Dance Legend | Zolotaya ribka * SOK KÉP*

Ma erről a csodaszép lakkról fogok nektek ódákat zengeni. De tényleg. A Zolotaya ribka a nem létező orosz (?) nyelvtudásom alapján azt jelenti, hogy Gold fish, azaz aranyhal (innen az angolosított neve). Milyen tuti vagyok, mi? :D És akkor most kívánjunk hármat. De minek, hiszen ez a lakk kívánságok nélkül is csodás...



Katt-katt-katt :))



Amúgy minden fontos információ a dobozon található, az összetételtől a lejárati dátumon át a mennyiségig. 12 ml-t tartalmaz az üveg, de szerintem sokáig ki fog tartani, mivel én csak alkalmakkor tervezem hordani, vagy 1-2 körömre esetleg alkalomadtán :)

Nagyon bejön a baglyos díszítés, tetszenek a minimál, de jópofa dolgok.
A lakk egyébként az Anna Gorelova kollekció tagja, Anna egy  bloggerina amúgy (megmondom őszintén, a kollekció megnézése előtt én nem hallottam róla), és igencsak szuper manikűröket alkot (és lakkokat hoz össze a DL-el közösen), úgyhogy még bőven van hova fejlődni ilyen téren. Mármint nekem - ami a manikűröket illeti:)

Na de most térjünk rá a lakkra. Arany mikro glitterek és holo pelyhek tömkelege. Csodálatos, elegáns, szemet kápráztató, gyönyörű. Imádom.


5 réteg. Ennyi van a körmeimen, ennyi kellett ahhoz, hogy nagyjából elfedje a körömvégeket (mert még így is átsejlik néhol). De olyan csodálatos és különleges, hogy nem bántam. Mint mondottam, alkalmakkor fogom leginkább viselni, meg karácsonykor, ja meg az esküvőmön.... A sok réteghez képest hamar szárad, mivel alapvetően glitterekből meg apró holo pelyhekből áll, vagyis szerintem ez az oka...














Biztos vagyok abban, hogy sokaknak nem fog tetszeni ez a lakk, az 5 réteg miatt, amiatt, mert arany és hogy 5 körmön túlzás, igazából biztosan lehet még ezer másik okot felhozni, hiszen aki keres...
De ezt most ki merem itt előttetek jelenteni: ő a legkülönlegesebb lakkom. Semmi sem hasonló hozzá, főleg ami az itthoni készletemet illeti. Még csak egy sem képes megközelíteni. És ha ezek után azt mondom egy lakkra, hogy különleges, higgyétek el, hogy az, de nem hiszem, hogy ezt a lakkot meg fogja közelíteni... Biztosan lesz majd még rajta kívül pár hiperszuper különleges lakkom, de nem tudom, hogy mikor fogja tudni letaszítani a képzeletbeli trónról.

Igazából a többi tagja is tetszik ennek a kollekciónak, de nem éreztem egyiket sem kihagyhatatlannak, őt viszont nem akartam elszalasztani. Hiszen látjátok. :)
Nektek hogy tetszik? :)

25 megjegyzés

  1. Gyönyörű *.* Engem nem zavarna az 5 réteg :) Viszont megnéztem az oldalát és a HalOWLenn-es kollekciója valami csodálatos! :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is megnéztem sajnos a halloweenes kollekciót... :D Még a neve is találó. :D

      Törlés
  2. Már Instagramon is néztem, hogy milyen szép ez a lakk. Szerintem az 5 réteg simán megbocsátható neki, mert a látvány kárpótol :D Az "enyhe" célzás nagyon tetszett az esküvővel kapcsolatban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy az csak poén volt, nyilván akkor kéri majd meg a kezem, ha úgy érzi (már ha egyáltalán meg akarja majd kérni :D). Arról meg teszek majd, hogy a lakk jó sokáig húzza :D

      Törlés
  3. Szerintem gyönyörű ez a lakk és ez pont az a fajta arany, ami nem túl sárgás - nekem tetszik. Az öt réteg mondjuk eléggé ledöbbentett, de egy ilyen szép árnyalatért igazán elnézzük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a kellemes színű arany kategóriába tartozik, nem tolakodó :) Hát sajnos 5 réteg kell, de engem tényleg nem zavart, ennél a lakknál el tudom fogadni a valamit valamiért elvet :)

