Flormar | Black Dot 03

Ez a lakk már hónapok óta megvan, lehet, hogy lassan fél éve. Egyik este késztetést éreztem, hogy felkenjem, mert amúgy eléggé hanyagolva van, mindig találtam másik, épp akkor felkenhető lakkot, így csak állt a polcon. És eszembe jutott, hogy nálam bizony nem készült róla poszt...
Úgyhogy ezt most bepótolom :)

 Világos rózsaszín alapban sok-sok pici és nagy fekete hexagon glitter úszkál (jó, a picikről nem tudom 100%-osan megállapítani :D). Nálam a teljes fedéshez 3 vékony rétegre volt szükség, és mint feljebb írtam, este lakkoztam, reggelre viszont semmi párnanyomat nem volt, így bizton állíthatom, hogy hamar szárad. A lakk állaga kissé folyós amúgy, mikor azt hittem, hogy kellő mennyiségű lakk van az ecseten, és akartam a körmeimre kenni, utána azért látszódott, hogy az bizony sok, úgyhogy ezért akcióztam a vékony rétegekkel. A glitterek egyáltalán nem állnak ki, nálam legalábbis nem, így nem szükséges csak ezért a fedőlakk, a végeredmény amúgy egy félmatt felé hajló állapot :)






Nem tudom, miért kap olyan kevés lehetőséget nálam ez a lakk, hogy megmutassa, valójában milyen csodás, hiszen látjátok ti is, különleges, persze értem én, hogy vannak nála különlegesebbek, de a maga nemében ő is csodaszép és érdekes, úgyhogy igazán nem érdemli meg a polcon való porosodást...

18 megjegyzés

  1. Nekem is megvan, terveztem a világoskék beszerzését is, de aztán láttam, hogy ezt sem használom ki eléggé, talán ha háromszor kentem fel, pedig nagyon tartós fedőlakk nélkül is és tetszik is. A fekete glitterek nekem nagyon ragaszkodóak, mintha gumiból lennének :) úgy érzem, mikor vakarom őket (igen, fóliázás után). Első rétegnél vagy kerül glitter a körömre, vagy nem, nekem azért forgatni kell az üveget a glitterekért. Elő kellene vennem megint, valami fekete-rózsaszín nyomdázott manikűr kombinációval :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam mindig került az első rétegnél is glitter a körmeimre, de általában csak picike, a nagyok meg mindig oda kerültek, amin már amúgy is volt nagy :D De ezt leszámítva nagyon szeretem, és tényleg érthetetlen, hogy miért használom ritkán. Nyomdázni szerintem baromi jó glitteres lakkokra :)

      Törlés
  2. Nekem ez nincs meg. Valamiért a Dot kollekciók idén nem fogtak meg annyira, hogy bevásároljak belőlük. Rajtad viszont nagyon klasszul áll. Tetszik ez a szép ovális körömforma és jó a blog új design-ja! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nekem először a Models Own ilyen lakkjai tetszettek meg, de végül emellett döntöttem, és szerintem jól :D A körmöm eddig hegyes volt, de untam, és örültem, hogy végre picit betörött az egyik és lereszelhettem :D

      Törlés
  3. Ezen én is gondolkodtam, de akkor a GR Yolly Yewelst választottam. Olyan glitter szenvics hatású lakkot kerestem, de még mindig nincs amire gondoltam..... Annyira ez sem jön be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Jolly Jewels lakkokat is imádom, bár még egy csomó nem található meg a készletemben, de amik vannak, azok szuperek :) Remélem, sikerül rátalálnod a keresett lakkra :)

      Törlés
  4. Nézegettem már ilyen lakkot, de egyelőre nem tetszik.
    Aztán, még előfordulhat, hogy úgy leszek ezzel is, mint a homoklakkokkal. Először azok sem tetszettek, azóta van már három, és nagyon tetszenek, és még szeretnék homoklakkot. :D
    Nálam nem lehet tudni az ilyesmit előre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, az ízlések változnak, simán lehet, hogy pár hónap múlva megtetszik ez is pl. :)

      Törlés
    2. Könnyen előfordulhat, ahogy ismerem magam. Nézegetni már nézegetem vagy két hónapja, és ez előbb vagy utóbb de pzitív változást jelent az adott lakkot illetően. :)

      Törlés
  5. Kedvenc dínótojás körmeim. :) A türkiz van meg, elő is veszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nekem csak fürjtojások :D Nekem is tetszik még pár szín, de félek, hogy ugyanígy nem használnám ki őket, mint ahogy ezt sem, ezért nem hiszem, hogy jó ötlet lenne még párat beszerezni, pedig.... :D

      Törlés
  6. Ezt de elfelejtettem! Tavaly sokszor volt ő és szürke társa is a körmeimen. Szépek, tartósak. De a nyomda nálam most teljesen felülírta a glitteres lakkok iránti vonzalmamat. Bár feketével erre is lehetne, nem?! :)

    VálaszTörlés
  7. Nem vagyok egy nagy rózsaszínes, de ez gyönyörű! ^^ Terveztem már egy ilyesmit beszerezni, de majd talán a fehéret :3
    Egyébként nagyon tetszetős az új dizájn! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Szerintem jó, ha van az ember készletében egy ilyen lakk, különlegesebb, mint egy sima rózsaszín (vagy akármelyik másik színnel helyettesíthető :D) és mégsem feltűnő, megvan benne az a bizonyos plusz :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.