Timi Stílus kihívása | Popart

Elérkeztünk a stíluskihívás 4. állomásához, elég gyorsan szalad az idő :)

Számomra, ha popart, akkor színek, pöttyök, képregények, kavalkád. Azt hiszem, ezt most megfelelően sikerült visszaadnom, bár kissé már túlzsúfoltnak is nevezhetnénk.

Az első verziója a manikűrömnek, ahol csak pöttyök és mindenféle színes alakzatok vannak. Az alakzatokhoz az inspirációt Myrkky nyújtotta, EZZEL a manikűrjével, amit majd így is szeretnék elkészíteni, annyira jó és inspiráló.



És most pedig a második verzió, amibe már a képregények világából is sikerült belecsempésznem. A matricák még a fekete Models Own lakkomhoz voltak, nem gyakran használom őket, ezen kívül csak a swatcholásnál kerültek a körmeimre.


Háttérnek kölcsönvettem a párom képregényei közül itt épp a Maszkot, mert hát pöttyök.



;)

Nagyon élveztem a manikűr elkészítését. A pöttyök a Pet'la Loomy sunday lemezről vannak, alapnak a Moyra Chantal került a körmeimre, a nyomdalakk pedig a MdU Black.

Lessétek meg a többiekét is:

8 megjegyzés

  1. Szép lett a mani, főleg a 2. változat tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Szia én Andi vagyok Kolozsvárrol, Tara oldalán találtam a blogodra. Hihetetlenül szép körmeid vannak és a munkáid ötletesek és nagyon kretivak. Teljesen megnyertél a maniiddal, ugyhogy van egy új tagja a blogodnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andi! Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat, és remélem, ezután is örömödet leled majd az "alkotásaimban" és nem okozok csalódást! :) Jó szórakozást és böngészést a blogon! :)

      Törlés
  3. Wawww! Huuu! és Pafff! / ez lettem én az alkotásodtól:)/ Elképesztően kreatív vagy. Be kellene keretezni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D Bár én ennyire nem vagyok elégedett vele, de örülök, hogy neked ennyire tetszik :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.