      Törlés
  4. Most már hivatalos: be vagyok oltva a DL lakkok ellen. Ez is: gyönyörű, de nekem semmi extra. Több blogon láttam már a DL lakkokat, de sehol nem dobogtatták meg a szívem. Így jelentős megtakarításom lesz, amit A Englandre, nyomdalemezekre és a nekem tetsző de még hiányzó két PP-re költhetek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ha nem tetszik, akkor nem tetszik, ezzel nem lehet mit csinálni :D Mindennek a pozitív oldalát kell nézni, és látom, neked sikerült is :D

      Törlés
  5. Tényleg szép, és szerintem egyáltalán nem sok öt ujjon sem. A különleges szépségeknek én is könnyebben megbocsátom a sokréteges fedést, mióta van SV. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy az 5 réteghez képest meglepően gyorsan szárad, ez meglepő volt, persze a gyorsszárító fedőlakkok még ezen is sokat dobhatnak :)

      Törlés
  6. Oh, de gyönyörű! Instán is írtam, h pár hónapja szemezgetek ezzel a színnel de nem volt bátorságom megvenni, nem sok színmintát találtam.
    Az 5 réteg borzalmasan sok, soha nem használtam ennyit, viszont ha gyorsan szárad, bevállalom. Alaplakkal vajon nem erősebb a szín? Nekem van egy Essence alaplakkom és azt vettem észre azzal nem csak tartósabb, de a színek is mintha erősebbek lennének ha használom.
    MInd1, nekem kell, ha nem magában, de fedőlakként is csodás lesz. :)))

    Azért van ami nem tetszik, az a bagoly az üvegen, de ez a legkevesebb azt hiszem :D
    Csodás szín, jól tetted, h megvetted! :)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színminta miatt én is kissé be voltam rezelve, mert egyetlen blogon láttam róla képeket, meg ugye a webshopos képek és ennyi. :D Úgyhogy kissé zsákbamacska volt a dolog, viszont egyáltalán nem bánom, mert tényleg csodás :)
      Igen, az 5 réteg így első (és sokadik) olvasásra is rengeteg, de már használtam párszor mind a 10 ujjamra, és még alig fogyott a lakkból, mert nem kell vastag rétegekkel dolgozni (azt hiszem, akkor 3 vastag réteg kéne, ami megintcsak ott van, mint az 5 vékony).
      Alaplakkot mindig használok alá, mármint nem színezettet, de sajna nekem egyik sem erősít a színén, de nem számít :D Még arra gondoltam, hogy valami kellemes arany fölé kenve hogy mutathat, de sajnos nem igazán van kellemes arany lakkom ezen kívül :D
      Fedőlakként még nem próbáltam, de majd lehet, hogy kipróbálom úgy is :)

      Köszönöm a megerősítést, hogy jól választottam! :)

      Törlés
  7. Nekem nagyon bejön a baglyos dizájn, ès a szín is, magában felkenve is nagyon szèpen mutat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ennek örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül, mármint a bagollyal, szerintem nagyon feldobja az üveget és mégsem kerül háttérbe a lakk sem :)

      Törlés
  8. Jaj, ez tényleg gyönyörűűű *_*

    VálaszTörlés
  9. Szerintem nagyon különleges, és talán idővel sűrűsödni fog és elég lesz 3 réteg is. Kevés fehér nyomdát el tudnék rá képzelni, de hagyni kell érvényesülni az alapszínt is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy majd kipróbálom úgy is :) Valami szép visszafogott mintával, hogy ne terelje el az aranyról a figyelmet :)

      Törlés
  10. Szép-szép, de 5 réteg?! Azt hiszem, nagyon morcos lennék :D Csak a legeslegszebb lakkoktól lennék hajlandó elfogadni (nincs ilyenem, azt hiszem), hogy 3 rétegben fednek, de ÖT?? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van. Vagy 3 vastag réteg. :D De kompromisszumot kötöttünk. Ő gyorsan szárad és szépséges lesz, én meg elviselem az 5 réteget :D

      Törlés
    2. Másképp valószínűleg beleőrülnék az 5 rétegbe :D De tényleg nem fogy olyan gyorsan, sőt, mint amire az ember számítana...

      Törlés
  11. Nagyon szép *.* Bár az 5 réteg kicsit soknak hangzik :/ Nem tudod véletlenül, hogy a HallOWLeen kollekció tagjait honnan tudnám megrendelni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.dance-legend.com/en/home/anna-gorelova-hallowleen
      Hát ezt tudom javasolni :)

      Más weboldalon nagyon nem láttam :/

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.