Dance Legend | Protuberance


Ma egy szuper és igazán különleges (és friss) lakkot fogok nektek megmutatni. A Dance Legend márkához már volt szerencsém korábban, és mivel szuper minőségű lakkokról van szó, ezért nem is volt kérdés, hogy szeretnék-e újra rendelni, mikor lehetőség adódott erre.
A mai bejegyzés alanya, ahogy fent is láthatjátok, a Protuberance lesz. Igazából azért vele kezdem a bemutatást, mert fogalmam sincs, hogy mikortól lehet majd kapni a Naillandben, de hátha valakit meg érdekelne. A másik két lakk is csodálatos, de sajnos azok a kollekciók nem érkeznek hozzánk (most legalábbis, ha jól láttam).

A Galaxy kollekció tagja (és a Chameleon kollekciós Knight holosított verziója, de tényleg, itt és itt megnézhetitek a kettőt az enyémnél profibb képeken).


Az üvegben arany, lila, kék, barna és zöld színekben pompázik leginkább, a körmökön látható színek pedig fényviszonytól függnek. Hihetetlen kellemes látvány. Olyan van, de mégse. Nem akar a képünkbe tolakodni, mégis folyton azon kaptam magam, hogy nézem. Ha akarok, ha nem, nézem...

3 rétegben látható a körmeimen, igazából vékony rétegek, mivel elég folyós maga a lakk, nehéz is lenne vastagabb rétegekkel dolgozni, de egy közepes réteget talán még el lehet oszlatni. Hamar megszáradt. Viszont a barázdált körmöket és minden körömhibát kiemel, úgyhogy valami szuper alaplakk kell alá, ha nem akarjuk minden apró kis hibánkat közszemlére tenni.

Nem szárad fényesre, de tudjátok mit? Nem is érdekel. Ez a lakk így szuper, ahogy van. A tartósságáról ugyan nem tudok beszámolni, de neki minden hibát megbocsájtanék :D

Az első két kép a konyhaablakban készült, a harmadik a fotelban, a többi pedig a hálónk ablakában :)
Barna-arany-zöld-kék. TI is látjátok? Mesés nem?


Ezen látszódik, hogy kissé sikerült egyenletlenül felvinnem, és foltos maradt, a többi képen viszont nem különösebben észrevehető. Csak gondoltam megmutatom, van, amikor kifejezetten az arany és a lila dominál.



Örülök, hogy ennyi színben sikerült lekapnom :)



Nektek hogy tetszik ez a lakk? És maga a kollekció? Amennyire utáltam a duokróm/multikróm lakkokat (főleg, ha tele vannak csillámmal, meg holo hatással...) , annyira belezúgtam ebbe a lakkba, ha tehetitek és márpedig hamarosan tehetitek, szerintem próbáljátok ki :)

Pár, mesterséges fénynél készült képet is hoztam, ugyanis Suzie szerette volna tudni, hogy úgy vajon hogyan mutathat, ezért készült pár ilyen utólag.
Lámpafénynél...



Vakuval...




29 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :)) Nekem is pont ez volt az első gondolatom, mikor már minden réteg fenn volt a körmeimen és csak bámultam :D Tipikusan az a lakk, amit, ha felken az ember lánya, elvonja mindenről a figyelmet... :D

      Törlés
  2. Jaj, meg fogok őrülni, mert mind kelleni fog, én meg csóró vagyok. A francba! :D A képeid meg csodááásak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszenek a képek :) Próbáltam több szögből is elkapni a lakkot, de biztos van olyan arca, amit még én sem láttam :)

      Törlés
  3. Szerencsére engem még most sem fognak meg a duokróm/multikróm lakkok, amiknek örülök, vagy ha más nem a pénztárcám biztosan :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Egy időben én is így voltam, de már elmúlt (hogy sajnos, vagy sem, ezt még nem tudom eldönteni :D).

      Törlés
  4. Azta de szép! Nekem csak 1-2 szín tetszett eddig a duokróm lakkok közűl, ez pont nem, de ezekkel a csillámokkal van annyira különleges, hogy kell hatást keltett nálam. *.* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) Igazán izgalmas egy lakk amúgy, nagyon sokszínű (és tényleg :D). A sima duo/multikróm lakkokból én is csak 1-2-t birtoklok, mert igencsak szépnek kell lennie, ha haza akar jönni hozzám egy ilyen lakk :D

