Morgan Taylor | La Dolce Vita , Snuggle By The Fire

Múlt hét csütörtökön 4 csodálatos Morgan Taylorral lettem "gazdagabb", a Nail Harmony-tól érkeztek hozzám, ezúton is köszönöm! :) A színeket én választhattam ki, és kaptam pluszban egy alap-, és egy fedőlakkot, hogy a tartósságot is tesztelni tudjam. Összesen 3 csoportra bontottam a bejegyzéseket, az első, a mai elején ejtek pár szót magáról a csomagról, aztán jöhet két lakk, a rózsaszín és a piros, no meg természetesen a tulajdonságaik :)

 A csomag teljesen sértetlenül, jól "kipárnázva" érkezett. Amikor kinyitottam, ez a fenti kis doboz és a prospektus volt benne megtalálható (a pufi kis légpárnákkal együtt persze).

A csomagocskában megtalálható lakkok ők voltak:
(Snuggle by the fire, La dolce vita, Totally A-Tealing, West coast cool, Stick with it alap-, és Make it last fedőlakk)

Kiemeltem néhány dolgot, ami esetleg érdekelhet titeket a prospektusból :)
Megtalálhatóak benne az állandó kollekció színei, néhány egyéb trendkollekció, a kiegészítők (alap, és fedőlakkok), és a Morgan Taylor márka története is benne van. Egyébként ami engem még pluszban érdekel a prospektusból, de a képeken nincs rajta, a Harmony ProHesion porcelán család, azon belül is a mini csomag. Méghozzá azért, mert jelenleg is el van törve a körmöm, és sokkal "barátságosabb" és esztétikusabb módszernek tartom, ha a betört rész (ami egyébként lereszelhetetlen) nem pillanatragasztó és teafilter kombóval van "megjavítva", hanem mondjuk porcelánnal...  Persze ehhez még külön kellene dolgokat, mint pl. ecset beszerezni, de akkor már ez lenne a legkevesebb :D
Ha a képre jobb egérrel kattintatok, és a kép megnyitása új lapon-ra mentek, akkor nagyban is láthatjátok és olvasható is lesz :)


A lakkokról:
A masszív üveg 15 ml lakkot tartalmaz. Az ecsetről mindegyik lakknál lesz kép. A lakkok állaga pont jó, nem túl folyós és nem is túl híg, az egyetlen eset, hogy lakkos lett a bőröm, azért lett, mert hozzányomtam véletlenül az ecsetet, maga az anyag nem folyik összevissza, nagyon jól irányítható.
Egyetlen lakk kivételével mindet három vékony rétegben kentem fel. Lehetne őket két közepes rétegben is alkalmazni, de sokkal jobban szeretek vékony rétegekkel dolgozni, és bizony akkor szükséges egy 3. is. Egyedül a Totally A-Tealing volt az, ami már egy rétegben is eléggé szuper volt, de persze arra is ment a második.
Azt vettem észre, hogy viszonylag gyorsan megszáradnak, és eléggé fényesre. A lakkok befotózásakor nem használtam fedőlakkot, és hihetetlenül szép fényesek a lakkok magukban.
Olcsónak nem nevezném őket a maguk 2490 Ft-os árával, de tényleg minőségi lakkok, szuper tulajdonságokkal.

La Dolce Vita

Ő volt az első lakk a választhatóak között, és nekem egyből meg is akadt rajta a szemem. Gyönyörű világos rózsaszín, rózsaszín imádó csajoknak kötelező árnyalat :) Az ő ecsetét egyébként kicsit keményebbnek éreztem a többinél, de teljesen használható, 1-2 szál kiáll oldalra, de nem zavaróan.
3 réteg, viszonylag gyors száradás, fényes végeredmény.








Snuggle By The Fire

Piros/vörös lakkból sosem elég, szerintem a többségünknek biztos lapul minimum egy valahol a készletében. Az ember alapvetően kíváncsi természet, engem is érdekelt, hogy ez a lakk milyen lehet. Megmondom nektek. Gyönyörű.
Szintén 3 réteg, szintén viszonylag gyors száradás, és hiperszuper fényesség.







(A lakkokat tesztelésre kaptam, de ez semmiben nem befolyásolta a véleményem)

A következő bejegyzésben a kékek kapnak majd főszerepet, az alap- és fedőlakkos, tartósságról szóló poszt kerül ki a legvégén (szombat-vasárnap környékén, csak a fedőlakktól függ :)).
Hogy tetszenek ezek a lakkok?

