Anna Gorelova by Dance Legend | Gamayun

Erre a lakkra először Julcsi blogján figyeltem fel. A megrendelés előtt sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon kell-e nekem, vagy sem, hiszen széééép, de fura. Igen, fura volt a lágy sand és a holografikus hatás összeházasítása. :D


Viszont végül mégis megrendeltem, és nagyon jól döntöttem, innen is köszi Julcsi a nem túl rejtett rábeszélést :D És igazad volt, finom és extrém is egyben.
A körmeimre két réteg kellett ebből a kis csodából. Hamar megszárad, és nagyon kellemes sand lesz tapintásra, nem túl érdes, de látványra is egészen megkapó, nem? :)

Napfény nélkül is csodálatos amúgy. Hol egyszerű nude, hol szürkés-barnás-lilás árnyalatot ölt magára, magam sem hittem, hogy napfény nélkül is képes mindig a körmeimre vonzani a tekintetem. De így van.




Összességében róla sem tudok negatív dolgot mondani, és nem is akarok, hiszen csodás :)
Nektek hogy tetszik?

8 megjegyzés

  1. Nagyon szép, bár a homoklakk mostanában nem vonz. Hasonló árnyalatú holos lakkom viszont van. A Flormar satin matte Lichi-jébe került jó adag arany Moyra holo. Imádom :). Most azon gondolkozom, hogyha a fehér satin matte-ba keverem, milyen színe lesz?!

    VálaszTörlés
  2. Ez sand és holo? Hűha! Szolid és mégsem. A gyűrű még mindig jó ötlet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mondjuk napfény nélkül (igyekszem majd képpel frissíteni) tényleg visszafogott szépség :)

      Törlés
  3. Ideje lenne, hogy a Nailland is forgalmazza ezeket a cicás/baglyos lakkokat :D
    Díjat kaptál tőlem, kukkants be hozzám a blogra! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baglyok ők, kérem szépen :D Amúgy szerintem lenne rájuk igény...
      Köszönöm <3

      Törlés
  4. Jaj nagyon köszönöm az említést! Annak meg hihetetlenül örülök, hogy tetszik, mert az én lelkemen száradt volna, ha nem tetszik! Bár bevallom, erre nem sok esélyünk volt...:-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, ez nem az a lakk, amivel nagyon mellényúlhat az ember (bár biztos van, anek ez a lakk egy tévedés lenne, de az nem én vagyok :D). Dehogy száradt volna a lelkeden, ha nem jött volna be, akkor eladtam volna és nincs gond :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.