BPS | Arany - ezüst díszítőcsíkok

Természetesen a BornPrettyStore csomagomban nem csak water decal-ek érkeztek, így is kezdtem tőlük besokallni egyébként :D
Az íven látható ezüst és arany csíkokból is használtam fel, két manikűr készült összesen. Színenként is kétféle típus van, van a szimpla "csík", és van, ami duplán van, pont azok látszanak is a képen alul. És a szimplákból is van vastagabb és vékonyabb verzió, úgyhogy biztosan mindenki megtalálja a manikűrjéhez passzolót :)
Szerintem nagyon szuperül fel tudja dobni a manikűröket ez az egyszerű kis cucc :)És a vele készült első manikűr. Egyébként teljesen jól viseli a fedőlakkot, egyáltalán nem csúszkál el vagy szóródnak szét a csillámok. A manikűr Tara blogszületésnapi versenyére készült. Mikor nekiálltam a manikűrnek, biztos voltam benne, hogy nem akarok semmi eltúlzott manikűrt, viszont szerintem az arany nagyon illik ebbe a manikűrbe :)A második manikűr pedig ez a kis egyszerű, semmi extra, nekem mégis nagyon tetszik. Instagramon már láthattátok, ott írtam is, ha szuperhős lennék, csak ilyen manikűröm lenne :DHa tetszenek ezek a "csíkok", az alábbi linken tudjátok megrendelni :)
http://www.bornprettystore.com/sheet-gold-silver-lines-stickers-nail-stickers-ultrathin-lines-nail-tips-stickers-p-20484.html


A KYSQ10 kód pedig 10% kedvezményt ad a rendelés végösszegéből :)

24 megjegyzés

 1. Wow! Ugye te nyerted meg a játékot?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, bár voltak jobbak is szerintem, de nagyon örülök, hogy Tara az enyém mellett döntött :)

   Törlés
  2. Gratulálok! Megmondom őszintén szerintem ennél biztos nem volt jobb, ne szerénykedj ❤ ha nem felejtem el akkor havi kedvencekbe is beteszem engedelmeddel :)

   Törlés
  3. Nem szerénykedek :D De nyilván mindenkinek más és más tetszik jobban, ez már ízlés kérdése, szerencsére nem vagyunk egyformák :) Ugyan, ha megtetszik valami, vidd nyugodtan. :D Örülök és jólesik, hogy úgy gondolod, hogy belefér a mani a havi kedvences posztodba :)

   Törlés
 2. Uhhh az a matróz mani csodaszép! :)

  VálaszTörlés
 3. Meg is nyerted, gratula!! Az első nagyon-nagyon tetszik, a másik meg egyszerűségében is szép!

  VálaszTörlés
 4. mind a két manikűr nagyon szuper lett :) remekül fel tudja dobni, én nem gondoltam volna, hogy ez matrica, mikor intsán láttam a képet :D azt hittem díszítő lakk vagy körömlakk vékony vonalnak meghúzva :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, én ilyen szép egyenes vonalat képtelen vagyok húzni :D
   Köszönöm <3

   Törlés
 5. ez a tengerész manikűr egyszerűen gyönyörűséges! komolyan nem találok szavakat. a kreativitásod határtalan! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Bár én nem látom így, de nagyon örülök és tényleg boldoggá tesz, hogy szépnek látod (látjátok) :)

   Törlés
 6. Az első az abszolút kedvencem! <3 Gratulálok!! :)

  VálaszTörlés
 7. Mindkét mani nagyon szép de az első a nagy kedvencem. Perfekt model a nyári vakációban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Az első tényleg igazi nyári manikűr :)

   Törlés
 8. Szuper lett mindkét mani :)

  VálaszTörlés
 9. Az első fantasztikusan szép <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy így gondolod! (:

   Törlés
 10. Én is azt hittem az Instán, hogy lakkal van húzva a vonal. De nem is ez a lényeg, mert fantasztikus mindkettő! Annyira nem kedvencem a matrózos stílus, de ez így ahogy van csodás, a kettő közül az tetszik jobban, de a második is nagyon jó! (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Ahogy fentebb is írtam, sajnos ilyen precíz vonalak húzására képtelen vagyok és megfelelő eszközeim sincsenek hozzá :D

   Törlés
 11. Jééézusom! Hát ez az első manikűr! *.* Teljesen beleszerettem. ♥♥♥

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.