Moyra | Metal effect 303

Mára egy metal finisű lakkot hoztam, a "nevét" fenn láthatjátok :) Még a Nailland karácsonyi játékán nyertem, egy lemezzel együtt, így gondoltam, kicsit nyomdát is viszek a mai bejegyzésbe :)

Úgy voltam vele, hogy se az aranyat, se az ezüstöt nem szívesen választottam volna, a bronzos-rezes nem az én színem, a rózsaszínes nem kell, mert a Lovely hasonló, mirror effektes lakkját sem igazán használom, így csak a lila maradt. A lila színnel pedig jó barátságban vagyok, így nem volt kétséges, hogy akkor ő jön hozzám :)

Azon lakkozók közé tartozom, akik kitartanak amellett, hogy minden (mondom MINDEN) lakkból kell két réteg (minimum, amiből több, abból több...), de ez az első lakk, aminél a második réteget nem érzem indokoltnak. Kipróbáltam 2 rétegben is, de úgy csíkos lett, nekem meg minden bajom, így úgy gondoltam, bőven elég az egy is. És tényleg, bőven elég :)

Hamar megszáradt (egy vékony rétegtől nem is várhatunk mást, de két réteg is ilyen gyors :)), fedőlakkot max. a tartósság miatt ajánlok, amúgy a metal finis maradjon metal :)




Az üvegben látható színhez képest kissé sötétebb lesz felkenve, de az jobban is tetszik, amit a körmeimen látok :)
Ritánál pedig megtekinthetitek a lakkokat akció közben :)

14 megjegyzés

  1. Ha a rózsaszínese is hasonló tulajdonságokkal bír, akkor beszerzem. A Moyra lakkok egyre nagyobb számban dobozom lakói :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az egész kollekció ilyen jól sikerült :)

      Törlés
  2. Hehe, nagyon egy húron pendülünk, Ciiska! Eddig két lakkot szereztem be ebből a kollekcióból, a bronzosat és ezt. Köszi a posztot, ezek az első képek, amin tetszik teljes körömre felkenve is. Az eddig látott képeken csíkosnak láttam őket és az nekem mindig a 80 éves mámikák selyemfényű cukorka körmeit idézi. Most jövök rá, valószínűleg ezért nem tetszett nekem a Barry M Silk kollekciója sem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúú a Silk nekem nagyon cukorkás és nem is igazán tetszik (pont ugyanazon okból, mint neked), a Moyra Silk nude kollekciójának egyik tagja is csak azért van meg, mert nude :D Egy rétegben ez a metal Moyra egyáltalán nem csíkoz és tökéletesen fed, sőt óvatosan is kell vele bánni, mert az ecset hajlamos picit több lakkot felvenni, mint kéne. Ha megnyitod jobb egérrel a képeket új lapon, akkor kinagyítva is meg tudod nézni közelebbről :) De most, hogy mondod, lehet érdekelne a bronz. Mi van velem? :D

      Törlés
  3. Tényleg nagyon jól néz ki. Nekem a Gel Look vonalból van olyan lakkok, ami egy réteges és annak sem tesz jót a második réteg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Szerencsére a Gel look vonalból csak egy kevésbé jó lakkom van, aminél átlátszik 3 réteg után is a körömvég, de úgy általánosságban szerintem szuperek :)

      Törlés
  4. Jaj, tényleg szép felkenve is, nem is gondoltam volna... Valahogy annyira idegenkedem ezektől a metál lakkoktól, hogy nyomdázáson kívül nem is hazsnálom másra őket. Pedig lehet hog y klne, ha már enni van itthon :D :D Na de örülök, hogy bejött, és még nyomdázni is lehet vele, amitől még szebb lesz a dolog :) És köszi a linkelést!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem a szívem csücske a metal finish, pedig amúgy nem csúnya, legalábbis ez nem az :D Bár egy rétegben nem is kimondottan az :D De igy legalább egészen kellemes :)
      Szerintem próbáld ki valamelyiket felkenve, hátha :D
      Igazán nincs mit, szuper lett minden nyomdázás, és mindenkinek látnia kell :D

      Törlés
  5. Nekem inkább selymes hatást kelt, nem az a hideg fémes finish. Nekem csak az ezüst és arany van meg, direkt nyomdázásra vettem. A lilát nem használnám ki, de nyomdázva nagyon szép lett. Ami nekem megvan, azt is kipróbáltam és elég belőlük az egy réteg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól fednek, ezért is tökéletes mind nyomdázni :) Én sem telibe felkenve fogom viselni, de muszáj voltam kipróbálni :D Ezüst meg arany nyomdalakkom már van, ezért nem is választottam azok közül :)

      Törlés
  6. Nagyon szép ez a szín. Egészen különleges. :) És jól mutat rajtad. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Maga a szín azért számomra nem a különlegesebbek közé tartozik, de összességében nagyon jó kis lakk :)

      Törlés
  7. Nagyon tetszik ez a minta. :)
    Én nem kenném fel mind a 10 körmömre, de rajtad szépen mutat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Valószínűleg rajtam sem gyakran lesz 10 körmön, de nem érzem rossznak :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.