29 megjegyzés

  1. A rózsaszín abszolút tetszik és magamon is meglepődtem de a piros is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez tökjó :D Egyébként nem is tudom, hogy láttam-e már a körmeiden pirosat :D

      Törlés
  2. Nagyon szépeket választottál :) szép a rószaszín, na de az a piros.... *o* kell!!!!! Talán majd egyszer az enyém is lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Gyönyörű bizony a piros is, nagyon örülök, hogy őt is kiválasztottam :D

      Törlés
  3. A rózsaszín nekem túl babás, de az a vörös! *.* Igazán gyönyörű darab :)

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek! :) Nagyon tetszik nekem is mindkettő (sőt mind a 4 :D) :)

      Törlés
  5. I like the pink one! so pretty <3

    VálaszTörlés
  6. Szép mindkét szín, de nekem nem ér meg ennyi pénzt, főleg, mert kétnaponta lakkozok. Persze, biztos jó az állaga, az ecset is tetszik meg a kupak, ajándékba nagyszerű lehet, vagy ha valami különleges színbe beleszeret az ember. Mondjuk nem pont ezekbe, ezek nekem alapszínek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, ajándéknak is tökéletes lehet, szerencsére nem csak alapszínekből áll a kínálat, úgyhogy szerintem bárki találhat az ízlésének megfelelőt :)

      Törlés
  7. a rózsaszínbe teljesen beleszerettem. *-*
    "körömjavításhoz" én zselét használok, szerintem sokkal egyszerűbb használni, mint a porcelánt. mióta megcsináltam a műkörmös tanfit, a porci dolgaimhoz hozzá se nyúlok szinte, nagyon nehéz ráérezni a megfelelő anyagmennyiségre és használatra. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz ötlet egyébként a zselé sem, csak mivel nálam ezek ritka esetek, próbálom a lehető legkevesebb anyagráfordítással megoldani, hiszen nem vagyok műkörmös, hogy ezek állandó tagjai legyenek a készletemnek :) Az a pár alkalom meg, amikor mégis el- és letörik, beszakad a köröm, remek alkalom a kísérletezgetésre :) De érthető, hogy te másképp vélekedsz a dologról, én nem vagyok benne a szakmában :D

      Törlés
  8. A színek nagyon szépek, biztosan a minőség is jó. De...a 15 ml túl sok egy lakkmániásnak. Eddig még nem olyan árnyalat, amit ne untam volna meg. :) Az árához képest számomra soknak tűnik a 3 réteg...néha már a kettő is. Nem mondom, hogy egyszer nem próbálnám ki ezt a márkát, de ahhoz nagyon tutinak kell lennie, hogy vásároljak is belőle. Ez csak az én személyes véleményem :) ettől még lehet nagyon jó ez a Morgan Taylor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van fenn pár kis kiszerelésű is (5ml), így ha valakinek a 15 ml tényleg sok, akkor nem áll fenn a veszély, hogy ráun az ember és a polcon fog porosodni :) (az én készletemben egyébként vannak olyan, 10 és 15 ml közötti lakkok, amiknek már több, mint fele elfogyott :D )
      Egyébként szerintem legalább két réteget érdemes felvinni minden lakkból, akkor is, ha egy rétegben már baromi jól fed. Úgy vettem észre, hogy akkor tartósabbak, a színek is jobban kijönnek. Viszont én tényleg igencsak vékony rétegekkel szeretek lakkozni, mert úgy hamarabb száradnak a rétegek szerintem, mintha két közepesre kellene várni, de egyébként tényleg elég lehet a 2 is, hiszen Julcsi és Lexa is 2 rétegben kenték fel a MT lakkokat. Csak én vagyok ilyen kriminális :D

      Törlés
  9. Jajj de cuki az a rózsaszín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg az :D És szerintem remekül kihasználható (talán csak ősszel nem tipikus szín, de egyébként a másik 3 évszakban simán el tudom képzelni :D)

      Törlés
  10. Még nincs lakkom ettől a márkától, így most kíváncsian olvastam végig a posztot. Tényleg gyönyörűek! :) Bárom a többi bejegyzést is. .)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek a lakkok! :) Csütörtökön tervezem kitenni a két kékes lakkot, és remélhetőleg vasárnapnál hamarabb nem kell megírom a fedőlakkról szóló posztot :D

      Törlés
  11. Néztem és olvastam a posztot és amikor a rózsaszínhez értem csak ezt tudtam mondani: Ú, de szép! :D Barnább tőle a bőröd, mert nekem úgy tűnik. :))
    A piros is nagyon tetszik, nagyon nőcis árnyalat. :)
    Várom a kékeket és a tesztet az alap- és fedőlakkról. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Örülök, hogy tetszenek :) A világos lakkok általában barnábbnak mutatják a bőröm, aminek én nagyon örülök egyébként :D
      A héten minden kikerül, remélhetőleg a végén is pozitívan tudok majd nyilatkozni :)

      Törlés
  12. A rózsaszín nagyon tetszik! Tényleg csodás árnyalat, régóta vágyom hasonlóra. :D Igaz, ehhez a Te különleges körömformád is társul, nekem lehet nem állna ilyen jól. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig gyönyörű körmeid vannak, szerintem remekül mutatna rajta :D Meg kb. minden más is :D

      Törlés
    2. Háát.... sosem vagyok elégedett, jelenleg a "coffin" formával kísérletezem. :D

      Törlés
    3. Az sosem nem baj, ha kísérletezel :) De remélem, egyszer majd sikerül megtalálnod azt a formát, ami a "na igen, ezt kerestem, tökéletes" :)

      Törlés
  13. I love all of them, they look stunning :)

    VálaszTörlés
  14. Szépek, és nagyon jól is áll neked mindkettő.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.