      Törlés
  5. Kár, hogy ennyire elutasítod a lakkok lámpafényben történő fotózását, szívesen emgnéztem volna, hogy ez a lakk a közelgő fél évben (amikor nem süt hétágra a napocska) hogyan nézne ki a körmeimen.
    Annyit látok a fotókon, hogy valóban rettentően kiemeli a körömhibákat. Buffert nem szoktál használni? Mert még a legjobb ridge fillers sem elég az ilyen lakkok alá, szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem elutasítom, egyszerűen csak nem szeretem. Nem szeretem a disznóhúst sem, mégis megeszem, ha úgy adódik, mert nincs más. Egyszerűen jobban szeretem a saját képeimet napfénynél/természetes fényben elkészíteni, de mindenki más úgy fotózzon, ahogy kedve tartja :) De készítek neked szívesen lámpafénynél róla fotót (meg akár vakusat is), ezen nem múlik :) Ha másnak van rá igénye, akkor készítek, de nekem általában nincs :)
      Nem használok buffert, egyrészt mert nincs, másrészt meg már volt, hogy annyira felsértettem a körmöm, hogy inkább nem vetnék be magamon ilyen praktikákat :D

      Törlés
    2. Na, pont erre voltam kiváncsi, hogy csak sárgás és kékes színei vannak, vagy tényleg tud lilás-pinkes árnyalatot is ez a lakk, és tud!
      Bufferből sajna van ami nagyon erős, és elvékonyítja a körmöt ,de nekem a dohány utcai perfect nails boltban ajánlottak (és el is adtak) olyan bufferlapot, ami nagyon finom szemcséjű, és a barázdákat szépen elsimítja, olyat tényleg érdemes venni, mert nagyon jó kis cucc.

      Törlés
    3. Amúgy engem különösebben nem zavar a barázdáltság, és ha fedőlakk is kerül a lakkra, akkor már nem is igazán látszik, csak mindenféleképp fedőlakk nélkül szerettem volna megmutatni, hogy mit tud :) Persze, akit tényleg zavar, annak jó, ha van egy buffer a készletében :)
      Örülök, hogy sikerült megmutatnom, amire kíváncsi voltál! :)

      Törlés
  6. Winter is Coming...:D Gyönyörű ez a holo lakk, de azt hiszem,hogy ezzel az árnyalattal (vagyis a lakknak az összes árnyalatával) elteltem, mivel már augusztus végén az őszre/télre készültem. Ennek ellenére, ha bejön ez a körömlakk a Nailland-hez, szinte biztos,hogy meg fogom venni :v

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. We wish you a merry christmas! :D Igen, gyönyörű és kell neked. :D Na jó, nem. :D:D Mármint biztosan kell, de nem foglak rábeszélni :D

      Törlés
    2. Nem is kell rábeszélned, elég volt feltenni ezeket a képeket :D:D:D Meggyőztél :D

      Törlés
  7. Istenem *.* Akarom, akarom, és akarom!!! :D Fantasztikusan gyönyörű, tökéletes őszi lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, én is így gondolom :) Mármint a végét, az elejét neked kell tudni :D

      Törlés
  8. Ez aztán gyönyörű!! Nem is tudom, milyen színe van :) Örülök, hogy mindenféle fényben megmutattad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Igen, a színe eléggé behatárolhatatlan, mert folyton változik és pont ettől gyönyörű :)

      Törlés
  9. Gyönyörű, ahogy csillog! Imádnám :) egy szóval összefoglalva, engem meggyőztél, és:KELL!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Ha majd úgy alakul és megveszed, kíváncsi leszek a véleményedre :)

      Törlés
    2. Oké mindenképp írok, hogy megvettem és hogy miket tapasztaltam :)

      Törlés
  10. gyönyörű , nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  11. Szép lakk, de nekem csalódás, hogy 3 réteg kell belőle. Rendeltem én is a Chameleon és a Galaxy kollekcióból, de úgy érzem a lakkok áráért nem azt kaptam, amit vártam. Próbálgattam különböző alapszínekre felkenni, de úgysem váltak be. Az üvegben csodaszépek, de én utálom a 3 réteges lakkokat, bármilyen gyorsan száradnak. Nem valószínű, hogy még egyszer pénzt adok a DL lakkokért. Lehet különlegesek, de maradok a jól bevált márkáknál, OPI, CG, de még az olcsóbb kategóriák is jobban tetszenek és jobban teljesítenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, ez teljesen egyénfüggő, hogy kinek mi éri meg és mi nem. Igen, ennyiért már járhatna 2 rétegben tökéletesen fedő lakk. Eddig csak Chameleon lakkom volt, Galaxy nem, úgyhogy ki szerettem volna próbálni, na meg tetszett is swatchokon. Engem a gyors száradás és a végeredmény tökéletesen kárpótol a 3 rétegért, de megértem, hogy te ezt nem tudod nekik "megbocsájtani". Nekem mindenesetre igazán tetszenek, úgyhogy ha úgy alakul, ami megtetszik, azt biztosan megveszem :) Bár kár, hogy csak a swatchokra hagyatkozhatok, ha lesz is nemsokára DL a Naillandben, az is 200 km-re van. :D

      Törlés
  12. Alig várom már, hogy kitegyem a Rozról készült bejegyzést :D Nekem valamiért a duo/multikróm lakkok még mindig nem igazán tetszenek, csak 1-2, szerencsére :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.