piCture pOlish | Bridget


Tudom, tudom, az utóbbi időben rengeteg blogon volt főszereplő ez a lakk, de (sajnos, vagy sem, ez már a ti dolgotok :D) én sem tudtam elmenni mellette szó nélkül. Szóval, ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mégis milyen viszonyt ápolok Bridget-tel, akkor olvassatok tovább :)

Bridget... Pár hónappal ezelőttig nekem ez a lakk határozottan a NEM KELL kategória volt. Igen, így nagybetűvel. Nem tartottam csúnyának, egyszerűen a fejemben valami tök más kép élt róla, és ezért voltam vele annyira elutasító. Pedig, ha akkor tudtam volna, hogy milyen csodás ez a lakk, akkor már lehet, hogy a második üveggel fogyasztanám. Na jó, ez így nem teljesen igaz, hiszen hosszabb körmökön annyira nem oké számomra a piros...

Amióta muszáj vagyok a megszokottnál rövidebb körmökkel élni, elég jól megbarátkoztam a sötétebb, barnás, bordós, pirosas és lilás lakkokkal. Nem igazán érzem a kezeimet "fegyver hiányában" nőiesnek, kecsesnek meg aztán pláne, de ezen a felsorolt színek sokat javítanak a helyzeten :)

A Bridget egy kissé narancsos piros lakk, amit a benne található holo pelyhek kicsit megfűszereznek és kicsit rezessé változtatnak (fénytől függően változó, hogy melyik arca jön elő), legalábbis én határozottan ilyennek látom. Sőt talán pont ez tetszik benne a leginkább, hogy nem egy tiszta, unalmas piros, hanem különleges, szokatlan, és ezek ellenére mégis dögösnek érzem, ami nem annyira vadító ugyan, mint mondjuk egy fullpiros, lineár holo lakk, mégis ott van benne a tűz, a megmutatkozni akarás, hogy ő bizony igenis nőcis, szemrevaló lakk...



Az ecsete a szokásos PP ecset, jól használható, és maga a lakk is jól terül a körmökön. 2 réteg tökélesen elég belőle, és viszonylag hamar szárad, de mindig gyorsszárító fedőlakkot kenek fölé. 



Összességében csak azt tudom mondani, hogy aki keresi a tökéletes piros holo lakkot, annak megéri tenni ez irányban egy kis kitérőt, ugyanis felüdülés ez a lakk a sok piros-hajkurászásban :) Valami új, különleges, és számomra tényleg szokatlan ez a lakk, imádom. 

Ti hogy álltok ezzel a lakkal? Jöhet, vagy felejtős? :)

14 megjegyzés

  1. Én imádom ezt a lakkot, csak azt tudom mondani róla, hogy erotikus :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez a jelző pont nem jutna eszembe róla, de épp ezért jó, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki lát bele egy kis pluszt :)

      Törlés
  2. Gyönyörű! :)
    Én azon kevesek táborát erősítem, akinek még nincs egy PP lakkja sem. Ám úgy érzem, decemberben meglepem magam vele, mert ő tényleg nagyon tetszik és szerintem tökéletes karácsonyi lakk lenne számomra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, karácsonyra is tökéletes szerintem, egy kevéske díszítéssel pedig végképp tökéletes alapja lehet egy szuper ünnepi manikűrnek :)

      Törlés
    2. PAncsi, ha csak egy lakkot veszel a PP-tól egész életedben, akkor ez legyen az. Komolyan, a legszebb mind közül szerintem! :) (Persze még tudnék mondani mellé csodaszépeket, de ha csak egyetlen lakkom maradhatna holnaptól, a Bridget lenne az).

      Törlés
  3. Imádtam ezt a lakkot, sajnos elfogyott. Ennyire összetett, holos és aranyló és piros lakkot még sosem láttam, szerintem a legszebb lakkom volt. Ami miatt nem biztos, hogy újraveszem, a tartóssága. SV-tel is 2 nap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha imádod, akkor én azt mondom, ne mondj le róla. Próbáld ki más alappal, vagy más fedővel, esetleg a kettő új kombinációjával, hátha megleled azt, amivel kihúzza 4-5 napig, vagy akár egy hétig is :)

      Törlés
  4. Gyönyörű ez a lakk :) Nagyon tetszik.
    (megragadom a lényeget is: szerintem ugyanolyan sálunk van :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sál dolog sajna nem jött be, ez egy kardigán :D De örülök, hogy tetszik a lakk :D

      Törlés
  5. Hasonlóan érzek én is, már lefotóztam hónapokkal ezelőtt, de mindenki mostanában posztol róla, nem tudom lenne-e értelme nekem is megemlékeznem Bridgetről. Amúgy örülök, hogy te megírtad, mert szuper lett :) Nekem ez a legkedvesebb lakkom, egyszerűen mindig ámulatba ejt, ha ez van a körmeimen. Nagyon különleges piros, de mégsem az a femme fatale fajta, inkább kifinomult és bájos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindig van értelme annak, hogy a véleményed elmondd, akármi a téma. Ha valakinek nem tetszik, hogy újabb poszt kerül ki erről a lakkról, az nem kattint a bejegyzésre, akit pedig érdekel, az a sokadikat is ugyanúgy elolvassa. :) Én pl. mindenkinél kíváncsi voltam, hogy hogyan vélekednek erről a lakkról, van-e hasonló érzésünk vele kapcsolatban, és épp ezért került ki nálam is, mert hátha valakinek szüksége van esetleg megerősítésre azzal kapcsolatban, hogy kell-e neki, vagy sem, hátha tudok valami újat mondani. Ez teljesen más szerintem, mint amikor mindenki ugyanarról a sajtóanyagról posztol, mert a képek megszerkesztésén kívül a szöveg kb. ugyanaz, abba nem igazán lehet belevinni az ember személyiségét úgy, mint egy terméktesztbe, első benyomásos posztba például.
      De persze az, hogy ténylegesen ki is kerül-e nálad, az már csak a te döntésed :)
      Különleges, én is így látom, örülök, hogy te is így vélekedsz erről a szépséges lakkról! :)

      Törlés
  6. Azt hiszem, nekem is be kellene szereznem ezt a lakkot. (-: Jól áll Neked is, tényleg olyan különleges pirosnak tűnik. Sajnos, mikor legutóbb rendeltem a Naillandól nem volt készleten..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez valószínűleg azért lehet, mert sokaknak tetszik, na meg nem hiszem, hogy egy hadseregnyi mennyiséget rendelnek belőle :/
      Szerintem te is szeretnéd magadon :)

      Törlés
  7. Szerintem sosem árt, ha sok bejegyzés van ugyanarról a lakkról, hiszen így teljesebb képet alkothat, aki a megvételén gondolkodik. Amúgy egyáltalán nem rövidek ezek a körmök, sőt, szép, nőies, hosszúkás mind, csak valószínűleg a hosszabb után fura. A piros kifejezetten jól áll neki, és hát igen, a Bridget a világ egyik legszebb lakkja :-)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.