Éksze(R)észek IV. | Avon karkötő _ Fire


Akik követnek instagramon, azok látták, hogy születésnapomra kaptam a párom anyukájától egy szépséges karkötőt. Annyira nem vagyok karkötős, ez viszont mégis nagyon megfogott. Úgyhogy ez az ékszer adta a mai bejegyzéshez az ötletet és a manikűrömhöz az inspirációt.


Nem néztem utána egyébként, hogy kapható-e még, és hogy mennyibe kerül, leginkább az utóbbi információt próbálom elkerülni, mert szeretném, ha ez nem az anyagiakról szólna (nyilván nem drága egy Avon karkötő, de nem érdekel az ára).

Kis narancssárga tasakban van alapból, bubifóliában és egy kis papír is van mellé, bár nem magáról a tűz témáról, hanem csak egy "használati utasítás" szerű papír. 
A karkötő 4 részből áll, kettő egyszínű, kisméretű gyöngyös, a másik kettőn pedig piszkos sötét narancs, szürke és arany gyöngyök vannak, viszont csak az egyiken márványmintás a piszkos narancs :)




Alapból az inspirációt ez a márványos hatású gyöngy adta, a többi szín pedig már adta magát.

Felhasznált termékek:
  • OPI Toucan do it if you try
  • Catrice Rock-O-Co L'Ombre Á Sanssouci (nyomdázáshoz szintén ezt használtam)
  • Barry M Gold foil
  • Pet'la Plate Summerics





Már magát az elkészítést is nagyon imádtam, tudtam, hogy jól fog sikerülni és szerintem így is lett. Biztosan fogok majd még ilyen, vagyis ehhez hasonló manikűrt készíteni. Nagyon tetszik a színkombináció - eszembe nem jutott volna ezt a három színt összekombinálni, de csak a mintával lett egész.

Nektek hogy tetszik? Az utóbbi időben egyébként egészen sok inspiráció került a kezem ügyébe, már ami az ékszereket illeti, úgyhogy igyekszem nem elhanyagolni ezt a bejegyzéstípust :)

14 megjegyzés

  1. Nagyon jó lett :) ezt én is szívesen hordanám, nagyon tetszik a te körmeiden :)

    VálaszTörlés
  2. Woáh, nagyon szép *-* Ami különösen tetszik, hogy a kisujjadon matt körömlakk van, ami szerintem ad egy plusz csavart az egész manikűrnek. A minta pedig ezzel a narancsos színnel nagyon tetszik *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Van még másmilyen szürkém, de úgy gondoltam, hogy ez pont beleillik, és az, hogy nyomdázásra is alkalmas, már csak bónusz :D

      Törlés
  3. Hát ez valóban fantasztikusra sikerült és perfektül pásszolnak a körmeid a karkötőhöz.

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon ötletes lett. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik, és a karkötővel együtt az igazi, annyira jól sikerült a színeket összeválogatni hozzá! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Igyekeztem összehangolni őket :)

      Törlés
  6. Hűha! Nagyon jó együtt a mani és a karkötők.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.