piCture pOlish | Columbia

Lányok, ma egy igazi szerelemlakkot mutatok, amit már ezer meg egy blogon láthattatok, de úgy gondoltam, hogy én is ki fogom őt tenni, akkor is, ha már rég befotóztam és csak porosodtak a képek... :D

Bár most egy komplett manikűr kerül majd alább megmutatásra (nem csak a lakk önmagában), de azért hadd ejtsek pár szót erről a lakkról.

Amint mondtam feljebb, nekem ez a lakk nagy szerelem. Aztán Petra mondta, hogy neki nem vált be, ezért szívesen odaadja, hogy próbáljam ki, nekem milyen tartós. Bátran ki merem jelenteni, hogy rajtam napokig fennmaradt ez a lakk, és csak a legvégén kopott egy fél mm-nyi sávban, de nem hiszem, hogy van olyan lakkom, ami a sok pakolásnak kitéve ne sérült volna a körömvégeken.
Végül a lakk nálam maradt (cseréltünk... akár így is fogalmazhatnék...:D ), és azóta is imádom. Nem egy ember (nőci) dicsérte meg a körmeimen :)

Na de tényleg magáról a lakkról:
Elég sűrű anyag van az üvegben, legalábbis ebben elég sűrű :D Két rétegben tökéletesen fed nálam ez a málna/eperdzsem színű lakk. A száradási sebességét már nem tudom sajnos, de amúgyis került rá fedőlakk, hogy szép fényes legyen (és még gyorsabban száradjon :D)



És maga a manikűr:
Az esernyős néni Petra egyik tesztlemezén látható, épp javában szakadt napokig, így teljesen stílusosnak éreztem magam ezzel a manikűrrel...


Hogy tetszik lányok? :) Mármint maga a manikűr, a lakk valószínűleg annyira nem kérdéses :D

29 megjegyzés

  1. *-* csodálatos *-*
    Ez az első piros lakk ami hosszú idő óta megdobogtatta a szívemet.
    Illetve van egy kolumbiai barátnőm, majd ha jön Magyarországra megveszem neki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Nekem is elég ritkán van piros lakknál szerelembe esés, de vele teljes a szerelem :D
      Na, ő is biztosan örülni fog ennek a lakknak :D

      Törlés
  2. Nagyon jó manikűr lett. A lakkot meg természetesen imádom. Vmiért a piros az a szín amit mindig megveszek drágábban (pp lakk, mac rúzs) pedig amúgy ritkán használom őket. De olyan nőies :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, a piros/vörös egyszerre dögös, nőies és vagány - legalábbis az én fejemben :) Eléggé kihasználható szín, legalábbis annak, aki imádja viselni, mert én is csak nagyritkán hordok pirosat lakkban és ruhában, rúzsban még nincs, de hamarosan változik ez a helyzet :D

      Törlés
  3. Eddig nem tetszett ez a PP lakk, és valószínűleg ezután sem fog, DE a gyűrűsujjaddal együtt nagyon betalált! Így imádtam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy a komplett mani tetszik :)

      Törlés
  4. Gyönyörű színe van, nagyon tetszik ez a lakk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, szerintem is csodaszép :)

      Törlés
  5. nekem a Columbia listás lakk.Annyira szép :O

    VálaszTörlés
  6. kedvelem én is nagyon, bár nekem picit túlzottan karácsonyi glittergömb érzetem támad tőle, de ettől függetlenül csudás és ugyanilyen jól bírja. :)
    a lemosásáról inkább nem nyilatkoznék, nah azt UTÁÁÁÁLOM (és most túl élénk bennem az emlék, mert a zöld jealousyval is baromira megszenvedtem és most látni sem akarom őket :/ )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D Én rajtahagyom a lemosós vattapamacsot mindegyik körmömön egyszerre 1-2 percig és akkor könnyen lejön utána, nem szoktam szenvedni vele :)
      Nekem szerencsére nem hozza a karácsonyos érzetet, mármint jól mutatna akkor is, de nem jut róla eszembe maga az ünnep :D

      Törlés
    2. Közben filóztam, h rajta hagyjam és ne suvickoljam hosszú másodpercekig, mert már fáj és fúúúj, de persze addigra már türelmetlen is voltam, így maradt az eredeti megoldás. De legközelebb mindenképp kipróbálom végre ezt a módszert is. :D

      Törlés
    3. :D:D Szerintem megéri, mert rengeteg idegeskedést (mikor jön már le ez a ... a körmeimről?" ) és időt spórol meg vele az ember :D

      Törlés
  7. Ezt a manidat imádom Ciska!!! Az esernyős lemez meg egyszerűen KEEEEELL! :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy ennyire tetszik! :) A lemez viszont sajnos nem kapható :/ De remélem, Petra egyszer majd készít olyat, amin lesz hasonló minta, és bárki számára elérhető lesz majd! :)

      Törlés
  8. Rajtam is hasonló manikűr van, csak az O'hara+ gyűrűsujjon a fehérre a Suki6-os japán leányfeje van :D A Columbia valahogy nem dobogtatta meg a szívem, 3 PP piros úgy tűnik elég. Most az A England új pirosát várom. Már a neve is mindent elárul róla: Gloriana :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem igazán jön be az új kollekció, sőt. Olyan semmilyen, mármint számomra. Persze ettől még biztosan szuper, csak nem szívdobogtatós :D
      Én ritkán veszek pirosat, úgyhogy nagyon örültem, hogy őt sikerült megszereznem, számomra igazán különleges :)

      Törlés
  9. Nagyon szép színe van, nem az az egyszerű piros, nekem olyan egyedi. (-: A manikűr is ütős lett így egészében véve is. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy így gondolod :) Igen, azt semmiféleképp nem lehet a lakkra mondani, hogy egyszerű lenne, igazán különleges :)

      Törlés
  10. Ez a szépséges nyomda mennyire menő már?! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D Bár kicsit olyan magányosnak tűnik a nőci, de nekem is nagyon bejön, örülök, hogy neked is :D:D

      Törlés
  11. Nagyon szép ez a lakk, és a minta is tetszik! :)

    VálaszTörlés
  12. Tetszik a manikűr! A Columbia annyira nem, már van kettő PP-m, maradok csak azoknál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :)
      A lakkra meg nem is célom senkit rábeszélni :)

      Törlés
    2. Áh, néha nem is kell rábeszélni, elég a kép :D

      Törlés
    3. :D:D Igen, a képek általában nagyon rábeszélő értékkel bírnak :D

      Törlés
  13. Szép lakk és a manikűr is nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.