A nagy kedvences bejegyzés

Mivel bizonyos időközönként szokás összegyűjteni kedvenceket egy csokorba, ezért most így év végén is szeretném ezt megtenni.

Több kategória is szerepel ebben a bejegyzésben, nem csak körömlakkok, mivel ez most egy ilyen évösszegző, és nem csak a blogról szól, hanem tényleg magáról az évemről. :) Na de akkor vágjunk is bele :) (a lakkok a végén lesznek, úgyhogy akit nem érdekel más egyéb, az tekerjen le :))


TOP5 PILLANAT
Sikerült 5-öt összegyűjteni (jó, valószínűleg többet is sikerült volna, de most ezek kerültek ide, nem ok nélkül :))
  • Viszont a lehetséges 5-ből mindkettő 1-1 találkozás, először Elenivel, majd Petrával. Mindkettőt nagyon élveztem, hihetetlenül barátságosak a lányok, és remélem, még rengetegszer megismételjük majd a találkozást :)
  • Évforduló R-rel. <3
  • Mikor Petra megkért, hogy készítsek manikat a lemezekkel - hát lánykák, nekem ez maga volt a csoda, egyrészt hihetetlenül jólesett, hogy pont én, és ez számomra nagyon nagy elismerés, pedig tavasszal még sehol nem tartottam nyomdázás szempontjából, azt hiszem, ezt sikerült behoznom valamelyest :D 
  • Második lettem a Nailland karácsonyi manikűrös "versenyén" :) (és tegnap meg is érkezett a lemez meg a lakk :))


TOP5 RUHADARAB
A nadrágból van egy kék is, végülis mindkettőt ugyanannyira szeretem :D A fehér pulcsi a lakkoknál a hátterem, tudjátok. :D A fekete hihetetlen szuper, elől és hátul is kivágott, mármint olyan, mint a képen, és amúgy mindkét pulcsi baromi meleg tud lenni, akkor is, ha nincs alattuk póló... A melltartókról meg csak annyit, hogy sosem gondoltam volna, hogy találni fogok magamnak olyat, ami pánt nélkül is tartani fog, hát lányok, megvan! :)  (egyébként a kettő kerül kb. 4 ezer forintba, amit én kicsit sajnálok fehérneműre kiadni, de egy jó fehér melltartó sosem rossz, főleg, ha felajánlják, hogy megkapod karácsonyra:D) Minden ruha az F&F-ből van :)



TOP5 SMINKTERMÉK
Attól függetlenül, hogy a blogon nem kimondottan van jelen a sminkelés, nálam elmaradhatatlan. Még a boltba is úgy megyek le, ha van rajtam egy kis spirál, nem azért, mert rondának érzem magam, hanem mert nekem úgy jó, úgy érzem jól magam a bőrömben. 
A fent látható termékek:
  • Catrice Prime and fine translucent loose powder (már kifutott)
  • Catrice Ultimate Shine Gel Colour 090 (most kifutó)
  • Catrice Eyebrow Stylist 030
  • Maybelline Color Tattoo "Permanent taupe"
  • Astor Soft Sensation Lipcolor Butter "Loved up"


TOP5 TESTÁPOLÁS
Szintén nem igazán érvényesül a testápolási vonal sem a blogon, igyekszem majd kicsit univerzálisabb lenni, és mindenről írni, amit szeretek, de egyelőre megmaradok a "sűrítsünk bele mindent a kedvences posztba" megoldásnál.
A termékek:

  • Rexona Maximum protection - mi sem bizonyítja jobban azt, hogy tényleg a kedvencem, hogy már negyedszerre vettem újra :)
  • Avon Naturals Bőrápoló balzsam
  • Burt's Bees ajakápoló grapefruitos változatban
  • Avon Femme
  • Avon Only imagine...


