Claire's | Gel like White & Ditsy Floral Blue

A mai poszt két főszereplője két Claire's lakk lesz. Nem ők az első lakkjaim a márkától (anno Asukétól nyertem egy 12-es "csomagot"), ezért mikor Petrával arra jártunk, megkértem, hogy hadd ugorjunk be, még sosem jártam Claire's üzletben :)
Először a hajbavalóknál nézelődtem, majd hamar áttértem a lakkos részlegre, ahol megannyi cukiság volt megtalálható. Viszont mivel fehér lakkból sosem elég, gondoltam hadd jöjjön, a glitteres-virágos kis topper pedig csak úgy belekerült a kosárkámba, azért, mert cuki... :D




Amikor csak lehet, megragadok minden alkalmat, hogy újabb és újabb fehér lakkokat próbáljak ki, hiszen ebből a színből tényleg sosem elég. Remek nail art alap, önmagában és más lakkokkal passzintva is remekül mutat, úgyhogy valóban jól kihasználható szín.
Alapvetően 1390 Ft ez a gel like lakk, viszont mikor mi ott voltunk, minden lakk 500 Ft volt, és szerintem ez teljesen jó ár érte, viszont az 1390-et már biztosan nem adtam volna ki rá.
Két rétegben tökéletesen fed, viszont számomra túlzott gél hatást nem nyújt, úgyhogy sima fehérnek oké, de gél hatásúnak eléggé gyér.



Ahogy feljebb említettem, a glitteres lakkban virág alakú "glitterek" is vannak, amit én csak utólag vettem észre, de egyáltalán nem bánom egyébként, tényleg cuki lakk. A virágokat halászni kell, viszont az én ívelt körmeimen eléggé elállnak, úgyhogy annyira nem fáj a szívem a virágokért, ha nem kerül belőlük a körmeimre, viszont a képek kedvéért halásztam. Ő teljes áron egyébként 1090 Ft.






Igazából szerintem teljesen jó lakkok ezek, bár a teljes árukat nem biztos, hogy kiadnám értük, viszont örülök, hogy hozzámkerültek :)

Nektek hogy tetszenek?

20 megjegyzés

  1. De nagyon cuki ^_^
    Amúgy szerintem is túlárazottak a Claire's lakkok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) Hát igen, de a cukiság még mindig áll :D

      Törlés
  2. Azért ahogy nézem elég jó a fedése a fehérnek. Bár a teljes árat én sem adtam volna ki érte. A glitteres cuki, az viszont kár, hogy olyan nagy a virág, nekem is elállna. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Két rétegben igazából tényleg tökéletesen fed, de a Zoya Purity-t nálam még semmi nem überelte, az a kedvenc fehérem eddig.

      Törlés
    2. Nálam egyelőre az OPI Alpine Snow vezet. (-:

      Törlés
  3. Tényleg nem érik meg az eredeti árukat, de így leértékelve szuperek. :)
    Nagyon aranyos ez a fedőlakk, de kevés virág jött ki belőle. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is akartam, hogy több virág jöjjön ki belőle, azt az egyet is csak mutatóba akartam :D

      Törlés
  4. Ennyi pénzt megértek, főleg, ha örömet szereztek. Az én fehér lakk szerelmem, sőt talán ő a nagy Ő: Bourjois La Laque fehér árnyalata. Egyszerűen tökéletes...és én ilyet fehér lakkra még nem mondtam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam eddig a Zoya Purity a nagy kedvenc, de majd igyekszem beszerezni a Bourjois-t :)

      Törlés
  5. Múltkor én is vettem kettőt belőlük az 500Ft-os akcióban és tényleg szuperek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Szerintem ennyiért bőven jók, és egyébként a minőségükkel sincs bajom, csak a teljes árukkal :D

      Törlés
  6. Nagyon tetszik magában is ez a fehér lakk, nekem még sajnos nem sikerült megtalálnom a tökéletes fehér lakkomat:( Gyönyörű mani lett:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amit sokan ajánlanak, az az Avon Iceberg, én a Zoya Purity-t nagyon szeretem, de akár az Essence gel finishű fehér lakkjával is tehetsz egy próbát :)

      Törlés
    2. Köszi szépen a tippeket:))

      Törlés
  7. Szép lett a manikűr, tetszenek a glitterek! Most jól meglepődtem, én láttam, hogy 500,- egy ilyen lakk, amikor nyaraltunk, azt hittem, ez a normál ára. Többet nem is ér, egy nap után kopik. Egy neonrózsaszínt vettem és egy neonzöldet, a színük tetszik, fehérből meg még mindig maradok a Moyránál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem egyébként 500 Ft-ért simán jó, szóval ezért is jött velem kettő is, főleg úgy, hogy tudom, a glittereset nem használom majd ki, de ennyiért elcukiskodik majd a polcon :D

      Törlés
  8. A virágok nélkül nagyon tetszik a topper. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.