Summer lovin' tag


Ezt a tag-et még Szandránál láttam, aki bár videóban "töltötte ki", de úgy gondoltam, hogy leírva sem mutathat rosszul :D Na de neki is látok :)



1. Kedvenc nyári rúzsod?
Egy terméket nem tudnék mondani, mert elég sok ajakkencét sikerült az utóbbi hónapokban begyűjtenem, így inkább kettőt választottam. Az első nem is rúzs, hanem egy szájfény, amit még Krisztinél, a Forum Shops blog bloggerinájánál nyertem, ő az NYC Kissgloss 539 Soho Sweetpea nevű szájfény, a másik termék pedig a Catrice Pure Shine Colour Lipbalm 020 Resty in peace.

2. Kedvenc nyári körömlakkod?
Ez ilyen beugratós kérdés mi? 5 lakkból talán tudnék egyetlen kedvencet választani :D Na de komolyra fordítva a szót, ha nagyon muszáj egyetlen lakkot választani, akkor sem tudok mit írni, de annyit mondok, hogy HOLO és HOMOKLAKK. :D (valaki feltalálhatná a tökéletes, tömény holografikus homoklakkot...)

3. Kedvenc bikinid ezen a nyáron?
Nem nagyon szoktam évente új bikinit vásárolni, nekem tökéletesen megfelel a tavalyi, ami egy nyakbakötős, barackszínű, fehér pöttyös bikinifelsőből és egy fekete rövidnadrágszerű alsóból áll.

4. Kedvenc nyári Frappuccinod a Starbucksban?
Hát az úgy volt... Még sosem jártam Starbucksban, még sosem ittam frappuccinot, majd egyszer. De addig is inkább valami hűsítő koktél (nem minden nap, de egy-kétszer belefér, nemde?).

5. Kedvenc önbarnítód?
Azon szerencsések közé tartozom (legalábbis idén eddig úgy tűnik...), akik leégés nélkül is szuperül barnulnak már egy óra napon sétálás után is, így nincs különösebb szükségem önbarnítóra.

6. Kedvenc nyári dalod?
Hát mostanában rongyosra hallgattam Ariana Grande Problem c. számát, nagyon bejön. :3

7.Kedvenc nyári kiegészítőd?
Napszemüveg, és ebben az sem akadályoz meg, hogy szemüveges vagyok :D Kit érdekel, hogy nem látok távolra? :D:D

8. Kedvenc nyári parfümöd?
Megmondom őszintén, nyáron próbálom kerülni a parfümöket, ugyanis nem nagyon jönnek be ilyenkor az erősebb illatok (mármint az erőteljes, egyfolytában érzem illatok), inkább a testpermeteket részesítem előnyben, és még hűtenek is :)

9. Kedvenc nyári könyved?
Mivel egy könyvet sosem olvasok el kétszer, ezért nem igazán tudom azt mondani, hogy na ez meg ez a könyv az, amit nyáron imádok olvasni. Ha valami érdekel, akkor elolvasom évszaktól függetlenül, az, hogy most épp nyár van, különösebben nem zavar be könyvek terén :D (de mostanság A beavatott volt az egyik kedvenc, viszont a filmet nem igazán csíptem, leszámítva Négyest :D)

10. Mit vársz ezen a nyáron?
Amit vártam, azon most épp pötyögök, különösebb élményekre nem számítok, a hugom jön majd hozzánk nyaralni pár napra (ezt sem azért várom, mert tőlem kapja az iskolatáskáját... :D:D), de biztosan elleszünk, strandolunk majd 1-2-szer, ja meg várom, hogy vége legyen a nyári napközis tábornak, mert kiborítanak a gyerekek :D

Töltsétek ki, ha van kedvetek!:)

4 megjegyzés

  1. Nem vagyok egy pop zene kedvelő, de ez a szám, amit kitettél nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Engem sem igazán az Ariana Grande által képviselt stílus vonz, de nagyon megtetszett első hallásra, olyan furi szám, de jó értelemben :D

      Törlés
  2. Nekem ez tetszik: "kit érdekel hogy nem látok távolra?" :D:D én ilyen okból hanyagolom a napszemcsit, mert engem érdekel, ha nem látok távolra :S:D

    Egyébként én is kitöltöttem ezt a TAG-et, ha érdekel holnap reggelre kerül ki, itt el tudod majd olvasni :) : http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem nem szokott érdekelni, sokszor megyek amúgy is utcára szemüveg nélkül :) De inkább a napszemüveg :D
      Majd megnézem akkor holnap a bejegyzést :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.