S-He Gel-like 511

Nemrég a DM-ben járva körülnéztem, hátha látok valami újat és megkapót, de sajnos elég nehezen találok már olyan lakkot, ami felkelti az érdeklődésem. Végül leemeltem a polcról a S-He új lakkcsaládjának, a Gel like-nak az egyik tagját, amit 511-nek hívnak (ezeket a számos elnevezéseket csak akkor fogom megbocsájtani, ha valami robotról nevezik majd el a lakkokat...). Ha hiszitek, ha nem, volt egy megérzésem, hogy ez bizony nem lesz problémamentes kapcsolat, még Ricsinek is megemlítettem...


 (ezen a képen 2 rétegben látható, ahogy a körmöm vége is tökéletesen látható...) :D

...és sajnos bejött a megérzés, bár igazából látszódott is az üvegben, hogy ez nem egy két rétegben tökéletesen fedő csoda lesz, de hát így legalább nem is csalódtam. :D Szóval felkentem egy réteget, semmi. Bár szép fényes úgy is, úgyhogy aki kedveli a "hoztam is , meg nem is" lakkokat, azok imádni fogják. Aztán jött a második, és a harmadik, (első felkenéskor még egy negyedik réteg is). Elég lassan szárad, rétegenként is, hát ha még egyszerre kell az összes rétegnek száradnia... :D (és nem is fed még így sem tökéletesen) De szép fényes! :)


Ezeken a képeken viszont már 3 rétegben látható, mivel újra felkentem, hogy befotózhassam, és a 3-at is elégnek találtam. Én látom a körömvégeket, de 4-nél is pont ennyire látszódtak, így feleslegesnek tartottam újra végigvinni az egész procedúrát :D

Mindezek ellenére nekem nagyon tetszik, kellemes a színe, és ha türelmesen kivárjuk a száradását (na meg nem este lakkozunk, mert akkor bizony párnanyomatos lesz), akkor nagyon szép végeredményt kapunk.

Ami számomra meglepő volt amúgy, hogy olcsóbb, mint hagyományos lakk társai, 699 Ft-ért juthatunk hozzá :)

Nektek hogy tetszik?

16 megjegyzés

  1. Ez például jobban tetszik, mint az előző nude lakk :) Nem is tudom behatárolni a színét, talán mályva? :3 Kellemes a színe, de ez a 3 rétegben sem fed rendesen, és még sokáig szárad is dolog elvette tőle a kedvem :c Főleg, hogy én mindig este lakkozom, szóval ez így bukta >< A többi S-He lakkról mi a véleményed? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Halvány rózsaszín :) Én is minden nap lakkozok, de mostanában nem tud semmi zavarni :D A 115-ös fehér van meg, ezen kívül nincs több she lakkom :)

      Törlés
    2. Viszont nagyon tetszik, hogy ilyen szép fényes, tényleg olyan, mintha gél lakk lenne ^^ És az ára sem vészes, úgyhogy lehet, hogy beszerzek egy ilyet, mondjuk valami élénkebb színben :3

      Törlés
    3. Hát, nálunk csak bordó, barna, nude (? ebben nem vagyok biztos), meg valami sötét kékes-zöldes :) Pedig élénk színekből is simán betárazhatnának :)

      Törlés
    4. Egy barna lakk már nagyon elkéne nekem.. :D

      Törlés
  2. Én inkább a nude színek felé hajlok de ez sokkal jobban tetszik nekem is mint az előző. A három réteg kicsit sok(k) de ezért a végeredményért megéri :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, tényleg szépséges lesz, meg gél lakk hatású, és meg is dicsérték a körmeimet, mikor ez volt rajta :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik!! ha kicsit átlátszik a körömvég hasonló természetes színeknél, azért nem tragédia, élénk színnél persze más lenne. Nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik Gel like. Szinte nincs is olyan, hogy drogériában tetszik meg egy lakk, már csak netes képek alapján vásárolok :)
    Lehet, később sűrűbb lesz a lakk és kevésbé lesz problémás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából annyira nem tetszett meg a DM-ben, csak úgy voltam vele, hogy ilyenem nincs, próbáljuk ki :D De azért egészen bejön :D

      Törlés
  4. Gyönyörű árnyalat! Hasonlóm nekem is van.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég sok márka kínálatában elérhető ez a "van is meg nincs is" típusú lakk :D

      Törlés
  5. Gyönyörűszép árnyalat, szeretnék én is hasonlót (de leginkább ugyanilyet) beszerezni, de a pocsék minősége miatt ez marad a polcon. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a tartósságáról pl. nyilatkozni nem tudok, de ha nagyon tetszik, akkor szerintem megéri kivárni a száradási időt, mert szépséges :)

      Törlés
  6. Nagyon szép szín, de ennyi réteg... Az árához viszonyítva nem igazán kedvelem a She lakkokat, bár, néha elcsábít egy-egy szín.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem rajta kívül csak egyetlen s-he lakkom van, úgyhogy a Miss Sporty-hoz hasonlóan ez a márka sem a szívem csücske, de 1-2-szer valahogy bekerülnek a kosárba :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.