2015 Karácsony | Ünnepi manikűrök

Idén úgy döntöttem, hogy az ünnep alatt minden nap más és más manikűrt fogok viselni, és azt hiszem, ezt kellő mértékben sikerült is teljesítenem. És mivel ilyen, random manikűrmutogatós bejegyzés amúgy is ritkán van, most épp itt az ideje :)


December 23-án ezt a manikűrt és az első változatát is viseltem, bár 22-én este készültem el vele, magát a manikűrt csak 23-án tudtam valóban viselni. Elsőre a fekete lakk helyén tintakék volt, de egy FB csoportos kérdés miatt váltottam feketére, és így is eléggé tetszett a manikűr, jó volt viselni. És ezt a manikűrt láthattátok a Mikulás és segítői témájú kihívás bejegyzésben is alapként :)



December 24-én párom szüleihez voltunk hivatalosak (amióta együtt vagyunk, sosem volt kettesben eltöltött szentesténk, nagy bánatomra, de mivel a párom szakács, neki nincs karácsony másnap, így csak a 24 és a 25 az, amit kiélvezhetünk a családjainkkal), erre az alkalomra egy piros-fehér-fekete összeállítás készült.



December 25-én, a fentiekből kiindulva, az én családomat látogattuk meg, és mivel tudtam, hogy kék díszek lesznek a fán, ezért a manikűröm is javarészt ebben a színben pompázott. Mostanában sokan megdicsérnek a környezetemben a manikűrjeim miatt, így az ünnepek alatt így még jobban esik a lelkemnek :) 


December 26-án délelőtt pedig ezt a manikűrt "bohóckodtam össze" magamnak. Nem feltétlenül ünnepi manikűr, de a Flake no more használata csak télen indokolt, szeretem ezt a lemezt, különleges hópelyhek mintázatát nyomhatjuk a segítségével a körmeinkre. Érdemes beszerezni, hiszen jövőre is lesz karácsony, meg elvileg januárban havazás - bevallom, ezt jobban várom, mint a jövő évi karácsonyt :D


Nos, ezek lettek volna az én ünnepi manikűrjeim. Egyébként még korábban készítettem téli manikűröket, amik eddig nem kerültek ki a blogra, pedig már fel is vannak töltve piszkozatba, de nem akartam az eltérő körömforma miatt megosztani, de azt hiszem, nem fogom sokáig húzni a kikerülésüket :)

Nektek melyik tetszik a legjobban? Én nem tudnék dönteni, mindegyiket imádtam, más és más okokból. :)

6 megjegyzés

  1. Hú, hát nem lehet dönteni :D De a legjobb a piros és a kék, meg az első :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek :) Az utolsó valóban nem annyira "témába vágó" :)

      Törlés
  2. én se tudnék dönteni, mert mindegyik manikűr csodás lett :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek! Tényleg nem könnyű a választás. Nekem most a kék tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
  4. Ciska, LEHETETLEN dönteni, annyira profi munka mind, az összeset átimportálnám a saját körmeimre és kiélvezném őket én is! <3

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek lettek!! És nayon nehéz a választás, de ha kell választani, akkor legjobban nekem is a kék! (-:

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.