HBB.

Az év folyamán rengetegszer álltam neki újabb és újabb bejegyzéseknek a mai témával kapcsolatban, és mindig úgy voltam vele, hogy majd kiegészítem őket és a legjobb lesz majd a befutó, vagy kopipészt módon összeollózom a bejegyzéseket eggyé, végül arra jutottam, hogy új bejegyzés, új gondolatok.



Minden blog életében vannak bizonyos napok, amikor valami új kezdődik, vagy valami régi befejeződik. Nos igen, a mai napra mindkettő igaz, lezárom a régit, és indul egy új, már ami a blog éveit illeti, ugyanis ma 2. éves, jövőre már óvodába megy (vagyis menne, ha tényleg gyerek lenne). Ami ugye nem lehet, hiszen sokszor elhanyagoltam (legalábbis én így érzem), sokszor vettem félvállról bejegyzéseket, épp nem volt kedvem/időm/energiám/türelmem/napfény a blogoláshoz, viszont az enyém és imádom. Vannak napok, hetek, amikor kevésbé, de általánosságban elmondható, hogy egyre jobban imádom. Sokat fejlődtem, ami a kezdeteket és az egy éves korszakot is illeti, de még mindig nem eleget. És azt hiszem, ez így oké számomra, hiszen ez a célom, mindig jobbnak lenni annál, aki tegnap voltam, mindig egyre többet és többet tenni azért, hogy ezt megvalósítsam, hétköznapi emberként és bloggerinaként.


Hogy mi történt az elmúlt egy évben? Újabb lakkok, izgalmas programok, dolgos hétköznapok.
Kétszer is voltam Budapesten, először a csoporttalin, aztán a Rossetti Bizsu és Petráék jóvoltából szintén, egy szuper program résztvevői voltunk, nagyon élveztem. Rengeteg új lakk került a birtokomba, van, amit imádok, van, amit kevésbé szeretek, vagy egyáltalán nem, szóval voltak jó és rossz tapasztalataim is. Lett egy sünink, szerelmünk gyümölcse, Áfonya :D Imádom, már 3/4 éve élünk hármasban, kár, hogy Ricsit jobban bírja, mint engem :D Persze a ketrectakarítás az én melóm...

Persze voltak kimondottan szar percek (nem, ezen nincs mit szépíteni), eszembe jutott az is, hogy abbahagyom a blogolást, de végül maradt, mert szeretem. Ha valakinek nem tetszik, amit csinálok, az egy dolog, kritikát meg lehet fogalmazni, és ha építő, akkor jöhet is. Ha csak fröcsögés, akkor tartsa meg magának az illető, és a "jó tanácsaival" pedig törölje ki a hátsóját. Ne másokat traktáljon a hülyeségeivel, ha velem van baja, jöhet szemtől szemben, bármennyire is "hihetetlen", nem vagyok hülye ;) De ennyit erről, több szót nem érdemel - ennyit sem, de már muszáj volt kiadnom magamból, még így jócskán fél év távlatából is. Ti pedig ne is foglalkozzatok ezzel :D

Ilyenkor "szokás" nyereményjátékot tartani (nincs bajom azzal se, ha valaki tart, és azzal sem, ha valaki nem, mindenkinek szíve joga eldönteni, mit hogyan ünnepel :D), de nálam, a tavalyihoz hasonlóan (de most már direkt), karácsonyi nyereményjáték lesz majd. Az első valami már megvan a kis csomaghoz, majd fokozatosan összeállítom :)

Na de lényeg a lényeg, hogy NÉLKÜLETEK nem tartanék itt, ahol...
236 feliratkozó itt, 282 a blog Fb oldalán, az Instagramos 1708-ról pedig ne is beszéljünk, és habár ezek csak számok, nekem nagyon is sokat jelentenek, örülök, hogy ennyi mindenkit érdekel, ami a blogra, vagy a blog bármely más platformjára kikerül. Köszönöm!
Nem mondom, hogy öreg néni koromig ezzel szeretnék foglalkozni, de amíg bírom idővel, erővel, türelemmel, és kreativitással, addig én itt leszek, és remélem, ti is velem tartatok az elkövetkezendő időkben :)

Elgondolkodtam a névváltoztatáson is, sőt, amikor még csak fejben volt ez a bejegyzés, azt terveztem, hogy mire kikerül a poszt, titeket már az új név, fejléc, stb. fogad, de konkrétan annyira nincs se kedvem, se időm nem volt ezzel foglalkozni, hogy még a blogszülinapos poszt gondolatától is elment a kedvem, viszont mivel számomra fontosak a dátumok, és fontos a blog is, ezért mégiscsak illendőnek éreztem megemlékezni róla. A név egyébként, amire váltanék, Unaloműzés középfokon lesz :) Nem akarok drasztikus változást, de az alapfokot már kinőttem, mások is mondták, és már én is jócskán érzem :) De ígérem, két év múlva nem változik a név, nem hiszem, hogy profi szintre fel tudnám magam tornászni, meg amúgy is, eléggé beképzelten hangzana :D 

