AVON | Perfectly matte rúzsok - Au Naturale, Peach Flatters & Berry Blast

*Tesztelésre kapott termékek

Azt hiszem, engem végleg és menthetetlenül beszippantott a matt rúzsok iránti imádatom, így a mai bejegyzésben is 3 gyönyörű Avon matt rúzst mutatok meg nektek, amiket én választhattam.

Név szerint az Au Naturale, a Peach Flatters és a Berry Blast került a birtokomba. Múltkor már írtam egy matt rúzsról (Marvelous Mocha) a kínálatukból, s bár az csak termékminta volt, nem hinném, hogy minőségileg és tartósság szempontjából eltérnek, így ezekre most külön nem térnék ki, csak magukat a rúzsokat szeretném megmutatni.

A rúzsok lefóliázva érkeztek (mint mindig!), majd a fólia levétele után a matt tok tárul a szemünk elé. Lányok, láttam másoknál, hogy matt, de élőben ez számomra valami fantasztikus élmény és eszméletlen minőségi hatást kelt. Gyönyörűek, na. A tok alján matrica található az árnyalat nevével és az árnyalathoz hasonló színnel (mondjuk a Peach Flattersnél nem igazán hasonlítanak), a kupak tetején pedig kis ablakocskán át láthatjuk a tokban rejlő rúzs színét.






Au Naturale : kissé sárgás/narancsos árnyalatú nude rúzs, de az ajkakon szerencsére nem üt el ennyire, mint bőrön swatcholva, egészen kellemes látvány - de kicsit narancsosabb, mint amilyennek az alsó képen látszik.
Peach Flatters : kissé barackos árnyalatú, élénkebb pink rúzs, hétköznapokra és a legtöbb alkalomra  is egyaránt tökéletesen árnyalat.
Berry Blast : bogyós árnyalatú lila rúzs, kellően pigmentált, nem túl vad árnyalat, kevésbé bevállalósaknak is ajánlott :)



Nem lenne hátrány, ha egyszer képes lennék ugyanúgy kirúzsozni a számat, mindenesetre a rúzsok gyönyörűek és mindegyiket imádom felkenve. Szinte siklanak az ajkakon, mintha krémes rúzsok lennének, majd felvitel után jön a matt hatás. Imádom őket, csodásak. 



A februári katalógusban 979 forintos bevezető áron, míg a márciusi katalógusban 1149 forintért lesznek kaphatóak - teljes áron egyébként 1699 Ft-ba kerülnek.

Nektek hogy tetszenek?

7 megjegyzés

  1. Én a Peach Flatters vásároltam meg, de a szín mivel egyáltalán nem az amit a katalogusban láttam, sajnos nem mutat jól rajtam. Viszont a nagyítos kupakját imádom, ilyent még egyik brandnél sem láttam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a katalógusban található árnyalatok nem nagyon egyeznek meg a valósággal, érdemes előtte a neten swatchokat keresgetni. Sajnálom, hogy nem a te színed az a rúzs :(

      Törlés
  2. A nude árnyalat nagyon megtetszett. :) Nekem a Red Supreme van meg, még barátkozunk, ismerkedünk, mert alapjáraton ritkán hordok piros rúzst. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért sosem árt, ha az ember lánya hirtelen elő tud kapni egy csodaszép vörös rúzst, ha a szükség úgy hozza :D A nude nagyjából félúton van a kézen swatcholt és a számon levő árnyalat között, nem ennyire szájhoz igazodó, mint amilyennek tűnik, van benne narancsos árnyalat, csak egy fotón sem sikerült elkapnom úgy. :D

      Törlés
  3. A nude nekem is megérkezett, imádnivaló, nagyon szeretem! :) Kukk be a blogomra, van mellette egy klassz kis hideg lilás rózsaszín is. :)

    VálaszTörlés
  4. Nos, pont most adtam le rendelést és vekengtem, hogy mi legyen, neked köszönhetőn a Berry blast lett, bízom a képeidben! :-) Már nagyon várom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha, remélem, nem fogsz csalódni :D Köszönöm a bizalmad!

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.