Flormar | Full Color *Mystical Getaway


Az ősz beköszöntével (bár lassan vége, tudom, tudom...) egyre inkább kívánja a szemem a sötét bogyó, bordós, lilás színeket, bár ami azt illeti, nem gyakran viselek ilyet a körmeimen, annak ellenére, hogy szeretnék, de ,hogy mi akadálya, ne kérdezzétek. A mai lakk a lila kategóriába tartozik, ám ő teljesen váratlan volt számomra, mert ajándékként kaptam. Ha olvasod, innen is köszönöm, még egyszer! :)


A Flormar nemrég beújított egy kollekciót, ami a Full Color nevet viseli. Amit ígér ez a kollekció: *Teljes fedésű, erősen pigmentált formula, élénk, vibráló árnyalatok!*

E lakk alapján egyedül az élénk, vibráló árnyalat jellemzőt nem tudtam megtapasztani, viszont bizton állíthatom, hogy a teljes fedés és az erős pigmentáltság helytállóak. Már egy rétegben is szuperül fed, de kell a második réteg, egyrészt, hogy a néhol kevésbé fedett részt elfedjük, másrészt a színmélység miatt. Önmagában is fényesre szárad, és viszonylag gyorsan teszi mindezt, úgyhogy egy szavam sem lehet a minőséget illetően. Eddig sem volt különösebb gondom egyébként a Flormar lakkokkal, bár az utóbbi időben konkrétan 2-re redukálódott a készletemben levő Flormar lakkok száma. Viszont ez a lakk is jól mutatja, hogy főleg krém színekből megéri beruházni egy-két ilyen szépségre, évszaktól függetlenül :)

Sajnos a fotókon nem sikerült tökéletesen elkapnom a színét, ennél kicsit melegebb lila, mint amilyen az első fotón az üvegben, de amint kéz került a képbe, valamiért hidegebb lett a fotó. 





Drea kérdése után, miszerint alkalmas-e nyomdázásra, nyomdáztam is vele papírra, 3 lemez 4-4 mintájával próbáltam ki, íme:


Az utolsó minta tökéletlensége az én hibám, nem a lemezé és nem is a lakké... :D


Összességében, bár csak egy lakk alapján tudok nyilatkozni, bátran ajánlom nektek a kollekció lakkjait, ha mind ilyen jól teljesít :) Nektek van lakkotok ebből a kollekcióból?

12 megjegyzés

  1. Nagyon sokat nézegettem már ezt a kollekciót, egyet biztos ki fogok próbálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megéri szerintem! :) Milyen szín lesz a befutó?

      Törlés
    2. Két lilát néztem ki, egyiket a Moyra Jaqueline helyett, ami elfogy lassan, a Lavender Relaxation, ez anyám kedvenc színe, a másik meg nekem tetszik, az Awaken Your Senses. Persze az összes szín nagyon szép, csak próbálok józanul gondolkodni, amihez van hasonlóm, azt nem veszem meg.

      Törlés
    3. Szépek, kellemes színük van :)

      Törlés
  2. Tényleg egyrétegesek???? Nyomdázáshoz próbáltad már? Ha igen és jól teljesítenek, párat begyűjtök! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most kipróbáltam gyorsan papírra egy Pet'la, BPS és EDM lemezzel, mindhárommal működik,de majd később töltök fel képet ide a posztba kiegészítésként :)

      Törlés
    2. Köszi! Főleg a mente-mintát :)! Most gyorsan átnézem a kollekciót, hogy melyiket is rendeljem :D

      Törlés
    3. Nincsmit! Kíváncsi vagyok, hogy végül mi(k)re esik a választásod :D

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik! Igazi szépséges őszi lakk :)

      Törlés
  4. köszi, hogy írtál róla, még nem is hallottam az új kollekcióról. :) kicsit háttérbe kerültek a flormar lakkok, pedig ár-minőség viszonylatban szerintem nagyon jó kis lakkok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy kicsit hasznosnak bizonyult a poszt! :) Én is csak ajánlani tudom őket :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.