Kedvenc tavaszi lakkok a készletemből


A mai bejegyzésbe összegyűjtöttem pár, szám szerint 16 lakkot a készletemből, amik szerintem illenek a tavaszhoz. Került bele krém és holo, de leginkább árkategóriák szerint válogattam szét őket, így lett 2 alacsony árkategóriás csoport, és 2 magas, a közepes árkategória azért maradt ki, mert azokból leginkább nyári, téli lakkjaim vannak, és amúgy is csak olyat szeretnék megmutatni, amit szeretek is, persze attól függetlenül, hogy nekem nem jön be, másnak még bejöhet, de értitek. Minden lakkot két rétegben kentem fel, leszámítva egyet azt hiszem, de ott majd úgyis jelzem.


Az alacsony árkategóriával kezdeném, ebbe leginkább krémes finish-sel rendelkező lakkok kerültek.
Az első kis csoport a csajos részleg, bár kinek mi a csajos ugye, meg hát akkor ez a fehér mit ólálkodik itt, de nem számít. Csajos és kész.



  • Golden Rose Rich color nr 50
  • Moyra Bubble gum Love Love
  • Moyra Gel look nr. 912
  • Moyra Chantal


És most jöjjenek az üde színek, bár lehet, hogy jobb lett volna, ha ide kerül a fehér, a nude meg fel, de már mindegy. Azért a "manikűrben" jól mutat.


  • Flormar CC Nude pink
  • Catrice Rock-o-co Soleil Á Solitude
  • Essence Hello, spring! (errőlccsak a poszt elkészítése után jutott eszembe, hogy nem igazán elérhető már... bocsiii.)
  • Moyra Gel look nr. 932 Justine




És akkor most jöjjenek a magas árkategóriájú lakkok. Itt is két csoport van, de itt nude és csajos színek kerültek a két kis csoportba.



  • ILNP Iconic
  • OPI Taupe-less beach (1 réteg)
  • Anna Gorelova by Dance Legend Gold fish (jó, ő nem nude, de nem is hivalkodó)
  • Anna Gorelova by Dance Legend Gamayun



És végül az utolsó csoport:


  • OPI Chic from ears to tail
  • ILNP Dreaming in violet
  • Dance Legend High hopes
  • piCture pOlish Paris




Ti milyen lakkokat kentek fel tavasszal? Vagy teljesen mindegy, milyen évszak van? :) Az én szememnek most nagyon jólesnek a világosabb színek, úgyhogy örömmel írtam meg ezt a bejegyzést :D

27 megjegyzés

  1. A Golden Rose és a Moyrák megvannak, sőt van még rózsaszín géles Moyrám is. Annyira sajnálom a lakkokat, hogy nem bírom félretenni a sötét színeket, hogy várjanak őszig, aztán úgy járok, hogy van egy csomó lakkom, ami már félig van, a kedvencek, a többi meg szinte teli, sosem kerül sorra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van egy inkább pinkes gél Moyrám, de az inkább nyári :D
      Nálam néha kedvfüggő, hogy sötétet vagy világosat viselek, de inkább az időjárásnak megfelelően lakkozok :) (kivéve a nyomdázást, nailartokat, mert olyankor egymás után több is készült, így mindegy, mi van a körmeimen :D)

      Törlés
    2. Nekem a Sophie van meg, az babarózsaszín. A pink nyári? :) Nekem az minden évszakban jöhet :)

      Törlés
    3. Nekem a 903-as, erőteljesebb pinkes lakkom van, úgyhogy igen, az nekem nyári :D

      Törlés
  2. Ahogy elnézem a Paris megcsappant :D én is veszek egyet Flórától :)
    Hm. Én mindent magamra kenek...de a pasztel és a rózsaszínek minden mennyiségben jöhetnek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de már megvan belőle a második üveg :D Úgyhogy nem aggódom :D
      Én mostanában már nagyon megválogatom, hogy milyen színeket veszek meg és kenek fel... :D

      Törlés
  3. Ez a Flormar CC Nude pink most nagyon megtetszett. Meg szerettem volna keresni a Nailland webshopjában, viszont ott csak CC01, CC02 stb számmal vannak fent ennek a kollekciónak a tagjai. Azt meg tudnád nekem mondani, hogy ez hányas számú ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen, ő a CC03 számmal rendelkezik :) De ahogy néztem, most épp nincs :/

      Törlés
  4. Az első három Moyra tetszik a legjobban, no meg a Flormar Nude pink *-* és még az OPI is. Hasonló rózsaszínt szeretnék egyébként (már mióta..) és a Golden Rose kínálatában van is egy, ami nagyon tetszik :) Szóval épp ideje lenne beszerezni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az OPI a csajos, rózsaszínimádó és Minnie egér imádó énem vágyakozását hivatott kielégíteni :D (azt hiszem, a 2. Minnie egeres kollekció tagja :D) Egyébként a Moyrákat bátran merem ajánlani, annyira jók, nagyon szeretem a Moyra lakkokat, csak ritkán jutok el oda, hogy vegyek is... :/

