Dance Legend | New Prism *Teleportation

Egy újabb Dance Legend, és azt hiszem, mostanában az utolsó is (amit kicsit bánok, mert az ILNP mellett ez a másik kedvenc márkám, ha drágább lakkokról van szó). Igyekeztem úgy válogatni a 3 lakkot, hogy olyat ne válasszak, amit itthon megvehetnék, és olyat se, ami kollekcióból itthon már megtalálható a készletemben. Szóval azt hiszem, sikeresen teljesítettem mindhárom lakknál ezt a két kritériumot (az, hogy tetsszen is maga a lakk, alap, nem kritérium). Így került a kosaramba, akarom mondani teleportált a New Prism kollekció Teleportation nevű tagja.



A lakkról:
2 rétegben tökéletesen fed, ugyan én az első réteg felvitele közben megijedtem, hogy ebből 3, rosszabb esetben 4 réteg kell, olyan kis semmilyen, és nehezen fedő volt, de a második réteg már tökéletesen orvosolta a problémát, és nem is kellett harmadik. Hamar szárad, de nem fényesre, így ezt kiküszöbölhetjük valami magasfényű (ha nagyon türelmetlenek vagyunk, akkor gyorsszárító) fedőlakkal. A holo hatás nem minden szögben figyelhető meg erőteljesebb beltéri fény, vagy napfény nélkül, de azért ott van. A napfényben megmutatkozó arca az, amit imádok, de bevallom őszintén, enyhe fénynél vagy borús időben is szépséges, úgy is nagyon tetszik. 

(nincs napfény , van napfény)






A lakkot csak ajánlani tudom, egyszerűen annyira szép, erőteljes fény nélkül selyemcukorkára hajaz, de mégis annyira kellemes, napsütésben meg igazán wow.
A lakkot beszerezhetitek a Hypnotic Polish és a Dance Legend webshopjában is, a Naillandnél pedig a kollekció másik 4 tagjára tehettek szert.

11 megjegyzés

  1. Na, ez elég szolid árnyalat, biztos népszerű is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nem tudom, hogy mennyire népszerű, de hogy az én szívembe teljes mértékben belopta magát, az tuti :)

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik :) szívesen kipróbálnék majd egyszer egy ilyen lakkot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem bánnád meg, annyira jók ezek a lakkok! :)

      Törlés
  3. Imádom a New Prism lakkokat, nekem is sok van belőlük, ennek is gyönyörű színe van:)

    VálaszTörlés
  4. Szépséges szín, de nagyon "jókislányos" önmagában :)

    VálaszTörlés
  5. Teleportálódhatna egy ilyen az én kincses dobozomba is. :)

    VálaszTörlés
  6. Tényleg csodaszépen szikrázik fényben. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.