piCture pOlish | badass

Végre sikerült sort kerítenem erre a szépséges lakkra, amiben egyébként keresem még a badass érzést, de jó úton haladok, azt hiszem :) ( február vége óta a piszkozatos mappában szenvedett szegény, nem is értem, mi ütött belém...) 
Csodaszép grafitszürke lakk tele színes mikroglitterekkel és egy kis holo hatással megfűszerezve. Nem egy kihagyhatatlan lakkról van szó, nem is mindenki érzi valószínűleg a magáénak. Kezdetben, mikor először megláttam, nagyon meg akartam rendelni, de aztán állandóan valami szebb és jobb került helyette a kosárba, majd Erzsi még februárban lemondott róla, és a tali alkalmával az enyém lett :)

Két rétegben tökéletesen fed, viszonylag fényesre szárad, ezért nem is tettem rá pluszban fedőlakkot.




A végére pedig egy egyszerű kis manikűr :)

Rengeteg manikűrömben szerepelt egyébként azóta, ha nincs kedvem szimpla feketéhez, tuti, hogy őt kenem fel, annyira jól kiegészít más lakkokat :)

Nektek hogy tetszik ez a lakk? :)

6 megjegyzés

  1. Nekem tetszik ez a lakk, tetszenek a fekete/majdnem fekete :D holos lakkok :) és a végén a manikűr nagyon szuper lett :)

    VálaszTörlés
  2. Jajjj nagyon szép ez a lakk. :)

    VálaszTörlés
  3. A végén a mani nagyon szép!!

    VálaszTörlés
  4. Tetszik a manikűr. :) A badass pedig nekem sötét most. :/

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.