Ajándékötletek karácsonyra | II. Ajándékcsomagok, szettek - Testápolás


Tudom, tudom, előre elkészített, "csak bemegyek a boltba és lekapom a polcról" ajándékcsomagot ajándékozni nem túl ötletes dolog, igazából gondolkodni sem kell nagyon, ezekkel biztosra mehetünk. Viszont manapság már olyan szuper kis csomagokat is árulnak, amik, valljuk be, eléggé szemet gyönyörködtetőek és rendkívül praktikusak. Már nem csak dezodor-parfüm, meg testápoló-tusfürdő kombinációban gondolkodhatunk...


Valóban testápolási csomagok széles választéka tárul elénk, akár webshopokban, akár üzletekbe betérve kezdünk válogatni. Szerencsére több márka is kínál ilyen kis csomagokat, így ha nem vagyunk biztosak abban, hogy mit is keresünk, több helyen körülnézhetünk... És persze ebben próbálok én is segíteni nektek hétről hétre, az előző részt itt találjátok! :)
A képek alatt, ha a termékek nevére kattintatok, a webshopban lyukadtok ki :)


THE BODY SHOP
(termékfotók a TBS webshopból)



YVES ROCHER

1. Kandírozott narancs & fahéj csomag | 2. Aranyalma csomag | 3. Kandírozott narancs & mandula csomag
4. Fűszeres vanília csomag |  5. Plaisirs Nature Ínyenc csomag | 6. So Elixis Bois Sensuel Díszdoboz
(termékfotók az Yves Rocher webshopból)


AVON
(termékfotók a webshopból)

Bár egyik csomagot sem próbáltam sosem, leírás és termékfotó alapján a TBS csomagok közül az 5., a mandulás köröm- és kézápoló csomag - ki gondolta volna, mi?- , az AVON-os montázsból a 2. szett - igyekszem mostanában megfelelő hangsúlyt fektetni az arcápolásra is - , az YR csomagok közül pedig a So Elixir Bois Sensuel lenne a kiválasztott - imádom a parfümöket és annyi helyen olvashatunk róla szuperségeket, hogy kell és kész :)

6 megjegyzés

  1. Jók ezek! Én egy Bioderma csomagnak örülnék, tuti nem mondanám azt, hogy nem ötletes :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D Na igen, egyébként én is tudok ilyeneknek örülni, de hát nem mindenki van ezen a véleményen :D

      Törlés
  2. Nekem épp most jött meg az Avonból egy kézkrém. Nem ez a mézes, hanem a vaníliás. Azt kell mondjam, csodás illata van, este bekentem, még reggel is vaníliaillatú volt a kezem. Nagyon jó puha lett tőle. Imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem anno volt tőlük egy isssteni uborkás kézkrémem, imádtam :) De ez a legtöbb Avon termékkel így van :)

      Törlés
    2. Igen! Nekem is mostanában csupa pozitív véleményem van a termékekről. A lakkok is egytől-egyig csodásak, a sminkcuccok is javultak. Régebben, olyan 5-6 éve nem volt ennyire szuper. :)

      Törlés
    3. Nekem évekkel ezelőtt sem volt különösebb problémám velük, bár ennyire nem is voltam otthon semmilyen "szépségtémában", mint most :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.