Az évszak kedvencei | 2015 Tavasz

Mennyivel logikusabb ez a cím, mint leírni minden hónap nevét, nem? Szóval akkor lássuk is, hogy most tavasszal mik voltak a kedvenceim, nem csak lakk témakörben...



Egyébként most a tavasz volt az az évszak (remélhetőleg csak ez ebben az évben), amikor baromira nem volt kedvem lakkozni, főleg már így a vége felé. Belekezdtem két kihívásba is, majd mindkettő teher lett számomra, nem élveztem őket (erről nem a kihívások tehetnek értelemszerűen :D), úgyhogy inkább csak arra próbáltam koncentrálni, amit tényleg élvezek (és ebbe a Pet'la is beletartozik). Persze pénteken beszakadt a swatcholós/manikűröknél mutogatható kezemen az egyik köröm, fogalmam sincs, hogy a teafilteres megoldás meddig bírja (lehet, hogy a poszt kikerülésekor már nincs is körmöm :'D), és most egyelőre nem tudom, hogy fogok-e lakkozni, akarok-e lakkozni... Majd kiderül, de végre jöjjenek a kedvencek...
Bár előre szólok, hogy picit hosszú poszt lesz, de azt hiszem, popcorn nem szükséges, nem fog fél óráig tartani az elolvasása.

Amint látható, az abszolút kedvenceim a Moyra és Essence lakkok voltak (azon belül is a képen látottak). Az egyik Avon gel finish lakkot is igazán megszerettem, igazán szuper színe van. A Barry M Lychee a legjobb nude lakkom valaha, a Flormar CC-t is nagyon szeretem, de ezt jobban :) Az Anna Gorelova by DL Gamayun a legcsodásabb nude holo homoklakkom (tobzódás az élvezetekben :D). Az utolsó két lakk pedig a szülinapi Hypnotic Polish rendelésemben volt, név szerint Il était un vernis Paeonia és Smitten Polish Nose so bright. Ez utóbbihoz nem fűznék pluszt azon kívül, hogy imádom, a Paeonia pedig nagyon kellemes árnyalat, igazi tavaszi lakk :)





Sminktermékek közül a legújabb kedvencem egy Miss Sporty szemöldökceruza, ami még a nyereménycsomagommal érkezett. Bár ő nem volt felsorolva a megnyerhető termékeknél, de nagyon örülök, hogy kipróbálhattam, ugyanis eddig ez a szemöldököm színéhez legjobban illő szemöldökceruza (a keféje eléggé durva, az nem használom, nem is ajánlom használatra, szétkarcolja a bőrt kb, de maga a ceruza igazán szuper). A rúzsok közül leggyakrabban az egyik Catrice rúzsom (Ultimate Shine Gel Colour 090 "Better than nude" már kivonták, azt hiszem) került elő, mivel nude, ezért abban bátran ki merek menni. 1 réteg nekem bőven elég belőle, a feltűnő sminkkel még mindig nem vagyok kibékülve magamon. Szempillaspirálból a már szinte üres Lovely Pump up! volt a szerelmem, bár most van egy Miss Sporty-s, de ha az elfogy, ezt a Lovely-t tuti újra fogom venni. Újra előkerült a Maybelline Color Tattoo-m is (Permanent taupe), alapként és önmagában is sokat viseltem.




Test- és hajápolós kategóriában jelenleg nálam a L'Oreal Selymes olaj vezet, amit elég sokáig csak ritkán vettem elő, de mostanában újra rászántam magam, és imádja a hajam, meg én is - puhább és sokkal fényesebb, és illatos lesz tőle. Szintén mostanában került elő újra a Nivea arctisztítóm (Aqua sensation), sokáig nem volt vele kibékülve a bőröm, de az utóbbi pár hétben elvan vele. Nem lép fel semmi irritáció, sem pirosodás, sem húzódás. És jól is tisztít - leszedi a sminket is -  úgyhogy nincs probléma. Amit még nagyon szerettem ebben az évszakban (és nyáron is jól fog jönni), az az Avon testradír (Senses Awakening Citrus Zing). Elég erőteljes mű citrom illata van, szerencsére bőrön ez már különösebben nem érződik, viszont puha bőrt hagy maga után, nagyon szeretem. A kezem pedig az Alverde Aloe verás mangós testvajával ápoltam. Esténként és napközben is egyaránt szeretem használni, hamar beszívódik.



Ékszerekből/kiegészítőkből is volt pár kedvenc, köztük két gyönyörű Rossetti Bizsu (itt és itt) és egy Avon karkötő, és egy karóra, ami bár még mindig nem működik (...), de szerintem iszonyat jól néz ki :)



Nost, ők lettek volna 3 hónap kedvencei, vagyis az én kedvenceim :) Van ezek közül olyan, amit ti is szerettek? :)

13 megjegyzés

  1. A lakkok közül azt az első sort elfogadnám. :P olyan hangulatosak együtt ezek a pasztellszínek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy mondod, tényleg jól mutatnak egymás mellett, de nem volt tudatos, legalábbis ami a színeket illeti :D

      Törlés
  2. Az összes lakk jöhetne, mind tetszik! A Lovely spirálja is remek darab, kettőt én is elfogyasztottam már belőle. A hajolajat ki fogom próbálni, mindig másikat veszek, de kb. egy évig kitartanak, mert csak hajvégre kenek egy pumpányit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hajolajat egyébként többféleképpen szoktam használni, van, hogy hajmosás előtt, van, h nedves hajvégekre és szárazon is, imádom és még félig van tavaly nyár óta :D
      A lakkok meg nagy szerelmeim, az essence-rk már félig sincsenek...

      Törlés
  3. Az AVON körömlakk nálam is szerelem, a Lovely spirált meg annyian dícsérik, hogy érik a kipróbálás :)
    A Nivea tulajdonképpen egy micellás víz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Nivea az arctisztító zselé , és tényleg olyan állaga van, kis fehér szemcsék is vannak benne, gondolom azok is a tisztítást segítik :DD
      A spirált csak ajánlani tudom, semmi extra és mégis nagyon szuper.

      Törlés
  4. Jajj, azok a lakkok. *_*
    Én is mindet elfogadnám! :D

    VálaszTörlés
  5. Teljesen megértelek, én az első három hónapban voltam így, kellett pár hónap kihagyás ahhoz, hogy elmúljon a "lakk-csömör". Én pont ma kaptam meg az avonos rendelésem, úgyhogy nemsokára én is kipróbálhatom azt a gélhatárú lakkocskát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam a csomagod, szuper lakkokat választottál :D

      Törlés
  6. a lakkok közül kb mindet elfogadnám :D sminketmékem csak pár alap dologból áll, nem is kell nekem több, de látom neked se :D jó lett ez a bejegyzés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Rajtam mattitó púder (a tus alá), tus és spirál, plusz szemöldökceruza szokott lenni a napok nagy részében, ennyiben általában kimerül :D a nude rúzs meg akkor, ha kedvem van hozzá :D

      Törlés
  7. Tőlem lehet rendelni AVON Gél hatású körömlakkokat! Nahyon megvagyok én is elégedve ezekkel a lakkokkal fényesek jól fednek és tartósak! toth.brigitta1003@gmail.com az email címem ha esetleg szertne valaki rendelni! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.