Éksze(R)észek II.

Nem, nem felejtettem el ezt a kis sorozatot :) A mai főszereplő ez a baglyos gyűrű, és a hozzá készült manikűrt, amit mindjárt láthattok is :)

 Ezt a gyűrűt még évekkel ezelőtt vettem a Müllerben. Nagyon megtetszett, no meg épp a bagylos korszakomat éltem, így nem lehetett otthagyni :D Sajnos a szemei már kissé kopottak, és a fényéből is veszített, de még mindig ugyanannyira szeretem, mint az elején...

A manikűrhöz a fémesség és a cikkcakkok adták az inspirációt :)

Alapnak a PS Love aranyos lakkját használtam, majd kentem rá egy réteg fedőlakkot (amit nagyon jó ötletnek tartok, mert nagyon jól áll neki a fényesség). Erre a Pet'la The perfect one nevű lemezzel és az MdU fekete lakkal nyomdáztam, és a végén kapott még egy réteg fedőlakkot. És persze, hogy a két szem se maradjon ki, a kis- és mutatóujjamra került 1-1 strasszkő. Bár a mutatón nem sikerült épp középre elhelyezni...





Szeretem nagyon a gyűrűket, úgyhogy biztos fog még sok-sok, gyűrűhöz készült manikűr kikerülni a blogra, de igyekszem más ékszert is megmutatni ilyen formában :)
Nektek hogy tetszik?

7 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik, illik a bagolyhoz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igyekeztem a gyűrűhöz passzoló manikűrt alkotni :)

      Törlés
  2. Gyönyörű, manikűr, cuki gyűrű. Kár, hogy én ilyet nem hordhatok. Nem ilyen manikűrt, hanem gyűrűt, a durva fémallergiám miatt.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a manikűröd*-*

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.