Dance Legend | Wow Prism "High hopes"

Nemrég leadtam egy rendelést a Nailland oldalán (nem volt bosszúságmentes, de mostanában ritka az, akinek igen...), és pár napja meg is érkezett a csomagocskám. Az első lakk, amit kipróbáltam, a címben is szereplő High hopes volt, ami a Wow Prism kollekció tagja.

A lakk maga töménytelen mennyiségű holografikus pelyhecskéből áll, és az alapja talán enyhén színezett, ezt a sok pehelytől nem volt lehetőségem megállapítani, de biztosan meg fogja valaki tudni mondani :) Az állaga számomra elég folyós, sőt kissé zavaró is, de nem lehetetlen vele lakkozni, csak oda kell figyelni, mert hajlamos lefolyni a köröm mellett és megülni a bőr és a köröm között, bár mivel világos színről van szó, könnyen kipucolható és észrevehetetlenné tehető :)

A körmeimen két rétegben látható, igazából egy harmadik réteggel 1000%-os, tökéletes fedést érhetünk el, de felesleges, mert a körömvég kettőnél sem látszik át, akkor sem, ha kevésbé vagyunk ügyesek - és talán kellemesebb is a látvány 2 réteggel.

Már hosszú ideje szerettem volna valami hasonlót színben, tudjátok, ez a nude lila/rózsaszín - már ha lehetséges az ilyen holoban - , előtte az A-England Her rose adagio-jáért voltam oda, de az az érzés elhalványult, sőt el is tűnt, szép lakk, de nem érzem úgy, hogy kellene, viszont ezt a DL lakkot a világ minden kincséért sem adnám oda :)

A száradása viszonylag gyors, és nem lesz szép fényes, de ezen fedőlakkal könnyen lehet segíteni, viszont kissé visszavesz a szilánkosságból, szóval kevésbé pelyhesnek tűnik tőle a lakk, ez mondjuk nekem nem is tetszett, így ilyen képeket nem láthattok tőlem.

Ha valaki nem vágyik feltűnő színekre, csak valami kellemes látványt szeretne, de azért jöhet a holo is, akkor annak bátran tudom ajánlani ezt a lakkot! :)

 Extra napsütéses buszos kép :)


Nektek hogy tetszik? :)

19 megjegyzés

  1. Nagyon szép :) Bár nekem túl nagyon a holo pelyhek benne, de attól még a rózsaszín testvérét biztosan megveszem később:D

    VálaszTörlés
  2. Ajj, kezdek elcsábulni a Wow Prism lakkok felé... :) Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  3. Aki nem feltűnő lakkra vágyik? :D Szerintem ez őrült feltűnő, főleg napsütésben :) De nagyon szép és elegáns.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színére gondoltam, az kellemes és visszafogott, csak a hatás nem :D De tény, hogy nem a legjobb megfogalmazás :D

      Törlés
  4. Ezek a világos színek annyira nem az én világom, de másokon imádom nézegetni! Neked is nagyon jóláll! :)

    VálaszTörlés
  5. Hű, az a buszos napsütéses kép annyira szemkiverő, hogy legszívesebben most azonnal átvarázsolnám a körmeimre, pedig a PP Eyre sem gyenge napsütésben... :)
    Neked is probléma volt a Nailland rendeléssel? Mert a legutóbbival nekem is és egy hetet kellett várnom rá, sok bosszúsággal megspékelve...azóta meg inkább nem rendeltem :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A várakozással nincs gond, általában 2 nap alatt itt van a csomag, viszont vannak márkák, amit ütik a többit, pl. DL-t és A-Englandot biztosan nem tudok egyszerre rendelni, mert ha az egyiket berakom a kosárba, akkor a másik törlődik és kiléptet...

      Törlés
  6. Én maradok a "her rose adagio"-nál:) A DL lakkok egyáltalán nem rabolják el a szívemet,,,meghagyom másoknak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem viszem a többit, te nem viszed a dl-t, teljes az összhang :D

      Törlés
  7. Ez hihetetlenül gyönyörű, a napsütéses kép egyértelműen meggyőzött! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon csodálatos :D Mármint napsütésben, sima fényben, mindenhol és mindenhogyan...

      Törlés
  8. Ó, nagyon-nagyon szép! Én most a kevésbé visszafogott színekért vagyok oda, de rajtad nagyont tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nálam kedvfüggő, hogy épp milyen színt viselek :)

      Törlés
  9. Jaj, de imádom az ilyen szépségeket! Napsütésben káprázatos :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.