NCLA | Vacation on Mars

A posztban vakus, napfényben készült, és szürke időben lőtt képek egyaránt váltakoznak, mellőzve minden logikát.


NCLA... Sokáig teljesen elérhetetlennek tűnt (bár korábban azt se gondoltam volna, hogy külföldről rendelek egyáltalán valaha bármit is), majd a Color4Nails kínálatában feltűntek holo lakkok a márkától, már nem is volt olyan távoli és megkaparinthatatlan. Kettő lakk került tőlük a birtokomba, a mai posztban a Vacation on Mars nevű, világos lila holo került górcső alá...

A lakk egy elől átlátszó műanyag dobozkában érkezik, így teljesen látható, hogy mi is lapul benne. A dobozka tetején egy kis szöveg olvasható, ez számomra egy kis pluszt, kellemes érzést nyújt. :)



Az üveg letisztult, az elején levő nyomott feliraton és az alján megtalálható néven kívül semmi más nem található rajta. A kupak is szögletes, kissé csúszós műanyag, de lakkozáskor már semmi gond nincs vele, teljesen jól tartható, bár kissé szokni kell - részemről legalábbis.


Az ecset is szögletes, de nem széles, jól használható és az ívek is könnyek kialakíthatóak vele. 

A lakk maga nem egy szemkiverős holo, ha nem süt a Nap, akkor leginkább csak valami fáradt, piszkos lila, napsütésben és lámpafénynél/vakunál pedig előbukkannak belőle a holo részecskék. Két rétegben tökéletesen fed, de félmattra szárad (és gyorsan), viszont én sokkal jobban szeretem fényesen a holo lakkokat, úgyhogy mindenféleképp kerül rá részemről fedőlakk.









Mindenesetre egyáltalán nem bántam meg, hogy megrendeltem, mert gyönyörű (még mindig), jól kihasználható és azért mégiscsak különleges :) Nem hiszem, hogy ilyen lakkokból fog majd a végén állni a kollekcióm, de néha belefér 1-1 :)

Nektek hogy tetszik?

6 megjegyzés

  1. Jól látom, hogy lineáris holo? Egyébként a színe nagyon szép, csak a holo finish-sel van bajom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az :) A másik, az Out of this world is az, még ő van meg nekem. Én szeretem a lineáris holokat :D

      Törlés
  2. Szép ez a lakk, de annyi holos lakkom van, Her rose meg Moyra, amelyek pont ilyen halványak, hogy ezért szerencsére nem fáj a szívem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elég sok másik lakk tudja ugyanezt, mint ez a lakk. Nyilván itt a fő húzóerő az NCLA "felirat" volt, és tuti, hogy nálam használatban is lesz ez a lakk. A Her rose adagio nincs meg, a Moyrákat pedig max. frankenezésre használom, úgyhogy nincs ilyen, ami kiválthatná a készletemben :)

      Törlés
  3. Igen, az NCLA holo finishről nekem is azonnal az A-England holo lakkjai ugrottak be, amik mégis könnyebben és olcsóbban elérhetőek nálunk. Ugyanakkor ha nagyont tetszik egy szín, akkor szerintem érdemes megrendelni, mert pont ugyanolyat valószínűleg nem fog találni az ember. Nagyon jól áll neked ez a szín, várom a másikról is a posztot. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.