TOP5 ZENE
Gondolom nem lesz meglepő, hogy a többség Pentatonix. :D




(ő a csengőhangom jelenleg, annyira jó... a karácsonyi albumukon van, imádom az egész albumot amúgy :D)






TOP5 NYOMDALEMEZ
Van pár nyomdalemezem, és a többségüket imádom, így nem volt egyszerű kiválasztani a kedvenceket.
(a képek a Pet'la Plate és a MoYou webshopjából származnak)
  • Calaveras
  • Oorie
  • Scholar 1
  • KoyDoodles
  • Festive 6

És végül jöjjön a
TOP5 KÖRÖMLAKK
Borrrrzasztó nehéz 200akárhány lakkból kiválasztani 5-öt. ÖTÖT!!!!. Nem is sikerült... Azaz de, csak háromszor :D
És akkor hol vannak még a CG-k, az A-Englandok, a többi Dance Legend meg Barry M, ésatöbbi... De muszáj volt, muszáj volt. :D

Valószínűleg rengeteg dolgot kifelejtettem ebből a bejegyzésből, pedig nagyon koncentráltam, hogy semmit ne hagyjak ki, de nem én lennék, ha tökéletes és teljes lenne :D

Igazából eléggé mozgalmas egy év volt ez, rengeteg jó dolog történt, amiért hálás lehetek, történt baromi rossz is, azt hiszem, ezt majd jövőre, ha lezáródik, akkor kifejtem bővebben - és remélem, csakis pozitív végkifejlettel-, de szintén hálás kell, hogy legyek, amiért a családom egyben van, persze még rengeteg megpróbáltatás vár ránk, leginkább a szüleimre, és lelkileg nagyon megvisel mindenkit, de minden apróságnak tudunk már örülni, és egyre közelebb kerülünk egymáshoz. És jó azt is látni, hogy rengetegen segítenek, ha baj van, teljesen önzetlenül, amiért szintén hálás vagyok.

Próbálok csak a jóra koncentrálni, akkor is, ha néha 1-2 személy próbál meggátolni, de úgy is én nyerek :)

Nektek is igazán hálás vagyok, amiért napról napra egyre többen olvastok, meg iratkoztok fel, nagyon jólesik minden kedves szó, akár az építő kritika is, hiszen van még bőven hova fejlődnöm, és nagyon örülök, hogy segítetek, támogattok. Remélem, még nagyon sok alkalommal hálálhatom meg nektek ezt az egészet, csak így írásban és nyereményjáték formájában is egyaránt :) Nem is gondoltam volna, hogy ennyien jelentkeztek majd, de tényleg, és a rengeteg pozitív dolgot, amit írtatok, nagyon jó érzés volt olvasni!

Az általatok legtöbbször elolvasott
TOP5 BEJEGYZÉS



Remélem, jövőre is velem tartatok, és egy izgalmasabb, jobb és szebb új évnek nézünk együtt elébe :)

Érezzétek magatokat nagyon jól, és boldog új évet, lánykák!


24 megjegyzés

  1. Szabad tudni, hogy a melltartók honnan vannak? :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok és sikerekben gazdag bolog új névet kívánok! A fekete pulcsi nagyon tetszik *-* F&F-es balkonett melltartóim nekem is vannak és a kedvenceim, mindenképp szeretnék belőlük még, úgyhogy ezeket lehet szemügyre veszem :) eleinte én is drágállottam, de abszolút megérik az árukat, pláne ha egy jó kis akciót ia kifog az ember :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen évet, nem 'névet'.. Sikeresen elírtam :D

      Törlés
    2. Neked is nagyon boldog új évet! :) (a fekete pulcsiban azt imádom, hogy elöl és hátul ugyanakkora a v-kivágás :D) Amúgy meglepő, de melltartónak még sosem örültem ennyire :D

      Törlés
  3. Én is örültem hogy találkoztunk, és barátok lettünk ^_^ sokszor akarlak még én is látni, olyan jó volt beszélgetni, meg nevetni :).
    Remélem a családi életedben is minden minden rendben lesz, szólj bátran ha tudok segítek, de bármikor bármit Neked!!!!
    Nagyon Boldog Újévet Drága Ciiska!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönök mindent! :)
      Nagyon örülök, hogy megismertelek titeket, szuper délután volt, és végre vonatozhattam is - még jó, hogy a jóra sikerült felszállnom a végén :D!
      Nagyon boldog új évet kívánok Neked! :)