      Törlés
  5. Ezek közül a Moyra Nr. 912 Jaqueline és az OPI - Chic from ears to tail van meg. Az előbbi csak azért, hogy legyen a készletemben egy lila lakk is (mert amúgy nem szeretem a lilát), az OPI-t pedig féláron vettem anno (ez volt az első OPI lakkom és azóta is maradt az utolsó). 3 rétegben is pocsék a fedése, pedig nem vagyok béna/kezdő/ügyetlen lakkozó. A Paris nagyon tetszik, rajta is van a PP kívánságlistámon (a másik 20 mellett :DDD). Az Essence Hello, spring! álomszín, szóval most megyek sírni a sarokba! :D A többi átlagos vagy nem tetszik. Évszak és időjárás szerint soha nem lakkozok. Soha nem is értettem ezt az egészet, de nem is fogom valószínűleg. Azt kenem fel amihez éppen kedvem van. Szentestén babakék és babarózsaszín (pont az OPI) volt rajtam ezüst kövecskékkel, szemben a töménytelen sok karácsonyi manikűrrel. Ma be volt borulva, esett az eső, én pedig felkentem egy jó kis China Glaze pasztelles citromsárgát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondtam, hogy az OPI rózsaszín tökéletes, de én imádom :D
      Egy napsütéses, szép napon előbb kenek fel vidám, világos, feltűnő lakkot, esetleg pasztellt, mint egy sötét lakkot, persze ez nem azt jelenti, hogy sötét lakk jó időben nem jöhet (a FUN Evening gown szinte kívánja a napfényt pl.), de szeretek ráhangolódni az időjárásra :)
      Sajnos egy végleges számú készlettel igencsak nehéz mindenki igényeit kielégíteni, de ezért is tettem hozzá még a címben is, hogy ezek az én kedvenceim és nyilván nem tudok olyat ajánlani, ami mindenkinek tetszeni fog :)

      Törlés
  6. Most kedvet kaptam a pink opi-hoz,ami rajtam is csak 3 rétegben fed normálisan!
    Én sem vagyok évszakfüggő,szinte csak fekete lakkot hordanék télen-nyáron,szóval inkább a sítlusomhoz mérten lakkozok-de nem,mert a blogon meg tömény pink áradat van :D
    A lényeg,hogy a blog miatt nálam óriási változás állt be,sokszor olyan lakkot is hordok amit mondjuk 6 éve fel sem kentem volna,öregszem ez van. :D
    Amúgy szuper poszt lett,és nagyon szépek a körmeid :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Nálam is kell a 3 réteg, de nem bánom, mert szeretem ezt a lakkot, meg mostanában türelmesebb vagyok :)
      Dehogy öregszel, egyszerűen mindenki változik, ha nem is feltűnően, így az ízlés is :)

      Törlés
  7. Nekem a legalsó sor a kedvencem. :D Nem azért, mert drágább lakkok, talán az is vonz, hogy szépen összeillenek a színek. :D Pont ma gondoltam rá, hogy kellene egy olyan rózsaszín lakk, mint az OPI. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy mondod, tényleg összeillenek :D Eddig nem is figyeltem :) Amúgy szerintem mindenki készletében elfér egy bájos, kislányos rózsaszín (vagy hercegnős) :D

      Törlés
  8. De szépek azok a Moyra lakkok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem a Moyra lakkjait, mert jó áron megfelelő mennyiséget és minőséget lehet kapni. Nem kiemelkedő, de nem is rossz :)

      Törlés
  9. Nagyon szép lakkok. Szerencsére nekem nincs kedvencem, sem színben, sem márkában, csakis hangulat és ihlet alapján lakkozok :) Ezért nem is írtam soha sem "kedvences" bejegyzést :) Nem számít, hogy tavasz van, vagy tél, bármikor felkenem a sötét, illetve a világosabb színeket. A rózsaszín, a nude, az arany szín nem illik hozzám, max nyomdázva viselem el egy napig a körmeimen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, van akinél ez így megy, de én nem így vagyok "beállítva" :) Nekem mindenből van kedvencem, nem csak lakkokból. Legyen az ruha, parfüm, sminktermék, könyv, csoki, stb. :D

      Törlés
  10. Kb. 2-3 hete fotóztam be a kedvenc tavaszi lakkokat, de szigorúan 5-öt. Ebből 4 a rózsaszínes vonalon mozog. :D Jól látom, hogy a Paris meddig van? :O Ezek szerint nagyon szeretve van. :) Nem csodálom, gyönyörű. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát igen, én is nagy rózsaszínimádó vagyok, de nem mindegyik rózsaszín lakkom passzol a tavaszhoz :D Ezért is került ide csak 3 :D
      Igen, a Paris tényleg addig van, de már van belőle újabb üveggel (azt hiszem, ez remekül mutatja, hogy mennyire kedvenc...:D).

      Törlés
  11. Nekem most a barack szín az új kattanásom, meg is vettem a Moyra Peaches kollekciójából három lakkot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Ki lehet fogni igazán szép és könnyen kezelhető barack színű lakkokat :) Nekem a Moyra Peaches kollekciója nem igazán jön be, ha választani kéne, akkor a krémesek közül választanék, de őket sem túl nagy lelkesedéssel :D

      Törlés
    2. Kettőt most felkentem belőlük, még nem vagyok biztos a véleményemben...

      Törlés
    3. Hát azért remélem, hogy nem okoznak csalódást :)

      Törlés
  12. Hjajj, de szépségesek mind! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.