Szeptemberi-Októberi-Novemberi kedvencek

Megint egy kedvences bejegyzés, így három hónap után, de célszerűbbnek tartom évszakonként összeszedni a kedvenceket :)



Először is kezdem a legeslegekkel, ezek pedig nem mások, mint nyomdalemezek. Szeptemberben kaptam 4-et Petrától, majd most novemberben 8-at, a MoYou-tól rendeltem 3-at és jött 2 BPS (bár ezek szerintem a kukában végzik, az egyik akkora csalódás, hogy a másikat már ki sem próbáltam...)
(tudom, csúnya csúnya Franciska, amiért nem pucoltam le a fehér lakkot a lemezről... :D)

Igyekszem majd nyomdázott manikat kitenni ide a blogra is, de egyelőre a Pet'la fb oldalán tekinthetitek meg őket, MoYou-sat pedig igyekszem majd nektek is mutatni .

Lakkok terén elég sok kedvencem lett. Na hát ők lennének azok :)
 A Santa is naughty nevű piros frankent Petra alkotta, és a lemezekkel együtt kaptam őket. Van egy testvérkéje is, aki szintén piros, de mivel ez holo-sabb, jelenleg kedvencebb is, de ahogy jön az ünnep majd, jobban fogom kedvelni a visszafogott színeket és hatásokat. A Flash azure szintén Petra munkája, őt már láttátok. Amióta tart nálam a karácsony feeling, sokszor volt a körmeimen, ő a tökéletes karácsony zöld :) Az ILNP Black Orchidból most kb semmi nem látszik, pedig csodálatos lakk! Lesz majd róla bejegyzés, ha gondoljátok :) A Zoya Aurora szerintem örök kedvenc marad, főleg ősszel, elegáns és csillogó, szóval mit is akarok még? :) A Dance Legend Protuberance (már egészen belejöttem a neve leírásába) igazán különleges, magam sem hiszem el még mindig, hogy odavagyok a duo- és multikróm lakkokért :D A Barry M Sugar apple egy nagyon szép babakék-menta átmenet, bár ez leginkább más-más fényviszonyoknál jön elő. A Ciaté Jewel nevű lakkja szintén új a készletemben, és az is új számomra, hogy annak ellenére, hogy csak szálakból áll, bejön :D A Barry M Lychee duplán is megvan, viszont őt is tökéletes nude-nak érzem magamon, így nem is bánom, hiszen legalább használhatom, ha akarom, ha nem :D A Dance Legend Zolotaya ribka még mindig a tökéletes arany és a tökéletes esküvői lakk számomra :) A PP Minty az egyik legszebb menta lakk, amivel eddig találkoztam, a tökéletes menta lakk kissé megbolondítva aprócska színes glitterekkel. A L'Oréal Gourmandise szintén hihetetlen nagy kedvenc, csak olyan gyorsan fogy, bár nem csoda, hiszen kis mennyiség... És végül, de nem utolsósorban a PP Columbia nevű lakkja. Gyönyörű :)

Kedvencem még a nyereményjáték, amivel nektek szeretnék köszönetet mondani, és még mindig nem késő jelentkezni rá, ha gondoljátok :)

8 megjegyzés

  1. Kedvenc lakkok :D Te jó ég, naponta lakkozol? Á, nem is nézem sokáig, mert még megtetszik valami.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, legtöbbször minden nap, van, hogy pucér körmökkel vagyok, de munkahelyre mindig kifestem :) És általában mindig valami másra :D

      Törlés
  2. Petra lemezei csodásak, nagyon szépek az új téli paletták. :)
    A Minty lakk a kedvencem a képről. És jól is áll neked. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon csodálatosak :)
      Köszönöm, a Minty nagyon nagy kedvenc, olyan cuki :D

      Törlés
  3. Tetszenek a kedvenceid :) Én is tervezek egy ilyen bejegyzést, de hirtelen le sem esett hogy most már december van :D Szóval köszi az emlékeztetést ;) Ja és legyen bejegyzés a Black Orchid-ról!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig lassan karácsony :D Gyorsan mennek a hónapok... :/ Lesz róla, igyekszem megírni :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.