Golden Rose | Rich Color 57 & 104


Még az ősz folyamán nagyon rá voltam kattanva a piszkos és bogyós árnyalatokra, így (talán) októberben érkezett hozzám ez a két lakk is. Majd végül úgy alakult, hogy a harmadik befotózás alkalmával, azaz most kerülnek csak fel. Az első két alkalommal nem igazán voltam semmivel sem elégedett. De most viszonylag oké minden, úgyhogy íme :)


...mindkettőről általánosságban...

A lakkok két rétegben jól fednek, kissé folyósak, de ez nem akadály abban, hogy vékony réteget vigyünk fel, csak oda kell figyelni az ecseten levő lakk mennyiségére. A körmökön jól terül, nem folyik szanaszét az állaga ellenére sem. Az ecsetük lapított, enyhén lekerekített, a kisujjat is nagyon szépen ki lehet vele festeni, szerencsére nem túl széles. Kicsit több lakkot hajlamos felvenni, mint amennyire szükségünk van, de egy-két mozdulattal ez orvosolható.


Golden Rose RC 57


Nos, ezekkel a képekkel még mindig nem vagyok elégedett, de egyszerűen a fényképező képtelen elkapni a valódi, mély, bordós bogyó színt, ami ebben az üvegben lapul. viszont ami azt illeti, a Google sem adott egyetlen olyan találatot sem, ami valóban olyan színű, mint amilyen. Na mindegy...
Amióta megvan ez a lakk, ő volt rajtam talán a legkevesebb alkalommal, pedig nagyon szeretem magamon, igazán nőies lakk, kellemes árnyalattal.




Golden Rose Rich Color 104


Kissé piszkos lila, valahol a nude-barna-szürke-lila univerzumban keletkezhetett ez a lakk, annyi féle árnyalatot vélek benne felfedezni. Őt többször viseltem még az ősz folyamán, majd végül ő is a feledés homályába merült, de örülök, hogy mindkettőre "ráleltem" a polcon, újra :)




9 megjegyzés

  1. Jajjj az 57-es nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Az első nagyon tetszik, a másodikhoz hasonló színem van, valamelyik Moyra Gel look. Nagyon bejön a GR ecset, kisujjra egy húzás és kész is, pont méret :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem a GR lakkok ecsetét, kényelmes vele lakkozni, de ugyanígy vagyok pl. az essence ecsettel is, sokkal jobban szeretem ezeket, könnyebb velük lakkozni.

      Törlés
  3. Nekem is van már GR Rich Color lakkom és én is nagyon szeretem őket. :)
    ...most jut eszembe, hogy az egyik egy igazi barackos tavaszi árnyalat.. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretem ezeket a lakkokat, jó minőség szuper áron és hatalmas a színválaszték, szóval egyedül "az szól ellene", hogy csak a Naillandben fellelhető :D

      Törlés
  4. Ah, a 104-es nagyon tetszik! Én ősszel a 78-asra voltam rákattanva, imádom a Golden Rose lakkjait! Egy ideje nekem is a piszkozatok között tengődik a teszt róluk, de befotózni még képtelen voltam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam mindig a befotózás tengődik a piszkozatok között, a képek előbb felkerülnek, mint a szöveg :D

      Törlés
  5. imádom a GR lakkokat, ezek is gyönyörűek. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.