Essence | The Gel Nail Polish _ Love is in the air, Indian summer, Whisper of spring, Sweet as candy

A mai bejegyzésben 4 szépséges essence lakk kerül terítékre. 


A tartósságot már nem teszteltem egyiknél sem, számomra a play with my mint bizonyított, hogy az én amúgy gyatra (lehet, hogy erős, de semmi nem bírja rajta sokáig, és ezt akkor is a körmeimnek tudom be) körmeimen napokig bírta, probléma nélkül. 

Az ecsetük ugyanolyan lekerekített, az egyik kedvencem, bár a kisujjamhoz kicsit széles, de vagy körbepucolom, vagy óvatos leszek, nem probléma ez számomra, nagyon szeretem, mert a többi körmömhöz pedig remekül illeszkedik. 
Érdemes óvatosan bánni a lakkal, az ecset hajlamos kicsit többet felvenni belőle a szükségesnél, úgyhogy picit nem árt, ha lehúzkodjuk róla a felesleget.
A többség két rétegben szépen fed, bár a sweet as candy-ről ez nem mondható el, de erről már tudtam korábbi tapasztalatok alapján, hogy mire számítsak, és pont ilyet kerestem.  
A száradásuk nem extra gyors, de nem is kellett fél órát sem várnom a két réteg megszáradására.
Viszont nekem még mindig nem gél hatásúak önmagukban, bár amúgy gondolkodom a fedőlakkjuk megvételén :)
Esetleges plusz infókat majd a lakkokhoz írom.

A körmeim formáját egyébként ne nézzétek, némelyik képet kissé eldeformáltnak tűnnek :D

love is in the air
Valahol a kellemes pasztell, és az élénk, feltűnő sárga között helyezkedik el. Az egyik legszebb sárga egyébként, amit valaha láttam és viseltem, és nagyon szuper nyomdaalap ;)




indian summer
Számomra ő kissé behatárolhatatlan színű, sőt biztos vagyok abban, hogy a képeim nem színhűek, vagyis inkább fogalmam sincs, mert ahány fény, annyi színe van... Barackos, narancsos, rózsaszínes kis csoda, tényleg többféle arca van.




a whisper of spring
Ő az a lakk, amit hol 2, hol 3 rétegben kell felkennem. Ha valakinek megvan a Moyra hasonló lilája a Gel look vonalból, akkor nem tartom különösebben fontos vételnek, de egyébként nagyon szépséges világos lila, főleg tavasszal jól jöhet, de a többi évszakban is viselhető.




sweet as candy
Egy rétegben nagyon szép hatást érünk el, amit ugyan természetesnek nem neveznék, de optikailag sokkal szebbé teszi a körmöket és azért mű hatást sem kelt. A második és harmadik rétegnél is átlátszik nálam, ezért a harmadikat már ki szoktam hagyni, mert negyediket úgysem kennék, úgyhogy elég a kettő. A rétegek között érdemes picit várni, nála azt tapasztaltam, hogy egy picit lassabban szárad, mint a többi, de rá sem kell fél órát várni.






Nektek van kedvencetek az új vonalból?

24 megjegyzés

  1. Ez a barackos, narancsos, rózsaszínes (mert tényleg nem lehet megállapítani :D ) valami fantasztikusan szép *.* :D Eddig csak kacérkodtam a gondolattal, hogy egy ilyen újféle essence lakkot be kellene újítani, de még nem mertem, mivel egy pár ismerősöm mondta, hogy nem éppen a legtartósabb :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A play with my mint-et leteszteltem, az 3 napig volt a körmeimen sérülésmentesen, úgyhogy engem meggyőzött, bár lehet, hogy a lakkok formulája eltérő színenként (de nem tudom, hülyeséget meg nem akarok mondani), viszont mivel én úgyis csak 1 napig viselek egy manikűrt, lakkot, ezért nálam már a 3 nap is elég meggyőző volt. Ja és fedőlakk nélkül volt rajtam akkor napokig, szóval ez a saját teljesítménye, így a többi színt már nem tesztelgettem. :) Viszont mivel az ára nem kimondottan vészes, egy próbát talán megérhet. De ezt már neked kell eldönteni :)

      Törlés
  2. Eszméletlenül szépek a körmeid!!!!

