BPS teszt 2in1 | Virágos vizes matrica és francia manikűr sablon

Igen, ez a bejegyzés egyszerre két termékről is fog szólni, mert már nálam vannak egy ideje és nem szeretném tovább halasztgatni a megmutatásukat.

Ügyes voltam, ezért a "csíkokról' készült képeket jól eldugtam a gépen, így a BPS saját képét kell használnom... :/

A vizes matricával szenvedtem egy ideig, mire végre sikerült a körmömre applikálni. Ugyanis nálam a vizes matrica olyan, mint a rágós tetkó. Bevizezed, rá a körmödre, lehúzod a papírt és tádá. Na hát ennél a tádá az úgy nézett ki, hogy ha rányomom a körmömre, akkor ugye az alatt levő fehér réteg fog látszani, ergo a matrica alja, miután lehúztam a papírt, és jó ideges lettem. Végül úgy oldottam meg, hogy a vízbetétel előtt egy kicsit felhajtottam a matrica egyik sarkát, hogy a vízből kihúzva a matricát le tudjam szedni a papírról és a megfelelő oldalával ragadhasson a körmömre. Szóval elvoltam vele egy darabig és ráadásul a matrica legszebb részeit elpocsékoltam, de már mindegy... :D És még csak azt se lehet mondani, hogy ez az első vizes matricás élményem, mert volt már ehhez szerencsém (ha nem is teljes körmöshöz) párszor...

 A virágos vizes matricát ITT tudjátok megrendelni, ha érdekel. Remélem, hogy aki bevállalja, annak kevesebb időráfordítással sikerül csúcs körmöket alkotnia :)

Most pedig jöjjön a francia manikűr sablon, amit én kimondottan nem mondanék annak, mert még nem sok mindenkin láttam ilyen francia körmöket, mármint hullámos végűt, persze nem mondom, hogy nincs ilyen, de talán díszítő csíknak előbb beillene :D
Vele is szenvedtem egy keveset, vagy túlságosan ragadt, vagy sehogy, de megoldottam!:)

 Őt pedig ITT tudjátok megrendelni.

Végül pedig a jó öreg kód  (FRANX31), aminek a felhasználásával kaphattok 10% kedvezményt.

11 megjegyzés

  1. Van, hogy semmi sem megy könnyen :) De a végeredmény szép lett mindkét esetben!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Nem adom fel amúgy, megpróbálom mindkét matrica esetében szebben megalkotni majd a következőt, de mostanában nem ment :)

      Törlés
  2. Nekem mindkettő nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek :) De ezek szerint csak nekem nem az igazi egyik se? :D

      Törlés
  3. Mindkettő nagyon szép, most főleg a zöld jön be :)

    VálaszTörlés
  4. Mindkét manikűr csodás! Nagyon tetszik ez a hullámos verzió!

    VálaszTörlés
  5. Megérte a szenvedést, nagyon szép mindkettő! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.