Sally Hansen | Frutti Petutie

Az utóbbi két hónap az elsőkről szól... Első Zoya, Golden Rose Rich Color, Barry M (igen, róla nem írtam, de igazából nem is tervezem, hogy bejegyzést kap, inkább lelövöm a poént, ha ebből még nem derült volna ki, nem igazán szeretem. Nyanyás rajtam, de megtartom, hiszen mégiscsak a páromtól kaptam, majd elhasználom manikhoz. De ez a bejegyzés nem róla szól :)), a Dance Legend lakkok (a holo fedőlakkról igyekszem a bejegyzéssel, no meg a Pet'la lemezekről is) és hát a Sally... (a Flormar és a Bourjois hiányzik még a listámról :D)


A Sally úgy került hozzám, hogy párom azt mondta, vehetek magamnak lakkot ( amúgy nem kell hozzá engedély, de más, ha ajándékba kapom :D). Ekkor már egyből tudtam, hogy egy Sally fog a kosaramban landolni, mert elég sok blogon olvastam róluk, elérhető közelségben van, szépek a színek, és az ára is a lélektani határ alatt van (bőven... ne kérdezzétek,hogy mennyi a max,amennyit hajlandó lennék kiadni egy lakkért, mert nem tudom :D). Így a DM-ben egyből a Sally Hansen lakkok felé indultam. Tudni kell, hogy nálunk a DM-ben elég kevés SH lakk van, saccperkb. 16, ebből 8 nude szín :D Tudtam, hogy rózsaszínnel nem nyúlhatok mellé, így ki is választottam a címben szereplőt, amit hazaérve azonnal fel is kentem... :)


A lakk csodaszép pinkes-pirosas, majdnem 15 ml (14,7) található az üvegben (ami amúgy baromi nagy_nak tűnik :D)
3 vékony réteget kentem fel a lakkból a teljes fedés érdekében. A száradása számomra átlagos, de lassúnak semmiképp nem mondanám :) 
Az ecset elsőre irtó furi volt, de simán hozzá lehet szokni a rövidségéhez, mert jól teríti a lakkot, elég széles és eléggé lapított, az a számomra pont jó :)
A fenti és a lenti képen nem található rajta fedőlakk, magától ilyen fényes, részemről ezért hatttalmas plusz pont jár :)


És a fedőlakkos képek:
Nem, nem lett tőlük piros, ez sajnos a fényviszonyoknak köszönhető. Igazából a lakknak egy minimálisan nagyobb fényességet adott, de a mutató- és kisujjam miatt került fel igazából a fedőlakk. Azon a két ujjamon a RimmelxRitaOra  White hot love-ja található, a DL Top Prism társaságában :) (de ettől függetlenül akkor is kap külön bejegyzést :D)


Van Sally Hansen lakkotok? Mi a véleményetek erről a márkáról?

21 megjegyzés

  1. Wow!!!!*-* rajtam is Sally van most: D Golden Rose-zal. :) Régen nagyon lehúzták a Sallyket, nem mertem venni, de Flóda adott párat, egyenlőre jól szuperál: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is teljesen jól működik, pedig tényleg elég sok helyen olvasni negatív véleményeket... :/

      Törlés
  2. Jaj, de gyönyörű színe van! *.* Nekem még nincs Sally lakkom, de ami késik, nem múlik :P

    VálaszTörlés
  3. Nekem jobb a tapasztalatom a SH lakkokka,mint az OPI-val:tartósabb,jobban fed.A legkedvesbb nude lakkom a SH Mauve Along:-)Alix

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Nekem az OPI lakkokkal sincs semmi gondom szerencsére, de gondolom ember- és körömfüggő, hogy kinek melyik válik be jobban :)

      Törlés
  4. Jujj nagyon szép rikító színe van :) Én még nem próbáltam a márkát, de mostanában terveztem, mert a DM-ben 50%-os kupon van rá.

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Szeptemberben készülök valami őszi árnyalatot megkaparintani, mert csodák csodájára van hozzá 50%-os DM kuponom, így végképp baráti az ára, persze nem tudom kihagyni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Sajnos nálunk a DM-ben nem igazán volt sok választási lehetőség, ezért maradtam a biztos rózsaszínnél, viszont a Müllerben sokkal nagyobb a kínálat, de oda meg nem jó az 50%os DM-es kupon :D:D

      Törlés
  6. Egy Sally lakkom van, de azt imádom :3 Jó választás, remekül áll :)

    VálaszTörlés
  7. Lányok, a DM-en hogyan féláras a SH lakk? *-* kell hozzá valamelyik kupnfüzet, vagy...?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem kuponfüzetes, de lehet, hogy sima kuponos, nem tudom :/

      Törlés
  8. Szép a színe. Nekem nincs még SH lakkom, de ha lenne, hasonló alapszínt vennék az ár és kiszerelés nagysága miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából én is inkább biztosra mentem. Volt piros, meg bordó meg egy halom nude (de nude-ból már megvan a tökéletes), így inkább olyat választottam, amivel nem hibázhatok :)

      Törlés
  9. két SH lakkom van ebből a fajtából, az egyik éppen ez, a másik egy fehér. a fehérrel nem vagyok megelégedve, ez a lakk viszont egy álom szerintem. gyönyörű a színe, nálam két rétegben tökéletes a fedése és gyorsan is száradt. jobbat nem is választhattál volna, belenyúltál a tutiba! :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.