Régiből újat | II. Párducmintás manikűr

Tegnap úgy gondoltam, ideje újabb részt készíteni a Régiből újat eddig egyrészes sorozatához,és körülnéztem a blogon, hogy mégis mit tudnék a jelenlegi ízlésem szerint átalakítani. Így jött a párducmintás manikűr ötlete. 



Nem terveztem egyébként most közzétenni, de úgy voltam vele, felesleges januárig várni vele (decemberben leginkább téli manikűröket szeretnék majd posztolni, persze azért lesz másmilyen is), így már ma kikerül :)

Az inspiráló manikűrre nem kifejezetten vagyok büszke (már), de valahol nyilván el kellett kezdeni, sajnos nem körömlakkal a kezemben születtem, így az első manikűrjeimet nagyon imádtam anno.

A hozzá tartozó bejegyzést pedig a képre kattintva éritek el.


És ez a manikűr született belőle. A színeken annyira nem változtattam, bár most nude-hoz nem volt kedvem, fehéret használtam helyette, így kicsit tisztábbnak néz ki. :)









Az első részt ezen a linken találod.
Hogy tetszik a mai? :)

12 megjegyzés

  1. nagyon jó lett, tetszik ez a "sorozat" :) a régi is szép, de ez az újraalkotott mégjobb :) nagyon tetszik :) remélem lesz még ilyen bejegyzés, persze a télies manikűrjeidre is kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Akkori szemmel nézve nagyon tetszett az első, mai szemmel nem az igazi :) Igyekszem még ilyen posztokat készíteni, körülnézek, hátha van téli újraalkotható is :D

      Törlés
  2. Nagyon szép manikűr! :)
    Remélem lesznek következő részek is ebből a sorozatból! Imádom látni, ahogy az emberek fejlődnek, a tapasztalatoknak és persze minden másnak köszönhetően. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Tervezek még sok ilyen bejegyzést, egyszer a mostani manikűrjeim is régiek lesznek, úgyhogy mindig lesz mit újraalkotni :)

      Törlés
  3. Szuper lett, az újabb variáció sokkal kifinomultabb :)
    Bár szerintem nem volt baj a régivel sem, de azért látszik a fejlődés! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Úgy alapvetően, ha a manikűr nem is borzalmas, de a "körítés" is érezhetően javult, ami a beállításokat, fénykép minőségét illeti :) Igyekszem mindenben fejlődni :)

      Törlés
  4. A régi is tetszik, de ez az új valami fenomenális! A párducmintáról általában nem az "elegáns, kifinomult, ízléses" jelzők jutnak az ember eszébe, de ez a manikűr pont ilyen :) Csodaszép lett, nagyon ügyes vagy, azért pedig plusz tízmillió pont, hogy mindkét kezedre elkészítetted! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)))
      Nem bonyolult szerencsére, és egyáltalán nem igényel kézügyességet, leszámítva magát a lakkozást, de a mintának nem kell szabályosnak lennie, így nem volt nehéz bal kézzel is elkészíteni :D
      Nem akartam ízléstelen, "csicsás" manikűrt, ezek nem is igazán jellemzőek rám, persze megesik néha, hogy becsúszik egy-egy giccsesebb manikűr, de igyekszem egy bizonyos határon belül maradni :D

      Törlés
  5. Hát igen, azért a mostani változat sokkal szebb lett. (-: A színei is jobban tetszenek. Nekem is tetszik ez a sorozat, érdekes látni a fejlődést. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Remélhetőleg pár év múlva ennél jobbak kerülnek ki a kezeim alól :)

      Törlés
  6. Már hiányoltam ezt a sorozatot. :3 Nekem mindkettő nagyon tetszik, az első talán egy icipicit jobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? :D Fúha, miért az első tetszik jobban? :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.