P.S. Love...

Nem, ez nem a PS. I love you filmről fog szólni, hanem két szépséges körömlakkról.

 Egyenesen Írországból érkeztek, köszönet értük Petrának :)

A csomagolása irtó aranyos, ez a csipkés-hálós minta az egyik legjobb, amit eddig csak láttam. Aranyos és nőcis egyben. Bár kibontani kissé nehézkes volt, mert még oda is átlátszó matricát nyomtak, ahol amúgy nem is igazán indokolt, de végül csak sikerült :D


Sajnos nem találtam rajtuk nevet, csak egy 8 jegyű kódot, betűk és számok keverékét, amit azért az ember nem különösebben fog megjegyezni :D Az üvegük egyébként a Butter London lakkokra emlékeztet, és 10 ml lakkot tartalmaz.

De lássuk is. Az arannyal kezdtem, úgy voltam vele, hogy utána a zöldet úgyis borzalom lesz szerintem lemosni, és ha megfogja a bőröm, akkor csodásan fog majd mutatni :D

Az üvegnek van egy kis pereme, amire ráilleszkedik a kupak, és úgy egyszerűbb letekerni, ha előtte kicsit megemeljük a külső kupakot.


Az első, amit az ember érez, hogy kissé büdi ez a lakk :D
A lakk állaga számomra a pont jó kategória, nem folyik, nem sűrű, kellemesen használható. Alább majd láthatjátok a zöldnek az ecsetét, ugyanolyan mindkettőé, nekem kényelmes volt, a kisujjamnál volt egyedül talán széles, és féltem, hogy majd jól összekenem mindenhol magam, de szerencsére csak 1-2 helyen lettem lakkos.
Két réteg bőven elég volt a lakkból, kicsit áttetsző, de nem zavaró. A száradása normális sebességű.
Szerintem rendkívül elegáns, nem az a tolakodó arany.
A zöldnél is ugyanaz a helyzet a peremmel. Először amúgy nem is értettem, hogy miért nem tudom lecsavarni a kupakot. :D
Meglepő, de nem fog, bár használtam alá alapot, de a bőrömet is összekentem, és pikkpakk eltávolítható, egyáltalán nem macerás, úgyhogy felülmúlta a várakozásaim.
Egy vastagabb rétegben tökéletesen fed, de én két vékonyabbat használtam, bár ő kicsit sűrűbb, mint az arany társa, de nem okozott gondot.


Az ecsete széles, kissé tömött, de nem problémás.


Felkenve is hasonló mélyebb színe van, de a napsütés próbálta ezt megcáfolni. :D Önmagában ilyen fényes, nem használtam rá fedőlakkot. Az ő száradása kicsit tovább tart, de nagyon szép a végeredmény.
Végül nyomdáztam rá. A minta a Petra's wishes-ről van, Petra épp akkor aktuális kedvencét nyomtam rá :)Összességében nagyon örülök, hogy két ilyen szép lakk bővíti a gyűjteményem. Itthon sajnos nem kaphatók, de bármelyik Primarkban nézzetek körül, szerintem találtok majd nektek tetsző cukiságot :)

8 megjegyzés

 1. Nagyon mutatós lakkok, ritka az a zöld árnyalat, ami nem fogja be a körmöt. Az üveg is tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is teljesen jó az összhatás :) Szerencsére nagyon kevés zöldes lakkom fog csak amúgy :D

   Törlés
 2. Hát ez nagyon tetszik, annyira cuki a csomagolás is meg maguk a színek is! Elfogadnám egy az egyben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony, általam a legbájosabb csomagolás díját tudhatja a magáénak :D

   Törlés
 3. Imádom a csomagolását és a lakkok színei is csodálatosak*-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is amúgy :) Úgy összességében is minőségi termék :)

   Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.