Moyra | Gel look "Nina" "Chantal"

Két újabb Moyra Gel look lakk is került mostanában a készletembe. A Golden Rose ilyen lakkjai épp elfogyott állapotban voltak (már ami a Nailland készletét illeti, az enyémben még van egy kevés :D), így úgy gondoltam, teszek velük egy próbát.



A fehér a Chantal nevet viseli, ami a mostani téli (karácsonyi) kollekció tagja. A promo képek alapján valami különlegesre számítottam (még korábban, hiszen azóta pár blogon kikerült már, így mire hozzám is megérkezett, már tudtam, hogy ez bizony "csak" egy sima fehér lakk), de nem. 2 rétegben fed, annyira különösen pigmentáltnak nem mondanám, de ettől függetlenül 2 réteg elég.
A fekete pedig Nina, egy rétegben fed. Mostanában, ha egy réteg elég egy lakknak, akkor én bizony "minek" alapon nem kenek fel többet. :D


Majd nyomdáztam is a fehérrel, próbaképp, annyira nem kiemelkedő, de látszik, hogy ott van :D
A MoYou Explorer 22-es lemezét használtam, ami egy összefüggő mintás lemez, érdekes na. :D



A feketét még nem próbáltam nyomdázásra, de ami késik, az a vonat, meg először igyekszem elhasználni a Golden Rose-okat :)

Hogy tetszenek? :)

14 megjegyzés

  1. Tervezem én is beszerezni őket. Szerintem én béna vagyok, de a Golden Rose-okkal nem és nem sikerül nyomdáznom. Alapnak használom őket. (na jó, vékony minta megy.) A Moyra viszont szuper nyomdázásra, nekem az alapkollekció fehér és fekete lakkja van meg, azokkal remekül megy a nyomdázás.
    Az illatszerbolt nekem fogja meghozni a Chantalt :) Örülök, hogy tényleg lehet vele nyomdázni is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Az mondjuk látszik, hogy nen egy erőteljes fehér nyomdázva, de azért működik :D A fekete is, a nemrég kikerült nyomdázós posztban is a Nina volt a nyomdalakkom :) És amúgy felkenve is szuperek :D

      Törlés
  2. A Chantal milyen a Golden Rose fehéréhez képest? Nagyon el kéne már látogatnom a Moyra boltba... :D Csak félek, megrészegülnék a "csak 450 Ft"-tól (vagy még kevesebb...), és felvásárolnám a fél készletet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm ez most így jó kérdés :D Talán egy picivel haloványabban muzsikál a Moyra, vagy csak elfogult vagyok a GR-zal kapcsolatban :D Jó, most megfogtál, otthon kipróbálom mindkettőt együtt és majd megírom :D

      Törlés
    2. Köszi :) Én amúgy a GR-tól sem vagyok elájulva egyáltalán.

      Törlés
    3. Hát nekem eddig majdnem tökéletes fehér nyomdázós lakkom a Zoya Purity volt. :D De az kicsit drága játék erre a célra :D

      Törlés
    4. Kitettem egy fekete-fehér manit a Petla oldalára, ott a gyűrűsön a Moyra, a középsőn pedig a GR van, mint minta :) Szerintem kb. egyformák, senki nem mondaná meg, hogy melyik melyik.

      Törlés
    5. Nincsmit, engem is érdekelt :D

      Törlés
  3. Tényleg nem egy nagy szám- már ami a nyomdázási képességét illeti. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most tettem ki a Petla oldalára egy manit, a gyűrűsön a Chantal van, kicsit erőteljesebb, talán mert mélyebb mintájú lemezzel készült a nyomdázás, amúgy normál mélységűn sajnos nem vakító :D

      Törlés
  4. Szerintem szép lett azért így is, bár a nyomat inkább szürkés.. A fekete ha egy réteges, szerintem jó lesz nyomdázni is, ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a feketével teljesen jó nyomdázni, azóta már használtam párszor erre a célra :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.