KEDVENCEK | június-július-augusztus



Igen, konkrétan direkt nem írtam az előző két hónapban kedvences bejegyzést. Nem igazán éreztem magam késznek egy ilyen bejegyzésre, túl sok minden került volna ide, ami lássuk be, nem a legjobb, ha az ember amúgy nem tervez hosszú bejegyzést, amiben tényleg csak a legeknek kellene szerepelni.

Szóval végül úgy döntöttem, hogy várok, és tényleg csak azok kerülhetnek ide, amiket imádok. Várás alatt azt értem, hogy újonnan beszerzett, vagy régóta birtokomban levő dolgokat "letesztelem", mennyire felel meg a legesleg kritériumnak, tehát mindenben maximálisan elégedett vagyok vele, esetleg 10-ből 9, mert ugye semmi sem lehet tökéletes :)

Az utóbbi időben rengeteg lakk került a birtokomba, ami egyrészt jó, mert hát ki nem szeret lakkot venni, vagy esetleg kapni, de abból a szempontból rossz, hogy nem igazán tud egyik sem úgy a szívünkbe férkőzni (vagy csak nagyon kevés), és én igazából azt szeretném, hogy minden lakkom egyformán szeressem, de ez lehetetlen :D
 Szóval róluk lesz most egy komplett összefoglaló bejegyzés. Hogy lássátok a lakkok (cuki) számozásának a logikáját, készítettem egy illusztrációt:

Szóval igen, teljes mértékben rendben vagyok agyilag :D
Na de lássunk is neki a 3 havi mértékű kedvencemnek, amihez képet a 15 lakk nem is sok. Ugye nem sok?

1. Zoya Purity
2. Zoya Ginni
3. Astor Quick 'n go! 378
4. Dance Legend Top prism
5. China Glaze Grass is lime greener
6. Barry M Gold foil
7. Astor Pink pleasure
8. Golden Rose Rich color 50
9. a-england Sleeping palace
10. Barry M Matte Caramel
11. L'Oréal Wasabi hint
12. Dance Legend Wazowski
13. Sally Hansen Frutti Petutie
14. Barry M Matte Miami
15. a-england Bridal veil

A többségről már olvashattatok nálam (a nevükre kattintva elolvashatjátok róluk a véleményem, ha érdekel persze :D), de van pár, ami még arra vár, hogy kikerüljön róla a bejegyzés ( már időzítve vannak, 2 kivételével, amikről még nem tudom, hogy készüljön-e bejegyzés. Ők a Gold foil és a kék Astor. Csak rajtatok múlik :) )

Ők lennének az én elmúlt pár havi kedvenceim, külön direkt nem is fűztem hozzájuk kommentárt :)

Nektek mik voltak a kedvenceitek?

2 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.