Lakkok télen | Kékek

A mai bejegyzésben olyan kék lakkokat mutatok, amik szerintem tökéletesen illenek a télhez.



A menta sokaknak tavaszi, én is szívesen viselem őket tavasszal, de szerintem télen is jól tudnak mutatni.





Nektek melyik a kedvenc kék lakkotok télen?

16 megjegyzés

  1. A Minty eredetileg nem tetszett, aztán megláttam a kezeden! :-) Már úton van felém! :-) Vannak amúgy átfedések a kedvenceink között, éljenek a kék lakkok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éljen a jó ízlés! :D Imádom a Mintyt, az egyik legbohókásabb lakkom, és egyben olyan szépséges is :)

      Törlés
  2. Jelenleg a Glam Polish - Below Zero, hasonló a PP - Bette színhez csak picivel szebb :)
    Gyönyörű az a Dance Legend kék, de a Wow Prism kollekció összes színe nagyon szép, én egy rózsaszínt vettem, már nagyon színhiányos volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden Glam Polish lakk olyan szép :o De tényleg, majd egyszer meglepem magam eggyel :D Igen, a Wow prism kollekció nagyon jól sikerült, nehéz volt választani rendelés előtt :D

      Törlés
  3. Nekem egész évben a kékek a kedvenceim. :) Sok kék lakkom van, jelenleg a Zoya Dream és a Lovely Baltic Sandje viszi a pálmát, amit te is kiraktál. Aztán ki tudja, jövőre még mibe szeretek bele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Mostanában én is sokszor viselek kéket, pedig előtte a rózsaszín volt a nagy szerelmem, de mostanában valahogy ritkán akaródzik felkennem :D A kékek nagy előnyt élveznek mostanában nálam :) A Zoya Dream is gyönyörű! :)

      Törlés
  4. Sötétkéket akartam felkenni, de aztán megláttam most a Moyra mentáját, talán ezüsttel és fehérrel egyáltalán nem évszakhoz illően, de azért csinálok vele egy manit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem teljesen passzol, főleg az ezüst-fehér színekkel kombinálva, akár szilveszteri verzió is kisülhet belőle :)

      Törlés
  5. A DL lakk nagyon kiemelkedő! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felkenve meg tényleg káprázatos és lenyűgöző, imádom, mikor a körmeimen van, csak ajánlani tudom (bár mindegyik kékkel így vagyok, ami a posztban szerepel :D)

      Törlés
  6. Ebből nekem csak a DL, a GR39 és a Lovely BS9 van meg. Nagyon szeretem a kéket, fix kedvencek a Zoya Dream, Muse és DL. A többi kék időnként kedvenc, időnként pihenős. :)
    A menta nem igazán az én színem, de addig nézegetem rajtad a PP Minty-t, hogy már majdnem kell. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Minty nagy kedvencem, ezért még biztosan sokat fog a körmeimen csücsülni :D A Zoya Dream nagyon tetszik, ahány bejegyzésben láttam eddig, de valahogy nem érzem létszükségletnek, pedig tényleg csodás :)

      Törlés
  7. Itt aztán van kék! :) A DL lakk a kedvencem ezek közül. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ha nagyon muszáj lenne egyet választani, akkor a DL és a Minty közül dőlne el a végső, de szerencsére nem kell, így lehet mind kedvencem :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.