Éksze(R)észek V. | Fehér fülbevaló

Még múlt héten kaptam a Rossetti Bizsutól (bár ez így hülye megfogalmazás, mert inkább az ott dolgozó hölgyektől) hat darab szépséges ékszert. A cél jelen pillanatban az, hogy olyan, ezekkel az ékszerekkel harmonizáló manikűröket készítsek, amik bátran viselhetőek esküvőn - persze a hozzájuk passzoló ékszer társaságában...



A legelső, amit kiválasztottam ide a blogra, ez a csodaszép fehér és arany színben pompázó, köves kis darab. Valahogy annyira egyensúlyban vannak számomra a színek, a díszítés, a forma, hogy legszívesebben mindig viselném, de sajnos a ruhatáram, és a hétköznapi öltözködési stílusom ezt nem igazán teszi lehetővé, úgyhogy egyelőre csak itthon érezhetem magam benne csodásnak... :)

Első körben nem vittem túlzásba a manikűrt, sőt, a lehető legegyszerűbb megoldást választottam szerintem. Fehér lakkozás arany díszítőcsíkokkal. Persze a második, minimálisan felturbózott verzió sem lett egy igazán durva, agyonbonyolított manikűr, de szerintem nem is feltétlenül muszáj. A kevesebb néha több :)

1. verzió:


 2. verzió:


Szerettem volna viselés közben is megmutatni a fülbevalót, azt hiszem, ez így fair vele szemben, hiszen a gyűrűk, karkötők mindig kikerülnek viselve is az ilyen posztokban, ezért úgy gondoltam, ez a minimum :)


 Az ékszer a lényeg! Így ezt került kiemelésre :)


A fülbevalót ezen a linken megtaláljátok egyébként, érdemes vetni rá egy-két (és több) pillantást :)

A hat ékszerből eddig négyhez készítettem eddig manikűrt (sajnos a gyűrűknél most kicsi problémába ütköztem, az elképzelt manikűrök élőben nem tetszettek, és hiányzik egy szín a lakk-készletemből... de hát ez ilyenkor mutatkozik csak meg :)), és eddig ez az egyik kedvencem, a másik meg a "nagyon alkalmi" karkötőhöz készült, de azt majd a későbbiekben, a következő posztban szerintem egy színes darab fog megmutatkozni :)

Nektek hogy tetszik? Viselnétek esküvőn ezt a "párost"? :)

25 megjegyzés

  1. Csodaszép! Igazán illik a fülbevalóhoz :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a fülbevalót csak ezekkel a manikűrökkel érdemes hordani! Gyönyörűek! *_*

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kifinomult, szolíd, de mégis figyelemfelkeltő manikűrt alkottál, csodaszép lett! Ehhez is biztos kéz kell, a díszítőcsíkok hajlamosak a makacskodásra... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kivételesen nem volt macera a díszítőcsík, egyedül a méretrevágással bajlódtam :D
      Köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  4. Nagyon jó lett, nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép! Ekkora fülbevalót nem hordanék, de a manit simán, tökéletes lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsőre nekem is nagynak tűnt, de viselve már szerintem nem az, és nem is nehéz szerencsére, így nem kényelmetlen a viselése :)
      Köszönöm, örülök, hogy így gondolod! :)

      Törlés
  6. Jajj, de gyönyörű *-* Én imádom az ilyen 'egyszerű' manikűröket, hihetetlen mutatós lett!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép a fülbi és a 2 mani is! :)

    VálaszTörlés
  8. Álom szép a körmöd és nekem az első verzió jobban tetszik és valóban esküvőre megfelel.

    VálaszTörlés
  9. Fantasztikus lett:) Imádoom:))

    VálaszTörlés
  10. Nagyon gyönyörű lett mindkét manikűr!! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szeretem a fehéret arannyal. Nyáron nincs is jobb színösszeállítás. Nagyon klassz manikűr, mutatós fülbevaló... és persze te is nagyon szép vagy, tehát illenek hozzád :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, az egyik legelegánsabb párosítás a fehér és arany együtt :) Nem is akartam túlzásba vinni a díszítgetést, szerettem volna, hogy ez a két szín maradjon a középpontban :)
      Az, hogy szép vagyok, eléggé túlzás, inkább csak tudom előnyösebb szögből fotózni magam - de sajnos ezzel egyedül vagyok, ha más fotóz, az borzadály lesz :D

      Törlés
  12. Ez valami fantasztikus!! Nekem az első verzió jobban tetszik, tényleg egyszerű és nagyon szép, menyasszonyként is el tudnám képzelni magamon. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) A második verzió azért "készült el", mert szerettem volna, hogy a kövek is megjelenjenek a manikűrben :)

      Törlés
  13. A fülbevaló nem az én világom, de az első manikűr gyönyörű!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.