Vendégblogger | Tara


Igen, ezt is megértük, az első vendégposzt került ki a mai nappal a blogra, Tara jóvoltából. Idén kezdtem el olvasni a blogját, szebbnél szebb manikűröket alkot, és mikor felkért, hogy legyek nála vendégblogger, számomra igen megtisztelő volt, így nem is volt kérdéses, hogy ha én is indítok egy  ilyen sorozatot, akkor ő lesz az első, akit szeretnék megkérni erre a "feladatra". :) 
Tara a szöveget angolul írta a képeihez, de legjobb tudásomat összeszedve, magyarul is olvashatjátok. Szerencsére magyarra fordítani könnyebb, mint magyarról angolra. :) 
És akkor most jöjjön maga a bejegyzés :)

Hello ladies (and gentlemen),


Some of you may know me, some not, so I guess it is in order to introduce myself. I am Tara, the writer of The Beauty of Nail polish blog and I am from a small country in Europe called Slovenia. There are not many nail polish bloggers in my country, so when I was invited to join a Facebook group of Hungarian nail bloggers (Yes, I speak Hungarian! :) ), I felt very honored. Just as I am feeling now, because as far as I know, I am the first guest blogger at Ciska's blog! Thank you darling so much for inviting me! :) Ok, enough of formalities, let's move to the point – my manicure for this guest blog post.


I have decided to do a fresh, summer manicure, because the weather around here is just so nice these days, that I wish I was somewhere on Maldives or Bali, or just somewhere where you escape from everyday chaos! :) I have started with three thin coats of a fantastic pale blue nail polish with amazing red shimmer from the China Glaze Road Trip Collection called Dashboard Dreamer. Over it I applied one coat of Poshe fast drying top coat.



Sziasztok lányok/hölgyek (és fiúk/urak),


néhányan talán ismertek, néhányan nem, szóval engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Tara vagyok, a The Beauty of Nail Polish blog írója, Szlovéniából. Itt nincs sok körmös blogger, így mikor meghívtak egy magyar körmös csoportba (igen, beszélek magyarul! :) ), nagyon megtisztelőnek éreztem. És most is így érzek, mert én lehetek az első vendégblogger Ciska blogján! Köszönöm a meghívást! :) Na de elég is a formalitásból, jöjjön maga a manikűr, ami a bejegyzéshez készült.

A választásom egy üde nyári manikűrre esett, mivel mostanában az időjárás errefelé nagyon kellemes, legszívesebben a Maldív-szigeteken, vagy Balin lennék, vagy bárhol, ahol kiszakadhatok a mindennapos káoszból.
A China Glaze Road Trip nevű kollekciójából a Dashboard Dreamer névre hallgató fantasztikus világoskék lakkot kentem fel három vékony rétegben, csodálatos piros csillámokkal teli lakkról van szó. (ezt majd lejjebb látjátok jobban egyébként :))
Majd egy réteg Poshe gyorsszárító fedőlakkot kentem rá.




After the base was dry, I chose two designs to combine them with double stamping. Firstly, the palm tree leaves from the Topatopa 01 stamping plate. I stamped them using Mundo de Unas polishes: Avocado and Pastel Yellow. I try to mix these to colours, to get a perfect lime colour, because I don't have any of those in my stamping polish collection.

Miután az alap megszáradt, két minta kombinációjából készítettem dupla nyomdázást. Először a Topatopa 01-es lemezről választottam a pálmaleveleket. A MdU két lakkja, az Avocado és a Pastell Yellow mixeléséből próbáltam elérni a tökéletes lime színt, ilyen nincs a kollekciómban.


Because the stamping dries fast there is no need to apply a top coat between the two stampings. The flower design is from the MoYou London Pro Plate 08 and is stamped using Mundo de Unas - Orchid stamping polish.

Mivel a nyomdázás hamar megszárad, ezért nincs szükség fedőlakkra a két nyomdázás között. A virágos minta a MoYou London Pro Plate 08-asról van, és a MdU Orchid színét használtam hozzá.


When the stamping was finished, I realized, that the manicure reminded me of Escada Turquoise Summer Perfume design. I could have added some purple flowers too, but I liked it just the way it is, so no adding! To give my manicure a final touch I added another coat of Poshe.

A kész nyomdázás nagyon emlékeztet engem az Escada Turqoiuse Summer nevű parfümjére. Szerettem volna még lila virágokat is a manikűrbe, de végül elvetettem az ötletet. Majd a végén egy réteg Poshe került még a manikűrre.




I really hope you like my manicure and my post. If you like what I am doing, just head over to my page, Facebook, Instagram or YouTube account, Once again, I would like to thank Ciska for giving me a chance to write a guest post for her blog! Thank you! Wish you all a very pleasant and nice day! 

Kisses,



Tara


Remélem, tetszett a manikűr és a bejegyzés is. Ha tetszik, amit csinálok, látogasd meg a blogot, a Facebook oldalam, Instagram és Youtube-csatornám. Még egyszer köszönöm a lehetőséget Ciskának, hogy vendégblogger lehettem a blogján! Köszönöm! Legyen kellemes és szép napotok!
Puszi,

Tara

Szeretném még egyszer megköszönni Tarának, hogy "elvállalta" a felkérést, és ilyen szépséges manikűrt alkotott a mai napra! Remélhetőleg a jövőben más formában is lesz arra lehetőség, hogy manikűrt láthassunk tőle itt a blogon :)

4 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.