Essence | The gel nails #40 play with my mint



A mai bejegyzés főszereplője az Essence új lakkcsaládjának, a The gel nail polish-nak a tagja, a 40-es számmal rendelkező Play with my mint. Eddig csak a DM-ben láttam, nálunk külön kis display-en van, nem az Essence pultban, úgyhogy először észre sem vettem, majd rákérdeztem az eladó csajszinál, és ő mutatta, hogy merre keressem :) Szerencsére nem volt teljesen feltöltve, úgyhogy könnyű volt a választás.


Csütörtökön próbáltam ki elsőként ezt a lakkot, és utána le sem mostam tegnapig. Mindenféleképp szerettem volna tudni, hogyan teljesít, így már erről is tudok kicsit írni. Mint az előbb írtam, csütörtöktől szombatig, szóval 3 napon keresztül viseltem, a 3 napon egy minimális, alig látható körömvégi kopás volt felfedezhető, úgyhogy tartósság szempontjából nálam jól teljesített.



A körmeimen 2 rétegben láthatjátok. Nem érzem különösebben fényesnek, és az állagán sem fedeztem fel semmi újat. Könnyű használni, nem csíkozódik, az első réteg is viszonylag szép, persze közel sem tökéletes, a második réteg mindenféleképp szükséges.
A színe igencsak szép menta, azt hiszem, az eddig általam próbált menta lakkok közül ő a favorit, ami a színt illeti.






Végül felkentem mellé a PP Minty-t, ha már menta, és az Essence lakkra pedig a Minty glittereinek színével megegyező lakkokkal nyomdáztam. Cikkcakk vízszintesen, és cikkcakk függőlegesen, a minták a Pet'la Plate The perfect one lemezéről vannak. Nem hiszem, hogy valaha is meg fogom unni ezt a lemezt...



Összességében elégedett vagyok a lakkal, biztosan kerül majd még pár a kosaramba, egész szép kis kívánságlistát írtam össze, de nem tervezem mindet megvenni, csak ami tényleg otthagyhatatlan.
Nektek van már új Essence lakkotok? És mik a tapasztalataitok? :)

27 megjegyzés

  1. Gyönyörű manikűr lett,és a díszítéssel is mennyire ró! Én is vettem egy ilyen lakkot, de kisorsoltam az instagraom-on nyereményjáték során :) Lehet hogy még beszerzem én is! Nálunk is Miskolcon külön vannak egy display-en a ezek a lakkok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mennyire jó azt akartam írni!

      Törlés
    2. Köszönöm :) Szerintem nem bánod meg, ha megveszed magadnak is, mert igazán és meglepően jó :)

      Törlés
  2. Gyönyörű szép *-* Lehet én is beszerzek pár darabot:) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Végre sikerült jó minőséget kifogni, úgyhogy párat még én is veszek majd :)

      Törlés
  3. Szép ez a menta! A rózsaszínt vettem meg a Cosmóval, meglepően tartós az is, végre javítottak a lakkok minőségén. Most vettem csak észre, megint új körömforma :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig változik, nem bírok magammal :D
      Igen, végre olyan minőség, amit elvárhat az ember :)

      Törlés
  4. Nagyon szép lakk, nekem magában is tetszik, de persze díszítve sokkal ütősebb! Nagyon jó páros a Miny-vel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Meglepően kellemes magában egyébként :)

      Törlés
  5. Májusban megyek Szlovéniába, ott tervezek majd körbenézni. A pasztelsárgát néztem ki, és nem tudom lesz vagy van-e ebből fekete, de remélem, mert kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
  6. Ezt a lakkot nyertem Judittól, és imádom! Gyönyörű a színe és még a minőségére se lehet panasz :) Nagyon jó lett a nyomdázott manikűröd is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és örülök, hogy neked is bejön! :)

      Törlés
  7. Jaj, ez a szín kell nekem is, holnap megyek a DM-be :D Szép lett a manikűröd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Azt hiszem, még két darab volt belőle (már ha a Bercsényi úti DM-be mész :D) :D

      Törlés
  8. Jaj, ez a manikűr! <3 Az egyik legcsodásabb tavaszi manikűr! :)

    VálaszTörlés
  9. Jajj hát kellett ez most nekem? :D Így is van már annyi menta lakkom, de úgy néz ki eggyel még mindenféleképpen bővülni fog a készlet :DD Csodás színe van! És a PP Minty-vel készült manikűr is meseszép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D Az én meglátásom az, hogy mentából sosem elég :D

      Törlés
  10. Nekem a Forgive me nevű rózsaszín van meg, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. És most ez a menta is nagyon megtetszett, ej-ej. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélhetőleg minden lakknál eltalálták ezt az új, jól kezelhető és tartós formulát, és akkor én teljesen elégedett leszek velük :D

      Törlés
  11. Tavaszköszöntő, húsvéti körmöket készítettél. Pöttyös is, csíkos is, mint egy hímes tojás :D. Az essence lakkokkal óvatos vagyok. Korábban sok csalódást okoztak, szóval még jó néhány pozitív vélemény kellene ahhoz, hogy a kosaramba kerüljenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről az új típusról eddig csak pozitív véleményeket olvastam, és én sem csalódtam benne :)
      Igen, most, hogy mondod, tényleg elmegy húsvéti manikűrnek is :D

      Törlés
  12. nagyon tetszik a színe és a manikűr is csodás, amit csináltál. :)

    VálaszTörlés
  13. Hű de szép! *.* Eléggé rá vagyok kattanva a menta lakkokra. Kíváncsi lennék ez mennyire hasonlít a régi szériás That's what I mint nevűre, mert sok helyen olvastam hogy a régi árnyalatok közül sok ugyanaz csak más néven. Mondjuk nekem így kép alapján ez a szín élénkebbnek tűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm sajnos nem tudom összehasonlítani őket, mert a That's what I mint (bár nagyon is ismerős a neve) nem található meg a készletemben... :/ De a guglis képek alapján igen, ez élénkebb jóval, a That's what I mint pedig inkább egy kissé piszkos menta árnyalatnak tűnik.

      Törlés
  14. Tényleg szép a színe,én borzalmasan szkeptikus vagyok az Essence lakkokkal szemben.Jól néz ki ez is,de mindig van egy DE,hogy megéri-e az árát.Szóval nem tudom,egyenlőre nem szándékozok venni ezekből (persze majd a későbbiekben dönt a blogger énem :D :D )

    VálaszTörlés
  15. Szépséges színe van és szuper lett a minta is, nagyon tavaszias-húsvétos :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.