Essence, Lovely, Catrice | swatchok és/vagy manik...

Ma 4, azaz 4 lakkról hoztam bejegyzést, persze nem külön 4-et, hanem így mindet egyben.
Ebből 3 az, amit Elenitől kaptam, a 4. pedig még a hónap eleji bejegyzésben kapott helyet.


Az első, amivel kezdem is, a Lovely Rio kollekciójának nr. 1-es lakkja. Kár, hogy a lakkok nem kaptak neveket a kollekciókon belül, szerintem simán lehetett volna mindegyiknek valami kis hangzatos nevet adni.

Szóval az első:
Annyi mindenkinél láttam ezt a lakkot, és úgy gondoltam, hogy nekem bizony nem tetszik, így nem is fogom megvenni. Egy manikűr sem győzött meg arról, hogy nekem ez a lakk kéne. Ekkor jött Eleni...
Most ott tartunk, hogy imádom, és mikor először felkentem, 3 napig volt a körmeimen, meg azóta jópár másik lakkal kombinálva is felkerült a körmeimre.



2 rétegben fed, és számomra kissé (túl) sűrű, így nehézkes szépen eloszlatni, de nem lehetetlen, csak kell vele egy keveset dolgozni, persze nem bánom, mert nagyon tetszik maga a lakk :)

A következők, ami 2in1, szintén a Lovely Rio-ból a nr. 2 és mellécsaptam a Catrice Luxury Lacquers holo kollekciójának Holo Manolo nevű lakkját (már bánom, hogy nem vettem ebből a kollekcióból másmilyen színeket, mikor lett volna rá lehetőség...). Mindkét lakk két rétegben tökéletesen fed. A nr.2 állaga sokkal folyékonyabb, könnyedebb, mint a nr.1-é, sokkal könnyebb vele a lakkozás. Mindkettő elég hamar megszárad, ami nagy előnye ezeknek a lakkoknak. És szerintem jól is mutatnak együtt. :)


Az Essence Hey Mister Sandman-je nagyon nagy fejtörést okozott. Először felkentem egy körömre, és éreztem, hogy 5 körmön nagyon sok lesz, mert ez a lakk, hogy is mondjam... Nagyon pink. Túlzottan :D Végül nem találtam mellé társat, így mégis önmagában került fel a körmeimre. Végülis így képen nemrossz, de élőben durva :D


Az állaga kissé folyós, de teljesen használható, nálam 3 vékony rétegben jól fed. A száradása kicsit lassú, és a nevével ellentétben nem sand (mármint a Sandman-re gondoltam), mert a kollekció neve amúgy a Sparkling sugar, és cukorkának elég cukorka :D

Összességében nagyon örülök a kapott lakkoknak, nagyon jól kihasználhatóak (jó, a pinket nem tudom mivel fogom társítani, ötletek jöhetnek), és nagyon megszerettem őket, és ez a Catrice-ről is elmondható :)

Nektek melyik tetszik a leginkább?

20 megjegyzés

  1. A Catrice és a zöld Lovely nagyon durván szép együtt. Amúgy a rózsaszínt én is magában használom, bár eszembe még nem jutott kombózni, de most hogy írtad: D és az első Lovely abszolút kedvenc: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd szólj, ha van ötleted, hogy mivel lehetne párosítani :D
      És köszönöm őket még egyszer! :3

      Törlés
  2. Nekem az utolsó két mani tetszik, szépek a lakkok :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép mindegyik lakk, amúgy pedig én is sokszor vagyok úgy, hogy ami élőben sok volt, az utólag képeken nagyon tetszik, és megint kedvem támad felkenni az adott lakkot. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Lehet amúgy, hogy valaki nem érzi soknak (pl. Eleni... :D), de a valóságban egyszerűen annyira erőteljes és csillogó és hűha pink, hogy nekem tényleg sok, de a képek ezt nem tudják visszaadni :D

      Törlés
  4. Hű tényleg gyönyörűek! Erzsitől most ugye rengeteg szép lakkot nyertem, de azért fogok még vásárolni is a napokban, a leendő blogszülinapi nyereményjátékomhoz. Most figyelem kinek mi van már meg, nehogy olyanokat válogassak a csomagba, amit már sokan birtokolnak ;) :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te mázlista :D Igen, jó dolog körülnézni, mert a mostanában megjelent trend meg limitált kiadások elég sok csajszi birtokában megtalálhatóak, bár van, amiből nem baj, ha van utánpótlás :D

      Törlés
  5. De szépek, mind! Dehogy sok a pink :) Nekem is van vad pinkem, nem tartom soknak még 20 körmön sem :) A Rio tényleg szép, eleinte én is fanyalogtam rá, de egyre jobban tetszik, szóval változik az ízlés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, változik, meg más, ha az ember mások kezén, vagy a sajátján látja :)

      Törlés
  6. Nem hittem volna, hogy valaha is ilyet mondok, de nekem a rózsaszín tetszik a legjobban, csodás élénk színe van és káprázatosan csillog, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. a lovely rio lakkjait imádom, a catrice holo lakkok közül kettő is megvan már, azok is nagyon szépek, de a pink nekem is kicsit sok önmagában... :)
    gyorsan átfutottam a lakk-kollekciós bejegyzéseidet és én a helyedben biztos, hogy az alábbiak közül választanék mellé:
    - OPI Chic From Ears To Tail
    - China Glaze Grass Is Lime Greener (hogy igazán durva legyen :D)
    - Lovely Nr. 25. fehér
    - Lovely Snow Dust Nr. 2. fehér
    - Astor 085 rózsaszín
    nekem sokszor az a kedvencem homok vagy hasonló lakkok esetében, hogy a homoklakk kerül két körömre, a többire pedig színben harmonizáló krém finisű lakk (mint a Sally Hansen zöld lakkoknál)...
    hátha tudtam segíteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azta, köszönöm, kipróbálom majd velük mindenféleképpen, bááár a CG-s párosítást látom a szemeim előtt, és egy "úristen" jut csak eszembe :D:D

      Törlés
    2. na igen, az tényleg nagyon durva lehet... :D:D

      Törlés
    3. Esetleg úgy el tudom képzelni, hogy valami fehéret is belecsempészek, valahogy... :D Vagy nem is tudom :D

      Törlés
    4. mondjuk hosszában felesben mindkét szín egy vagy két körömre és fehér vonallal elválasztva. az nekem szerintem határozottan tetszene. akár vékony, akár vastagabb vonallal elválasztva :)
      na jó, most már befejezem :D

      Törlés
    5. már elkészítettem, és fekete vonal lett a fehér helyett :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.