ez már nekem is sok egy picit :D Persze megértem, hogy neked például sokszor előkerül, jól is mutat a körmeiden (leellenőriztem ezen állításomat -hogy kiderítsem, biztosan nem csal az emlékezetem-, és tényleg!) :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.