Sparitual | Beyond

Még december végén leadtam egy rendelést a Sparitual webshopjában, ugyanis borzasztóan megtetszett a címben is szereplő kicsike.
Még akkor bontottam ki a csomagot, mikor várakoztam a buszra, ugyanis a postás bácsi épp akkor talált meg, mikor már készülődtem kifelé a munkahelyről, és nem bírtam ki hazáig, meg kellett néznem a lakkot :D Ki is vettem, gyönyörködtem egy sort, elraktam a táskámba, a dobozt meg hurcoltam a kezemben. Hazaérve letettem a dobozt, végül úgy gondoltam, megnézem a számlát (mindig megnézem, pedig tudom, mit tartalmaz :D), és akkor lettem figyelmes két termékmintára, egy mini kézkrém és egy hidratáló testápoló minta lapult még a csomagban, két kis tájékoztatófüzettel egyetemben (egy körömápolós és egy körömlakkos). Eddig még nem igazán tapasztaltam ilyen figyelmességet más webáruháztól, úgyhogy borzasztó jól esett :) Köszönöm!


Na de térjünk át a lakkra.
Áttetsző fekete jelly alapban rengeteg mini és nagyobb ezüst hexagon, na meg pink kör alakú glitter úszkál. A lakk maga kissé sűrű és nyúlós (nem tudom, hogy alapból ilyennek kéne-e lennie), de teljesen használható. Két rétegben tökéletesen fed (kipróbáltam, de a körmeimen egy fekete alapot kentem alá, és így csak egyetlen réteg kell a Beyondból), a száradási idejét nem tudom, mert kentem rá fedőlakkot, hogy szép fényes legyen _és gyorsan száradjon_. És, nagy bánatomra, a körmeimről egyáltalán nem sikerült olyan képeket készíteni, mint az üvegről, de az üvegben látjátok, milyen csodálatos!





Sajnos a körmeimre most egyetlen egy kör alakú glitter jutott (gyűrűsujj), és az is el van takarva egy ezüst alakúval, már nem tudtam eligazítani :D



Borzasztóan sajnálom ,hogy a körmeimen nem sikerült úgy lefotózni a lakkot, mint amilyennek látom, mert csodálatos és meg is dicsérték, volt, aki azt hitte, hogy körmös csinálta (jó, ez így képeken nézve kevésbé tűnik hihetően), úgyhogy nagyon örülök, hogy a készletem egy újabb szépséggel bővült :)

Végül egy másnapi, "újrakent" kép:

Nem, sajnálom, tényleg nem tudok szebb és élethűbb képet készíteni róla, viszont megmutatom a blogbejegyzést, ami annyira inspiráló volt, hogy végül megvettem a lakkot. :) Tényleg ilyen szép a valóságban is (ha van rajta fedőlakk, anélkül kissé érdes és kevésbé csillogó). :)

11 megjegyzés

  1. Hű. Nagyon tetszik. Jól is mutat a körmeiden ^_^
    Lehet ha lesz még egyszer ilyen akció szerintem rendelek majd én is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerettem volna, ha én is olyan szipiszupi képet tudok róla mutatni, mint a linkelt blogban, de sajnos az már túlmutat a képességeimen :D
      Viszont örülök, hogy így is tetszik :D

      Törlés
  2. Köröcskék!!! Szuperül néz ki :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tele van körrel, a körömre meg úgy kell felimádkozni :D

      Törlés
  3. Szerintem átjön a képen a hatás :)

    VálaszTörlés
  4. Újra nagyon szép színt vásároltál, nem lesz ennek jó vége ha követem a bejegyzéseidet, gondolok itt arra, h a Gold Fish-t is a Te hatásodra vettem meg :)
    Nemrég fedeztem fel, h itthon is kaphatóak a SpaRital termékei, pontosabban a hazai forgalmazó talált rám, kaptam pár terméket tesztelésre, a körömlakkokat már ismertem és szeretem, csak eddig nehézkes volt a beszerzésük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a lakk sajnos már nem kapható a webshopban, ma kérdeztem rá, hogy lesz-e még, de limitált kollekció, és sajnos ennyi volt :(
      A legtöbb lakk annyira nem fogott meg, de ki tudja, csak webshopos kép alapján ritkán rendelek.
      A gold fish meg hát... :D Gyönyörű egy lakk, imádom :D

      Törlés
  5. Szép-szép, de annyira nem hatott meg :c Most van pár, ami jóval előrébb van azon a bizonyos "kis" képzeletbeli listán, úgyhogy ez csak valahova a végére kerülhet be. Meg ugye a rózsaszín/pink, nem éppen a szívem csücske, dehát ízlések és pofonok :3 Szerintem nagyon jók lettek a képek, átjön rajtuk, hogy milyen is a lakk! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Körömre nem igazán jut a rózsaszín körökből, így az annyira nem lehet befolyásoló tényező ezzel a lakkal kapcsolatban, az már inkább, hogy már nem kapható :/
      De azt is meg tudom érteni, hogy hosszú a lista :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.