    VálaszTörlés
  3. mind a négy lakk nagyon szép :) nekem talán a kedvencem az indian summer, de mindegyik szép :) nagyon szépek a körmeid is, örülnék ha nekem is ilyen szép körmeim lennének :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek, nekem is az indian summer az egyik kedvencem, csak befotózhatatlan és túl élénk néha számomra :D

      Törlés
  4. Szépek-szépek, de nekem a Moyra elérhetőbb és árban hasonlók. Kb. ötször kentem fel a rózsaszínt, amit az újsághoz adtak és már egy centi hiányzik az üvegből, valahogy nagyon sűrű az egész lakk. Nekem tartós egyébként, bár kicsit fura az állaga, vastag lesz a végeredmény. Szépek a körmeid, az átlátszós lakkal is!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kissé sűrűbb állaga van, mint a többi lakknak, és szerintem is viszonylag hamar fogy, bár én nem sajnálom, jobban bántana, ha többe kerülne és úgy fogyna hamar :D Moyrát ritkábban veszek, messzebb is van az üzlet és az eladó is sokszor bunkó, rendelni pedig kicsit drágább, de szeretem a Moyra lakkokat is :D
      Köszönöm! :)

      Törlés
  5. Óóó ezek nagyon szépek! :)

    VálaszTörlés
  6. Én meg nem próbátam ki a gel hatasú körömlakokat, de ha megteszem akkor bizos az Indian summer lesz az első amit kipróbálok, mert nagyon tetszik a kellemes árnyalata.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem jó választás :) Biztosan szeretni fogod. Bár én magamon nagyon élénknek érzem, ettől függetlenül szépséges lakk :)

      Törlés
  7. Nagyon szép lakkok! A Sweet As Candy meg remek francia-alap. :) Nekem még az ősrégi, kis üveges kiszerelésből van egy halvány rózsaszínem, aminek szintén a Sweet As Candy a fantázianeve, azt én is csak franciához szoktam használni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is megvolt a legelső szériás, de az végül halványrózsaszín holo frankenként végezte :D Viszont ezt a mostanit francia és egyéb nailartok alapjaként használom, nagyon jó, kicsit olyan "my nails but better" :D

      Törlés
  8. Mindegyik nagyon szép, nem is tudnék választani. (-: Még nem próbáltam ezeket a lakkokat, de biztosan sor fog kerülni valamelyik szépségre. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem, ha nem is az egész készletet, de 1-2 szépséget érdemes beszerezni :)

      Törlés
  9. Életemben egyszer vettem Essence lakkot, de azt is megbántam az első felkenés után. Ez már évek óta volt, azóta nagyjából kerülöm a drogériás lakkokat is, de ez az Indian summer nagyon elgondolkoztatott.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg célszerű valakit megkérni a környezetedben, akinek már megvan, hogy adja kölcsön egy kipróbálás erejéig, és ha beválik, akkor nincs min gondolkodni, ha csalódás lesz, akkor meg nem adtál rá ki legalább pénzt :D

      Törlés
  10. Már napok óta akarok venni ezekből a lakkokból, de ezek szerint muszáj. :D Megvárom a Joy-napok végét, és megyek is.
    Utálom a tömeget... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nagy tömeg már számomra is bajos, de egy kicsivel még simán elboldogulok, bár szerencsére itt semmilyen "napok" alkalmával nem alakul ki hatalmas tömeg :D Ilyen szempontból előnyös kisvárosban élni :D
      Egyébként szerintem érdemes kipróbálni, az én tapasztalataim azt mutatják, hogy eléggé javítottak a formulán, remélhetőleg neked is pozitív tapasztalataid lesznek majd :D

      Törlés
  11. Indián Summer szín nekem is meg van és szeretem nagyon, meg a 13 forgive me árnyalatot is szeretem még, http://judymuhely.blogspot.hu/2015/04/13-teszt-essence-gel-nail-polish-13.html. A bejegyzésed hatására sárgát vagy a lilát megveszem, majd a boltban döntöm el. Köszi bejegyzést :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznosnak találtad a bejegyzést :)

      Törlés
  12. épp most akarok pár árnyalatot beszerezni, szóval jól jött ez a bejegyzés. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem hiába dobtam össze ezt a posztot :D Szerintem szuperek, az egyetlen hátrány, hogy sűrű használat mellett gyorsan fogynak :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.