BPS | Water decal BP-W18

És elérkeztünk az utolsó Born Pretty Store water decal-hez (nyugodtan tegye fel a kezét, aki unta ezt az egészet :D). Mára egy vidám, színes water decal ívet választottam, az utóbbi 1-2 fekete után már jól jön a vidámság :)
Ezen az íven van sok-sok toll önmagában, és egyetlen nagy mintában is, ugyanis itt az alsó most nincs különosztva körmökre, így olyan mintát vágunk ki magunknak, amilyet csak akarunk. Bár érdemes úgy kivágni, hogy ne csak fél tollak kerüljenek a körmeinkre :)
Használtam a teljes mintából és a kis tollakból is egyaránt, remekül kombinálhatóak egy manikűrön belül.Az ív önállóan ezen a linken található meg:
http://www.bornprettystore.com/patternssheet-colorful-feather-nail-water-decals-transfer-sticker-born-pretty-p-20609.html

a 10-es szett pedig emögött a link mögött bújik :D
http://www.bornprettystore.com/sheetsset-feather-flower-nail-water-decals-transfer-sticker-born-pretty-p-20699.html

A KYSQ10 kód pedig még mindig 10% kedvezményt von maga után :D

16 megjegyzés

 1. De jóó! Ez nekem is nagyon tetszik! (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy tetszik, így nyáron szerintem bármilyen manikűrt jól megbolondítanak ezek a kis tollak :D

   Törlés
 2. Ez a legjobb meg a pitypangos :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon szuper manikűr lett :) én nem unom, nagyon szeretem a manikűrjeidet, mindegy hogyan készíted, körömlakkal vagy matricával, nyomdával, mindegyik nagyon jól sikerül, én legalább is annak látom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :) Hát ugye maguk a manikűrök nem most készültek el, úgyhogy nem kimondottan a water decaleket, hanem ezek posztolását untam már :D

   Törlés
 4. Ez valóban nagyon vidám. Tetszik!

  VálaszTörlés
 5. Jól néz ki, vidám, nyárias :)

  VálaszTörlés
 6. De gyönyörű ez a minta is, és mennyire jól mutat ezzel az alappal.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszik ez a vidám, nyári manikűr. :)

  VálaszTörlés
 8. Én nem untam a water decals posztokat. :9 Nagyon kis üde, de én magamnak nem rendelném meg, nem használnám ki a tollakat.

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.