The "Me time" Tag

Ezt a tag-et Herczeg Hajnalka youtube csatornáján találtam (persze azóta már több bloggerina és vloggerina is kitöltötte, meg nem is tudom, ki volt az első, de lényegtelen :D), és nagyon tetszenek a kérdések, úgyhogy gondoltam, kitöltöm. Alapvetően nem körmös, de személyes :)



Ez a tag a szabadidőnkre, a magunkra fordított időre épül. Szerintem mindenki megérdemel egy kis kényeztetést naponta, mindegy, hogy pár percről, vagy órákról van szó... :) Igen, tudom, hogy lesz olyan, aki akárhogy szeretné, sem fér bele egy pindurnyi idő sem, de erről nem én tehetek, szóval ne. Köszönöm.


Nah lássuk is a kérdéseket :)
1. Mit nézel vagy olvasol a szabadidődben?
Ha épp nem érzem úgy, hogy az agyam képes komolyabb dolgokat befogadni, akkor valami könnyű tiniknek szánt olvasmányt veszek a kezembe, vagy valami rövid, de szórakoztató könyvet. Nézni pedig az animációs filmeket és vígjátékokat szeretem, de az új Monster High filmek mindig elsőbbséget élveznek :D

2. Mit viselsz a szabadidődben?
Hát, ha a lakásban töltöm a szabadidőt, akkor pizsama, egy kényelmes melegítő, vagy a pihe-puha köntösöm létezik, mint opció (tudjátok, őt szoktátok látni háttérként... :)).

3. Milyen termékeket használsz ez idő alatt?
Általában lakkok, de ha épp valami extra nagy kényeztető időt szánok magamra, akkor belevehetjük a hajmosáshoz használt termékeket (sampon és társai), zuhanyzáshoz tusfürdő, utána testvaj. Néha még valami nagyobb sminket is fel szoktam dobni, csak úgy, a magam szórakoztatására :)

4. Mi az aktuális kedvenc körömlakkod?
Hát, ezt nehéz lenne megmondani. Ha mindenféleképp választani kellene, akkor most az ILNP Black orchidot mondanám. Rákattantam a sötét lakkokra, pedig nemrég még kerültem őket, most viszont nagyon is a magaménak érzem az összes sötét lakkot.

5. Mit eszel/iszol szabadidődben?
A tea-kakaó-tejeskávé kombó közül az egyiket, de az ételre nem tudok mit írni.

6. Aktuális kedvenc gyertya?
Nem gyakran veszünk gyertyát, legutóbb egy almás-fahéjas jött velem haza, de az elég hamar el is fogyott. Viszont az illóolajokat nagyon szeretem, egy fahéjas-narancsos és egy sült almás került az eurós boltban a kezembe, és nem is tudtam nélkülük hazajönni - az bennük az érdekes, hogy ha nincs meggyújtva alatta a gyertya, tehát csak úgy van a vízen, akkor jobban párolog és jobban érezni az illatukat :D

7. Szoktál kinn lenni a szabadidődben?
Egyedül nem igazán, max. ha épp célirányosan megyek valamelyik boltba :) Nem szeretek egyedül bolyongani, valahogy zavaró ez nekem.

8. Mennél egyedül moziba?
Nem, és már úgy pár éve nem is voltam. Se egyedül, se mással... Nagyon kevés film van, amit megnézésre érdemesnek tartok.

9. Kedvenc online boltod?
Nagyon szeretem a Nailland oldalát böngészni, bár már elég kevés azon lakkok száma, ami felkelti az érdeklődésemet. Régebben rendeltem a Bizsuwebáruház oldaláról is, imádom az ott kapható ékszereket, és nemrég újra felfedeztem magamnak :) Meg igazából imádok minden ékszeres meg lakkos oldalt, ezzel a kettővel le lehet venni a lábamról.

10. Bármi más, amit ilyenkor csinálni szoktál?
 Számomra a lakkozás is amolyan kényeztetés. Kikapcsol, megnyugtat (kivéve, ha épp rossz passzban vagyok, és ha már 80-adszorra sem sikerül normálisan felkenni a lakkot, vagy épp a nyomdázás nem sikerül sokadszorra, olyankor legszívesebben kidobnám az összes lakkom, szóval nem mindig megnyugtató a dolog :D:D), és persze esztétikusabbá is teszi a körmeimet :)
És ugyanígy kikapcsol a blogírás, főleg, ha megszáll az ihlet. :D


5 megjegyzés

  1. Nem is tudtam hogy Moster High van vagy..én is :D ki a kedvenced?
    A 80szor se sikerül kifesteni a körmöm dolog nálam is így zajlik. Vagy amikor nem tudom mivel kenjem ki, mert igazából egyikhez sincs ingerem, akkor megszólalok, hogy nincs egy darab lakkom sem :D :D
    K tegnap elnevezett Lakkoszaurusznak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Frankie Stein a favorit :D
      Lakkoszaurusz :D

      Törlés
    2. Nekem Laguna Blue. Lehet nálunk matricát kapni. Vettem vagy eddig 4 tasakkal. Gondolom nyáron talizunk megint, akkor viszek neked is, ha szeretnéd:)

      Törlés
    3. Matricaaa? Albumba ragasztós, vagy csak sima? :D Persze, majd üzletelünk :D

      Törlés
    4. Sajnos album. De én siman elragasztgattam :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.