Ez a manikűr még Tara blogszületésnapi contest-jére készült (szégyen vagy sem, de egyszerűen nem jut eszembe ennek a magyar megfelelője :D:D), de most ide is jól passzol :)


Legyen szép napotok! :)

37 megjegyzés

  1. Nagyon boldog blogszülinapot és még sokat! Édes lett ez a manikűr :3
    Először kicsit megijedtem, hogy miért is akarsz névváltoztatást, ezt kicsit mindig szkeptikusan fogadom, mert téged ehhez a névhez kötnek már, de amikor megláttam, hogy mire is, megmosolyogtam és kimondottan jó ötletnek tartom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A manikűr nagy kedvencem, nem viselném az utcán, de szerettem elkészíteni :D
      Örülök, hogy tetszik a névváltoztatás ötlete, mármint ami majd lesz a mostani helyett :) Az alapot sosem változtatnám meg, ehhez a bloghoz ez tartozik, vadi új névvel már teljesen új blogot kezdenék, de ez nem mostanában fog megesni, ezen a blogon is van mit alakítgatni, és túl sok időt fektettem bele eddig ahhoz, hogy csak úgy eldobjam :D

      Törlés
    2. Én is boldog blogszülinapot kívánok! (-: Én is megijedtem a névváltoztatástól, de ennyi még bőven belefér. (-:

      Törlés
    3. Köszönöm szépen! :)
      Nem maga a mostani név a baj egyébként, hanem, hogy kissé "kinőttem". :)

      Törlés
  2. Nagyon Boldog Blogszületésnapot Ciskám ❤

    VálaszTörlés
  3. Boldog 2. szülinapot!
    A névváltoztatás tetszik, de a manikűrjeidet nézve én inkább a felsőfokot javasolnám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Bár műszakilag és a manikűröket nézve sem közelítek a felsőfok felé, de azért jólesik! :)

      Törlés
  4. Boldog blogszülinapot. :)
    Nagyon tetszik a leendő új név, én bátorítalak, bár én is megijedtem a névváltoztatástól, de ez nagyon szimpatikus. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!
      Örülök, hogy így gondolod, ez sokat jelent számomra! (:

      Törlés
    2. Boldog blogszülinapot! Tényleg ötletes a névváltoztatás. 😊🍰🎁🎂💅

      Törlés
  5. Boldog blogszülinapot kívánok! :) Remélem, hogy még lesz belőle sok. ;)
    A névváltozás tényleg indokolt lehet, már ami a tartalmat illeti, ez más semmiképpen sem alapfok. ;) De én a további lépkedést sem tartom kizártnak. :)
    Ügyes vagy nagyon, remélem, hogy sokáig fog még tartani az időd, kedved, kreativitásod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekszem nem mostanában feladni! :)
      A felsőfok még jócskán várat magára, de nem sietek, eddig is a saját tempómban haladtam :D

      Törlés
  6. Boldog blogszülinapot, és kívánom, hogy még nagyon sok ünneplést megéljen a blogod :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon Sok Boldog Szülinapot a blogodnak ♥ remélem még sok évet megélünk vele :) az én véleményem az, hogy azért mert egy blognak szülinapja van, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor nyeremény játéknak is lennie kell :) és nagyon tetszik a manikűröd is :) és próbálok rendszeres kommentelő is lenni, hogy lehessen ezáltal látni, hogy szeretem a blogodat :) még egyszer boldogot ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Attól egyébként, hogy valaki nem kommentel rendszeresen, még olvashatja napi szinten a blogot :D Persze nyilván mindenkinek jólesik egy-két kedves szó, de sajnos én elég rossz feliratkozó vagyok ilyen szempontból, mert nem túl gyakran kommentelek senkihez sem, pedig napi szinten bújom a blogok többségét, amiket szeretek :D

      Törlés
  8. Boldog blogszülinapot kívánok! És még sokat!! :)

    VálaszTörlés
  9. Boldog Blogszülinapoooot! Hát igen, már jócskán indokolt volt a szintlépés névügyileg, csak így tovább! :)))

    VálaszTörlés
  10. Mint földimnek, még nagyon sok blogszülinapot kívánok! :) Nekem nagyon tetszik, amit csinálsz, várom a középfokú manikűröket is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! ^^ Hát a manikűrök egyelőre szerintem még váratnak magukra, mármint itt a blogon, egyelőre nincs sok időm posztokat írni :/

      Törlés
  11. Válaszok
    1. Uuuupsz :o Most látom csak, hogy elfelejtettem megköszönni :/ De így utólag is köszönöm szépen! :)

      Törlés
  12. Boldog szülinapot a blognak! :) Örülök, hogy a nehéz pillanatokban sem adtad fel, és itt vagy ma is velünk. :) A névváltoztatás jó ötlet, valóban túllépted az alapfokot, csodás szinten műveled ezt a hobbit, remélem még sokáig fogod örömödet lelni benne! :)

    VálaszTörlés
  13. Boldog blogszülit utólag is és még sokat! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.