      Törlés
  4. Nagyon jó kis poszt, külön tetszik, hogy nem csak lakkokat hoztál! A Femme parfümöt én is szeretem, az ajakápoló kipróbálását tervezem már egy ideje, csak ritkán járok Müller felé. A lakkok között a két franken nagyon érdekel, hozol majd bejegyzést róluk?
    Sajnálom, hogy megrázkódtatás érte a családodat és kívánom nektek, hogy gyorsan és pozitívan záruljon le számotokra ez az időszak. Remélem, hogy jövőre is ilyen gyakran olvashatunk, nagyon élvezem a blogodat. BUÉK! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a bejegyzés, nagy élvezettel írtam amúgy, jó volt lezárni az idei évet poszt formájában :) Az ajakápolót nagyon imádom (különben nem lenne a bejegyzésben :D), néha elvonási tüneteim vannak, ha nincs nálam :D
      A zöld frankenről írtam már, ebben a bejegyzésben olvashatsz róla:
      http://unalomuzesalapfokon.blogspot.hu/2014/09/franken-la-petra.html
      A pirosról pedig igyekszem majd írni :)
      A családi dolog még eltart nyár közepéig (minimum), amíg nincs vége, addig konkrét dolgot tényleg nem szeretnék írni róla, de ha lezárul, akkor mindenféleképp kiírom magamból, muszáj, nagyon nehéz :) De köszönöm szépen a jókívánságot! :)
      Nagyon boldog új évet Neked is! :) Igyekszem jövőre is szorgalmas lenni :D

      Törlés
  5. Neked is boldog új évet kívánok Ciska! A bejegyzések és a manik mindig igényesek, teljesen rászoktam a blogodra! Hasonló sikereket és örömöket kívánok Neked a 2015-ös évben is! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Nagyon jólesik, amit írtál, igyekszem tartani a megszokott szintet :D Meg majd javítani rajta :D
      Nagyon boldog új évet kívánok - meg sok lakkot, még több olvasót, időt, kedvet, ujjat :D És persze ugyanazt, amit te is kívántál, sikert és örömöt :)

      Törlés
  6. Nagyon boldog új évet. :)
    Ezek a lakkoson jó nevettem. :D Sikerült... háromszor. :)
    Nagyon szépe a nyomdalemezek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és viszont kívánok neked is nagyon boldog új évet! :)
      Igen, végülis így is nézhetjük :D
      A lemezek pedig Petra (és a gyártója) keze munkáját dicsérik, no meg a MoYou-ét :)

      Törlés
  7. Örülök a sikereidnek, megérdemled! A blogod igényességet és eleganciát sugall, látszik hogy ha csinálsz valamit azt a teljesség igényével teszed. Szeretek itt időzni, sok sikert a folytatáshoz, csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán köszönöm a kedves szavakat! Hihetetlenül jólesett :)
      Nagyon boldog új évet kívánok! :)

      Törlés
  8. Azt hiszem el kell látogatnom a Tescoba megnézni ezeket a szuper melltartókat :) A körömlakkok meg nagyon szépek, bár sejtem milyen nehéz lehetett ennyit kiválasztani kedvencnek :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D A melltartókat tényleg csak ajánlani tudom, mivel nem vagyok kis darab, ezért igencsak jó néven veszem, ha találok olyan melltartót, ami kényelmes, jól néz ki, és tart is :D

      Törlés
  9. Nagyon boldog és sikeres új évet kívánok! ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Neked is legyen boldog, és örömteli új éved! :)

      Törlés
  10. Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!
    Én is mára terveztem a hasonló áttekintő posztomat, aztán ki tudja, ha nem tudok ma felkelni, lehet lesz belőle holnap is. :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.